herrkomisar Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Mám problém se zařazením rychlostního stupně 2 a to jen když je studené počasí.Když jsou teploty vyšší tak bezproblémů.Popíšu jak se to děje.... Ráno sednu do auta a rozjedu se z parkoviště na jedničku,po dosažení určité rychlosti,chci zařadit dvojku,ale ta nejde.Zbývá mi bud přeřadit z 1 rovnou na 3 a nebo což dělám při řazení na dvojku 2-3krát sešlápnu spojku,pak již 2 zařadím normálně.Pak když už jsem tam 2 dostal,dostanu jí tam vždy.A řazení jde lehce.Jiné stupně nezlobí.Mám dojem že to začalo dělat po výměně převodového oleje,nebo možná samovolně.Spojka je měněná,již dávno a je dobrá.Jen při suchém počasí při sešlápnutí povrzává.Možná by stačilo někde promazat,ale nevím kde......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Zly typ prevodoveho oleja. Treba dodrzat normu VW. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Zkus vyměnit ten převodový olej. Já jsem dal taky neoriginální olej a řazení se za studena a hlavně v zimě hodně zhoršilo, jak se převodovka ohřála, tak bylo vše OK. Po výměně za originální olej se řazení rapidně zlepšilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 ale proč tedy jen u té dvojky,kdyby to bylo olejem tak spíš by to dělalo na všechny kvalty.........? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 trebárs brácha mal zasa problém s 3-kou a origo olejom vyriešené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 ok tedy,podle DP bych tam měl nalít G50 SAE 75W90, ale je to tento olej?dostit skromný popis produktu: http://www.cc-autodily.cz/olej-synt-prevodovy?brand=SKODA&model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 Staci dodrzat normu oleja VW 501.50 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 (upraveno) Do převodovek, dsg, haldexu a diferaku ideální použít fakt origos, to ma libero pravdu Upraveno Prosinec 7, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Ano, ten z toho odkazu je ten pravý olej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Prosinec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Právě na normu jsem se zaměřil ale v popisu není napsaná. Jinak moc díky kluci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 Pokud chceš, tak se ti na normu můžu zítra podívat, jednu flašku s trochou oleje bych ještě měl mít ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Prosinec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 jj určitě,díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Tak jsem se dneska díval na tu flašku a žádná norma tam není, ale pokud ten olej budeš měnit, tak ten z tvého odkazu je přesně ten pravý pro tvou převodovku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JanXY Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 lepšiu temu som nenasiel chcem sa spýtať ci ste sa uz stretli s tym ze by vam auto same pridavalo. ked zabacam do prava tak si auto same prida a ja netusim co s tym moze byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 To jsem považovala za normální . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Není to tím že pracuje dřevo pokud jde o O1 tak tam bych to bral taky jako normální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.