vevca Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 1.http://im.sauto.cz/image/201412/2910/00/54a128280043e7fb298f0100.jpg?type=im2 2.http://im.sauto.cz/image/201501/0200/52/54a5e8ad52fa853380020200.jpg?type=im2 2.http://im.sauto.cz/image/201411/2509/08/5474476308fe676cb29c0000.jpg?type=im2 3.http://im.sauto.cz/image/201412/2919/f8/54a1a4b9f8a9a3fbacd30000.jpg?type=im2 Já tedy vidím 3 typy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 TAdy jsem to kupoval já, cena super a sedne bez úprav http://www.sbazar.cz/autodilyskoda/detail/1649051-prodam-radicku-octavia-ii-5-i-6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 (upraveno) @Vevca: Moc ti děkuju za fotky, ačkoliv jsem měl 14 dní půjčený Yeti FL, tam mi tenhle detail vůbec v hlavě nezůstal... Ono celkově ve mě ten chudák nechal jen negativní dojmy:/ Jako pokud si vedle sebe dám ty tři možnosti: Tak mi jako "nejhezčí" vychází te z faceliftu... A tady jedna fotka z budoucnosti. Kdo pozná co to je a k čemu je;) Upraveno Leden 5, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 JJ facelift, jsem měl v bejvalce i ve SCOUTU máme, ale ted v 1,6 mám OIII , tak uvidíme, jaký bude rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Konektor z budíkov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Tys me tema fotkama nahlodal Docela se me zalibila ta z O3 L&K v 5ti kvaltu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 origo je designova pohroma dle me....po ni jsem poridil face ale zase mi po chvili vadil ten design a nakonec mam ted kozenou O3 a tu si nemuzu vynachvalit krasne se s ni radi a je tak prijemna do ruky....ale chapu ze kazdy ma jiny vkus...ja muzu doporucit O3 az zkratim tyc razeni bude to jeste lepsi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 (upraveno) @Gracho: Spravne a k cemu mi bude?:D @majster: A pocitam, ze nejsi posledni:) @Timil: no abych kvuli tomu rezal tycku, tak to ani omylem:) Ja opravdu nevim, me ta OIII prijde takova moc bambulovita a v porovnani s predchozi generaci se tvarove jakoby vraci k predFL. FL se zase blizi vic O1 co do protazenosti smerem dopredu a jednicka padla do ruky dobre. Hlavne na FL aspon nejak vynikne plaketka, na predFL je to chromovy cosi:) a jelikoz budu mit interier cerno-cerny naruseny jen carbon dekorem, tak tady neni asi co resit:) A dale, vcera jsem zjistil, ze moje BSG podporuje takovy kraviny jako podsvit nohou v zavislosti na stavu dveri a jizdy ala passat CC. Takze se seznam uprav asi nepatrne protahne O:) Upraveno Leden 6, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Ta z OIII se mi z počátku moc nelíbila, ale uznávám, že se mi začíná líbit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 tady nejde ze musis rezat radicku spatne jsi me pochopil......radicka sedne bez uprav jen musis mit manzetu z O2...ja chci zkratit radicku protoze jsem to na jednom aute uz mel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Ta nová řadička je nižší, takže to celkově je kratší. Jinak jak jsem psal, je to stejný, takže kupovat z OIII je blbost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Ta z O3 je co vim trosku jina a nepasuje rovnou, kdez to ta z Yeti je ok i s manzetou a rameckem ze? Ale je to takova bambule:) nemel by nekdo po ruce bud predFL nebo i FL na nejakou porovnavaci prezentaci? Napr versus obyc chlapsaka ruka:) ono cenove me ty radicky vyjdou na stejno a rad delam veci na jednou, tak at vyberu tu nejlepsi:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 A jaké šití hledáš? já mám tu svou s najetými asi 15 tisíci kilometry, takže je pořád jako nová (červené šití) a kdyby měl někdo už teď zájem, možná bych do té v novém designu šel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Paradoxne to uplne nejobycejnejsi= cerne. Sedacky maji cerne siti. Operka taky. Takze to nehodlam nijak rozbijet a nemam ani na co navazat. Volant bude taky zakladni v kuzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Jasně, to chápu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Denisy, ja bych ji chtel :) Cerveny siti to je pro me, navic ji budu mit akorat s dirou na planzete na zamek:)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Ja chci jen fotku na porovnani, prosim:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Ma nekdo po ruce etiu? Je svazek pro mf volant stejny v predfl i fl? Svazek co pasuje bez uprav ma ji jendva prodejci nvy za cca 850, tak to si ten stary radsi upravim:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Tak a dneska mi konečně přišel airbag, tak budu moct brzo dát do avatara vlastní fotku :) Součástí byl i kablík, sice pro O3, ale stačí ho jen přepinovat a vše poběží, takže jsem jedním nákupem ušetřil minimálně 400 a k tomu mám už kompletní sada na zástavbu multifunkčního volantu O3 style :) A co mě dneska napadlo při pohledu na 2 scouty... mám odřený levý přední a pravý zadní blatník, klasika rány po parkování... co je levnější, opravit to přímo na autě, nebo koupit ochranné lišty na scouta, vybrousit do hladka a dát do barvy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) No určitě na autě, to na Scouta je nechutně drahé a použité to sundáš docela těžko :( Upraveno Leden 9, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Pravdu má ten chlapec, za tu cenu bych měl celolak všech nevyměněných částí Tak počkáme, až mi to někdo ťukne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Jo a dneska jsem se podíval konečně taky dozadu a zjistil jsem, že mám textilní i C-sloupky (ve svém autě jsem jedině řidič a technik), takže jak jsme se tu dohadovali se Stickerem; můžu nabarvit vše od předu dozadu a zůstane mi jen D-sloupek, který je komplet plast... a ten stojí nový 263 kč/1ks :) A krytky airbag barvit nebudu, 1ks stojí 45kč ... Takže už jen vybavení středu stropu a trošku tepla a jde se na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Kde se daj sehnat ty latkovy sloupky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 treba z facu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) V mém případě jsou součástí výbavy pro hlavové airbagy. Ale ty světlé určitě seženeš, těch musí být všude mraky. Co kdo FAC? Co, kde, kdo... Upraveno Leden 9, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Nekdy se po nich juknu - ty plasty by se blbe barvily a az budu delat strop tak to bude chtit latkovy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Zklamu te, ale obarvit to tak, aby to vypadalo kvalitne a alespon vzdalene jako RS nelze. Sam jsem to zkousel na nekolika dilech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Barva na textil či balakryl na dřevo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Fakt ne... Balakryl? :D To z toho chces mit jednolitej cucek? Vzdyt ten material ma strukturu. Barva na textil - na umelotinu nechyti a kdyz tak nerovnomerne = fleky. Jak pisu - toto jsem zkousel mnoha zpusoby a nevyplati se to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) Tak co clovek koukne na netu, tak baraklyl a valecek nebo pistole se pouziva snad dvacet let:) Co jsem nasel, tak nejlepsi zkusensoti jsou se spreji tohodle typu http://www.alsar.cz/cz/e-shop/95852/c10248-potreby-pro-domacnost/fp-226-permanentni-barva-save-mater.html Funguje to, ale interier musi byt cisty, bez mastnoty a obcas to kapne. Tahle barva zachovavav strukturu a netvrdne, proste barva na textil. Pokud bych do toho sel, tak je sance, ze to vyjde, mam vyjma D-sloukpu komplet textil, takze trefit odstin by nemel byt takovy trabl. Ale doslo mi, ze mam svetly i plasty na vratech:D ale to uz bych snad radsi koupil jety. Jen je ted otazka uspor, komplet strop muzu mit za 9tisic, coz je dost. Vetsinu plastoveho prislusenstvi/komplet se da sehnat do 4tisic. Takze jsem na połovice, ale nemam zrcatko:/ Upraveno Leden 9, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.