ka_r_los Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Joo tak tahkle se dělají ty matný barvy co jsou teď všude jooo?! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 (upraveno) Nj :D a este mi pri odovzdavani auta hovori ze ,,trosku sme vam ho umyli a nalestili, a tie smuhy co ostali na laku si nevsimajte, tie sa vam po 2 az 3 umytiach stratia,, Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 bych je to nechal komplet prelakovat za tohle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 (upraveno) Drazy a mily, k narozeninam jsem dostal kvasnej darek:) Holka je doma, ze predu a ze zadu je jako nova:) Svetla sice porad jen paraboly, ale je to AUTO a ne ten setrvacnik! Kufr nakonec neni tak strasnej, dno jen vytahovali, vymenili jen zadni celo, takze tlumeni je skoro kompletni... Uff, pritula uz si delala srandu, ze nas ceka dalsi dovolena v kufru:D Upraveno Prosinec 19, 2014 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak aspon ze mas opraveno, skoda ze sis nevydupal nejaky tu upravy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 19, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2014 Super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 (upraveno) Co se týká úprav, nedá se nic dělat, je to teď aspoň pěkný :) Upraveno Prosinec 21, 2014 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Je vanocni cas a ikdyz mi jezisek mocneprinese (krome volantu O:) tak premyslim, co bych udelal do leta. Prozatim pada volba na vymenu zrcatek. Jak uz jsem tu psal, sklapeni ozelim, zatmavovani nemelo moc aut, takze skoncim u klasiky s osvitem. Muzu vas poprosit o nejaky navrh kam se zajet podivat v okoli Prahy ci v Jiznich Cechach? FL zrcadla + jednotky stahovacek, v cene do 4000kc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Ty jo, mít do léta plány do 4 tisíc, to by bylo krásné :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Tak k tomupripocteme jeste vnitrek se senzorem:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Haha ja bych byl spokojen i s plany do 4 tisic mesicne :-D a nejak se tam ne a ne vejit...hele zkusil bych vrakace napr. Ukrajinska praha ale nevim zda tam budou mit zrcatka...spis internety 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 (upraveno) Uz od zacatku mesice sjizdim sbazar a bazos, nic. Hypertext taky mlci, pritom jeste v lete bylo nabidek spousta... Asi budu za hajzla, ale chtelo by to par bouracek:D A nejhur muzu vzdycky dat poptavku na bazos, ale vime jak to chodi:/ Ja mam rozpocet silne limitovan, za rok jsem nanvestoval snad max 20 a to vcetne dilu naprav, takze vase vydaje jsou pro ke jak z rise snu:D Holt mam sice kalhoty, ale pritelkyne umi chytnout za k....., takze fl panel pristroju delam uz na tajnackuO:) Upraveno Prosinec 22, 2014 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Me plno veci stoji o dost min pred pritelkyni, jinak by me asi zabila :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 A já si s tím vůbec nedělám hlavu, neboť přítelkyně není :D Mám chuť napsat "haha", ale nebudu krutý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 (upraveno) Bych u ni potreboval tak na rok pauzu, ja bych si dodelal tenhle svuj projekt a pak bych dokoncil ten jeji (byt) :D Upraveno Prosinec 22, 2014 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 :D zkus ji to navrhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 drz se Denisovych rad a ona ti tu pauzu da na dobu neurcitou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Co si budem, ono je to vzdycky takovy neurcity:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Ta moje si za rok jeste nevsimla cervenych difuznich LED respektive lampicky ze SI. :) A to jsem ji musel kupovat novou za snad 2.500 ve Skode :) Holt dan za stresni okno a svetly interier = k nesehnani. Ohledne zrcatek zkus kouknout na net - firma tusim ze z Uherskeho Hradiste, mihocar.cz. Meli tam v nabidce i zrcatka ze SII, kde zatmavovani je beznejsi a hlavne je na obou stranach. Ale je to raketa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Je ta lampička v reálném provozu vůbec k něčemu dobrá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Tak ta moje skocila na to, zes me to auto jen myl, voskoval a zadelal diry od sutru za 1500 Nebo na skoda-parts sem ty zrcatka videl, ale to je obchod na 2 veci, snad 3 mesice sem se tam snazil koupit viko popelniku a ramecek radicky.. Dej pak vedet jak si dopadl s Denisovou radou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Kolik jsi prosim te dalza detailing?:) Teda pokud to neni vami devcaty:) Mihocars jsem zkouknul vcera, nic:) Skoda-parts ma zatmavovaci skla za 3500, nic vic... Jako nemam problem je kupovat i po dilech, ale uz ani ty skoro nejsou... Zkusim dieselpower a podobne, vyslo mi to s budikama za par korun, zkusime stesti znovu. Ja neptrebuju vyslovene dily v 100 kvalite, zrcatka muzou byt i cerna, klidne zakladni matny plast, domlaku pujdou az s narazniky, teda nevim, kdy kdyz mam uplne novy:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) Hele je to strasne individualni zalezitost odvijejici se od stavu auta a hlavne jaky vysledek je pozadovan. Neco jineho je zanovni auto s par tisici (kde se toho teda taky najde dost) a pak vuz, ktery ma 200 tisic a jezdilo se s nim do kartacu a lak stejne jako podbehy, disky, skla apod. nikdy nebyly nijak konzervovany. Muzes na tom stravit tri dny, ale taky tyden apod. Od toho se odviji pouzity material, cas atd atd. Stickler: Lampicka je pouzitelna asi tak, ze to vypada velice dobre :) Je komplet podsvicena a ty difuzni diody pekne osvetluji prostor na stredovem panelu a radicku. Vypada to proste dobre. :) Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Presne tak jak pise Michal je to hoodne individualni. Nejdriv by se to muselo videt a pak se da vymejslet cena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Moje auto uznje ztracenej pripad, osobne bychmse chtel zbavit leda skrabancu v miskach a pak pripadne zalestit tuzku na nekterych hlubokych ryhach, ale to asi je uplne zbytecny timhle vytezovat Mikovu kapacitu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Spousta z nás už má asi po stromečku, bolí nás břicha z nálože řízků a salátu... I přesto, vám přeju veselé Vánoce, ať jsou štastné pro velké i malé a do Nového roku vám popřeju zase 31 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 (upraveno) To nevím jak kdo, ale já budu o hladu asi ještě hodinu a stromeček bude nejdříve v 9 až v 10 hodin :D Šťastné a veselé a vše nej do nového roku také tobě :) Nicméně mysleme na to, že i když možná mnozí z vás mají po hlavním vyvrcholení večera, Vánoce začínají až zítra a třeba pro mě osobně bude po dlouhé době zítřek snad prvním dnem, kdy si odpočinu - dnešek jím zatím není a už se fakt těším :) Upraveno Prosinec 24, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) Tak Vánoce za námi, Ježíškové naježili a přichází bilancování do Nového roku... Co spíš, FL zrcátka nebo RS interiér? Cenový rozdíl prozatím 3000... mám už nabídku na komplet za 7500... a jelikož ten můj béžový je ve stavu tak na čističku a chci dodělávat i senzor... Po zkušenosti s nedávnou bouračkou do exteriéru nedám korunu, pokud to nebude nutný a budu jen čekat na "potřebné" poladění vnější silou. Kucí, poraďte! Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Já bych tedy jednoznačně raději ten interiér ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Udelej oboje! Ty predfl zrcatka sou fakt desne maly.. Kdybys mel penize a zajem tak bych ti prodal moje sedacky :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.