Přejít na obsah

ka_r_los 2.0 TDI custom edition

Doporučené příspěvky

Tak dnes přišel den N .... Nastartovat!

připojil jsem budíky a baterii, sednul na místo řidiče, vložil klíček a .... nic biggrin.png Už jsem si myslel, že mi odešli budíky, diagnostika psala chybu immo a podpobně... takže jsem přejel propojku předFL - FL... OK, tak jsem jr připojil znovu a ... Heureka! takže jsem dolil naředěnou kapalinu a začal odvzdušňovat... na druhé dolití bylo plno... klima se doplní až v neděli, jelo se na Lipno...

Takže zážitky jsou jen s nastartovaným autem a jízdou při nastavování snímače úhlu volantu... je to takové víc z dálky:) Ale hlavní přínos bude až ve vyšších rychlostech.

Co jsem tedy ještě dodělal je toto... kdo uhodne smile.png

post-32889-0-21061900-1441990155_thumb.jpgpost-32889-0-73384700-1441990166_thumb.jpg

Největší plochy zpevněny antivibrou a pak dalších 5mm rohože, a pak zpátky původní tlumení

+ jsem opravil hadici sání narychlo el. páskou a zbytkem těžké pěny

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak a plány pokračují, protože mě čeká ještě výměna stropu, kde budu na doporučení lukonyho používat i tepelněizolační materiál gamaflex 6, tak jsem začal přemýšlet, zda by se nedal použít i na podběhy... a jelikož mám doma vzorek, který při testu vodu nenasáknul, je to asi jasné.

takže až se bude přezouvat na zimu, dopadne to tak, že vyndám jednotlivé podběhové plasty a po vzoru jiných firem to dopadně takto

Cenová kalkulace při použití gamaflexu je max 700kč a ještě mi zbyde, což v kombinaci s přebytkem antivibračního materiálu zanamená 1 hezké sobotní odpoledne :)

Odkaz ke komentáři

Tak sice neměřená, ale za to dlouhá zkouška...

Včera cesta do jihlavy a zpět po D1. Kde je kvalitní asfalt, je klid a pohoda o motoru při 139 km/h ví, ale neruší, jak se ale změní asfalt je problém, takže podběhy jsou jasná volba!

A začínám řešit profukování předních dveří/oken...

Upraveno uživatelem ka_r_los
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Toť:)

Jinak se nám blíží Ježíšek... co s tím uděláme?

http://www.volanty.net/cz/produkty/1742-skoda/RuckaJUMBO-celoperRed/-madlo-brzdy-octavia-ii-yeti%3A-perforace-cervena-nit.html

+

http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-05-radici-paka-s-manzetou-6-ti-cervena-3544cz160/

nebo

http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-05-radici-paka-kompletni-6-ti-kuze-734cz160/

Mám červeně prošitý volant hlazenka+perforace, takže proto ta rukojeť, ale ta červená řadička se mi extra nezdá...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Milý a drazí, nejsem moc na přání a filozofické projevy, ale tak taky něco zkusím.

Ten rok nám zase nějak utekl a i když to venku moc nevypadá, dnes by měl přijít Ježíšek. Většině z nás přinese hlavně to, co jsme si sami koupili, nechali si proplatit a nebo nám na to dá:)

Nepřehánějte to s cukrovím, protože to, že od Nového roku začnete hubnout stejně nedodržíme, tak ať tu výchozí pozici nemáme do léta tak špatnou...

Na Silvestra bacha na špunty, archivní alkohol nedomácí produkce a dovozovou pyrotechniku z vojenského výprodeje!

Hlavně buďte s lidmi, se kterými chcete být a vypněte, těch dnů volna je snad čím dál méně. Takže klid, pevné nervy a zdraví na minimálně dalších 366 dnů (ano, 2016 je přestupný).

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak troška bilancování:

Mnou provedené úpravy:

Rok 2014:

instalace facelift panelu klimatizace + rámečku

dokódování corner mlhovek

denní svícení přes mlhovky + amerika

instalace manuálních sedadel Audi A6 S-line style

vytlumení kufru Silentcoat 2mm

instalce premium HF sady

Rok 2015:

facelift panel přístrojů

zvedací sada

MF volant

vyřazení EGR ventilu a ECO chip - by BMP - DONE po 246 dnech! :D

Zvuková izolace rounem nebo těžkou pěnou kufru, motorové přepážky a předních podběhů - in progress, pokračování na jaře

Rok 2016:

černá stropnice atd alá RS - Koupena, instalace na jaře...

facelift zrcátka - koupena, objednana na lak

čočkové světlomety

řadící páka O2/S2 FL

5l nádržka ostřikovačů+ čidlo

vše-ploutev na střechu - připravena na lak

Zvuková izolace rounem nebo těžkou pěnou kufru, motorové přepážky a předních podběhů - in progress, pokračování na jaře

repase zadní nápravy

post-32889-0-56867900-1451840766_thumb.jpg

A co byste řekli na namontování CR převodovky k PD motoru no? :D

Upraveno uživatelem ka_r_los
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...