zikmeister Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Bohuzel, taky sem mel radost kdyz sem to nasel pac to vypadalo, ze tam ma dobry ceny a i dily ktery se jinde bezne nedaj sehnat..ale bohuzel :( Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 me se zda skodateile levnejsi a hlavne overenejsi Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 skodateile neznám, kouknu. Dík! jinak u těch sk-parts škoda, protože nabízí spoustu zajímavých věcí - např. přední parkováky, ale už s kabeláží, jednotkou, čidlama atp. prostě komplet.. Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 tam to je taky ... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Skodaparts nebrat je to podvodnik co predava pod novymi dielami pouzite alebo nedoda vobec alebo nekompletne zasielky ... Zo skodateile som bral par dielov a dost drahych a nebol najmensi problem takze za mna odporucam :) Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 tak tak, akorat se objednavka dela pres email Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Diky kluci kouknu tam Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Paráda, na skodateile.cz je skoro to stejný. V horizontu čtvrt roku bych rád dodělal: - přední PDC - hlídání tlaku v pneu - stojí kolem 800 kč :D - dešťový senzor, stmvací zrcátko plus Light assistance. To stmívací zrcátko mi chybí z minulých aut. Fotka před každoročním výletem za rodinou Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 - hlídání tlaku v pneu - stojí kolem 800 kč :D ...já celou novou sadu vydražil před 14 dny na eBayi za 80 korun :D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Kdyz uz budes delat predni PDC tak udelej rovnou PLA ne? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 ...já celou novou sadu vydražil před 14 dny na eBayi za 80 korun :D A jak jsi to tam hledal? :D ty jsi exot vrážet do firemního auta :))) Kdyz uz budes delat predni PDC tak udelej rovnou PLA ne?Nevím, co je PLA :D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) No on uz do toho firemniho auta vrazil jedno cely auto PLA: je automaticky parkovani a ve finale vyjde na temer stejne penize jako predozadni senzory Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem zikmeister Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Zadní už mám a za 5 tis bych dodělal předek a fertig. Nechci do toho dávat 10 tis, taťka to má origo v superbu a moc to nepoužívá, jen když je opravdu málo místa Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 PLA je pre zeny :D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 To sou kecy Tak ono to PLA vyjde cca o necely 2tkč draz kdyz to delas najednou tak me prijde skoda to neudelat, ale to je muj pohled na vec :) Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 az to jednou bude ridit moje pritelkyne, budu jeste rad za to PLA :D Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Tak pokud to vyjde o 2 tis víc než předek tak není o čem, ale dávat za tuto fci třeba o 5 tis víc to ne. Mám to hlavně kvůli ruznýmu zajíždějí nadoraz k překážce, zaparkovat dovedu sam :D Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Jasny, mas jen o 2 senzory navic + jednotka, ale ta je o par korun drazsi nez ta predozadni. Ono je to spis k machrovani ze mas hracku navic Ja sem to bohuzel dodelat nemohl chybelo mi ESP, ale to dodelam taky a s tim bude PLA takze me to vyjde na nejakejch 15 Ale teda primarne budu delat ESP Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 :D blazen Copak ty nemáš na Octávii esp? Jsem myslel že je to uplnej základ Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Po fl uz bylo, ale predFL ne, to byla priplatkova vybava. A jelikoz auto co mam bylo puvodne ambiente tak tam neni :) A podle me je to hodne dulezita vec a proto ji necham dodelat ;) A to PLA je takova tresnicka na dortu Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Po fl uz bylo, ale predFL ne, to byla priplatkova vybava. ...opravdu vtipné... Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 No joo ty taky nemas :) Ale kdyz o tom premejslim, dyt mas MR13, dyt sem nekde cetl ze od roku 2012 to musi mit povinne snad vsecka auta ne? Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 od 1.11. 2011 nově homologovany automobil - čili automobil, ktery chystají do prodeje ?? od roku 2014 musí být tento systém v každém nově prodaném voze Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Přesně tak :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Ahoj, tak pěknýho silvestra všem, bacha ať si nevystřelíte oko Včera jsem dovezl s přítelkyní nový stroj do rodiny, felicii :D předěláváme byt, potřebuju v něčem odvážet suť a do oktávky bych to nedal ani náhodou! taky ji budeme používat jako nákupní tašku a kodrcání po městě. kdybych koupil fábii, bylo by mi líto do ní bordel dávat, znám se moc dobře. Navíc si ji budu brát na ryby (vybrali jsme zelenou barvu) a má i tažný! :) Takže oktávka má zatím zpečetěný osud, bude v garáži - za chvíli dostane vytápěnou garáž a budu ji brát jen když pojedeme na výlet a bude pěkně, do práce autem nebudu jezdit, mám ji 5 min od bytu. chystám se na výměnu oleje. Ten by měl být vyměněný, ale jak se říká - jistota je kulomet. Jaký olej byste vzali vy? Total Quartz Ineo 5W30 nebo Shell Helix Ultra Extra 5W30? Nejdou sem dát odkazy Castrol mi do auta nesmí, podotýkám. Filtr koupím buď MANN nebo origo. Můj favorit je ten Shell helix. Má smysl u dieslu vyměňovat i palivový filtr? U benzínu se pravidelně nemění, nevím jak je to u dieslu. Díky Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Olej ten Shell, filtry origos a palivak kazdych 60t km Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 (upraveno) Ano i u benzínu se vyplatí měnit palivový filtr. Já bych šel klidně do toho shellu, nebo jestli chceš 5W40 tak toho millera s tím Sapsem kvůli dpf. Upraveno Prosinec 31, 2014 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Castrol, jakožto aktuálně asi nejlepší možná volba, ti do auta nesmí. V tom případě to máš docela jedno :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Castrol, jakožto aktuálně asi nejlepší možná volba, ti do auta nesmí. V tom případě to máš docela jedno :) Pokud je u tebe castrol nejlepší možná volba, pak si budu dávat na tvoje rady pozor :) Zkus nastudovat olejářské forum. Tam tolik z castrolu odvařeni nejsou :) Jinak hoši díky, jdu do toho shellu Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Můj otec u Castrolu pracuje 15 let a jaksi už trošku vím o tom, co a jak se s těmi oleji dělá. Vždy mě baví názory "odborníků" na fórech - ale lij si tam, co chceš Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky