Max Cici Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Zdravím ve spolek, nemá někdo zkušenost s osvětlením kufru. Žárovky v pořádku, spínání v zámku taktež. Kde je zakopaný pes .... ? Prosím o rady a zkušenosti...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PedroO2 Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Zdravím ve spolek, nemá někdo zkušenost s osvětlením kufru. Žárovky v pořádku, spínání v zámku taktež. Kde je zakopaný pes .... ? Prosím o rady a zkušenosti...... změřte diodu, minulý týden jsem řešil, tak píšete, žárovky ok, spínání ok.. ale nějakým neznámým způsobem se mi odpálila dioda uvnitř světla tedy v obou, ale proč to nevím :) Diody jsem vyměnil a ready. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jigsaw Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Zdar, mám taky problém s osvětlením kufru O1 kombi r.v.98, kabely v pořádku, mikrospínač a žárovky taky , ale jde mi tam pouze 11.7V..., když tam pustím proud z nabíječky, tak svítí - ještě nejde osvětlení kastlíku P.S. vnitřní osvětlení vepředu funguje normálně dík za radu Martin změřte diodu, minulý týden jsem řešil, tak píšete, žárovky ok, spínání ok.. ale nějakým neznámým způsobem se mi odpálila dioda uvnitř světla tedy v obou, ale proč to nevím :) Diody jsem vyměnil a ready. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jigsaw Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Tak jsem našel závadu, přetrhlej drátek v 5tých dveřích a relátko... Zdar, mám taky problém s osvětlením kufru O1 kombi r.v.98, kabely v pořádku, mikrospínač a žárovky taky , ale jde mi tam pouze 11.7V..., když tam pustím proud z nabíječky, tak svítí - ještě nejde osvětlení kastlíku P.S. vnitřní osvětlení vepředu funguje normálně dík za radu Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PJDefort Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Taky mám problém s osvětlením kufru...mám facelift 2011 a jednou svítí obě světýlka, občas jen levé nebo pravé..někdy stačí na světýlka poklepat a rozsvítí se..chová se to divně..když jsem to rozebíral, když zrovna nesvítily, tak sem zkoušel žárovičku drátkama přikládat na ty plíšky a před tu diodu co tam je a svítily vždycky..za diodou nesvítily..že by špatné diody v obou světýlkách? Divný je, že občas to funguje..nerozumim tomu..dávat 350 kč za novou jednu lampičku se mi nechce..pokud nemám jistotu, že jsou vadné diody.. :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martan Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Mam také ten samý problém u faceliftu 2012 a občas nesvítí jen levé světýlko a stačí poklepat a svítí. Má někdo zkušenosti s opravou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 je dobré propájet spojení diody aplíšků, dost často tam je studeňák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
datel.1 Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Nazdar borci, potřebuji radu... V zavazadlovém prostoru jsem chtěl vyměnit na levé straně žárovku, ale při vysunutí jsem se dotkl šroubovákem plíšků (tím pádem jsem to zkratoval) a přestalo svítit i osvětlení interiéru ... (mohu otevírat jakékoliv dveře a nesvíti ani interiér).Pojistky jsem proměřil a vše jsou dobré ... Nějaká rada, co jsem mohl odpálit ? Předem děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Zkontroluj poradne pojistky. Bude to ona,take se mi to stalo.Myslim ze to byla ta mala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
datel.1 Odesláno Říjen 7, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2018 Bylo to opravdu pojistkou č.15 5A ... Byla provedena výměna za novou a je klid ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cernohorak Odesláno Srpen 25, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2019 Zdravím, chystám se připojit led pásek místo světýlka, nevíte za jakým účelem tam je led Dioda? opačný napětí žárovce nevadí a úbytek je zanedbatelný... Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 4, 2019 Sdílet Odesláno Září 4, 2019 Led dioda, nebo v případě pásku smd dioda, nezabírá tolik místa jako klasická žárovka.Propustnost stejnosměrného proudu je pouze jedním směrem (anoda + ,katoda -) minimální spotřeba a větší svítivost dle typu.Reaguje ihned bez pohasnutí oproti žárovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.