Dolking Odesláno Červenec 7, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2019 Čau, jen malej dotaz ... loketku ze Supa2 jsi sehnal samostatně a už v kůži??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 7, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2019 nikoliv, samostatně výměnou za O2 v látce, až pak mi došlo, že jsem si blbě nastavil potah a mám to v hladké kůži, i když loketka řidiče je v perforaci 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 10, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2019 něco se chystá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 11, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2019 Že by přední kamera/radar? Bude čtení dopravních značek? Ještě že existují 3D tiskárny :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rusty333 Odesláno Červenec 11, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2019 přesně proto jsem si pořídil 3d tiskárnu, ale zatím jsem si s ní na auto nevytiskl nic 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2019 Mít 3D tiskárnu je hezká věc, ale know how je hlavně v tom jí dát ty data a ty data vytvořit 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 23, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2020 Hello world! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Březen 24, 2020 Sdílet Odesláno Březen 24, 2020 Čau, sedlo ti to v pohodě? Ten držák co v tom máš nabíječkou mám taky, a přemýšlím jak to nahradit do original držáku. Nepřemýšlel jsi kabel úplně schovat dovnitř? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 24, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2020 před 5 hodinami, Vala napsal: Čau, sedlo ti to v pohodě? Ten držák co v tom máš nabíječkou mám taky, a přemýšlím jak to nahradit do original držáku. Nepřemýšlel jsi kabel úplně schovat dovnitř? Tak sedí to přesně tak, jak jsem to vymodeloval :) Já mám komplet kabely do palubky, ten bílý USB A je jen pojistka, kdyby 10W indukce nestačilo a nebo se tam dal telefon bez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.