marekczek Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 (upraveno) třeba ty origoš na laurinu u O2 FL sou ATS made in poland :D https://lh3.googleusercontent.com/bBdIaJ8jmTy9ccZyK-xkaM5gGRDqv_KUtLo9-KbfDfZq=w747-h995 https://lh3.googleusercontent.com/X3v9752KElit_6FlJQbj9sSwJlI_vDE9JvsV4sV-Oh0w=w747-h995 hlavně nemám zapsaný 18" ani 19", tak na to prdím,. náhoda je blbec. Upraveno Červenec 4, 2015 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 teď nás čeká cesta do chorvatska, to taky nebudu riskovat a dám 16" :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 4, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 (upraveno) pučit si od někoho VTP a jeho kola s typáčem, akorát nikoho neznám už :( abys tam alespon nacpal rozměr pneumatiky a rozměr litáku. Upraveno Červenec 4, 2015 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2015 na bazaru jsem viděl i kola s podobným rozměrem s TL, přemýšlel jsem, že bych je vzal kvůli zápisu. Ale byly tak hnusný, že jsem se bál ať je pak nemusím nechat sešrotovat, to by byla drahá sranda :D Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Krásný kola, opravdu tam sedí :)) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Noo tak to děkuju za chválu pane. Dnes jsem sfrkl na geošku, ať je na cestu auto 100% cajk bylo to trochu rozladěné, ještě, že jsem tam zajel ! Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Rozhodne není zač :) Vyrazis na dovolenou? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Jasně že jo, už bylo na čase Ještě jsem se chtěl pochválit s touto maličkostí - kožený sedačky najeto 50 tis. Měnil jsem to dnes kolem 12 a málem jsem se uvařil ve vlastní šťávě :lol: PS: sorry za nevyčištěnej interier, včera jsem vezl autem slony :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Nechcel si ju predat nahodou ? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 jo, ale sedačky jsem v polokůži vždycky chtěl Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Nejsi sám kdo je vždy chtěl :D jen to pro mě zatím nění priorita jsou peckový, i když já se vidím v sedačkách z laury :) Nejsi sám kdo je vždy chtěl :D jen to pro mě zatím nění priorita jsou peckový, i když já se vidím v sedačkách z laury :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Jsi moc velkej fajnšmekr :D Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Kolik si dával za ty sedačky jestli se můžu zeptat? :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 To muzes, 10 tis za sedacky a 4 tapece.. Interier bude po prodeji auta k prodeji, pokud ho zajemce nebude chtit. Zatim do sedacek budu prdet ja :D Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Tak to nezní jako špatná cena :)) Počkej, ty prodáváš Octuli? Něco mi asi uniklo.. Copak místo toho plánuješ? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Yetiho 2.0 TDI 4x4 Experience. Uz na me ceka :D Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Nooo tak to bude taky hodně parádní svezení :) A je dobře že zůstáváš u Škodovky, jinak bych ti to tu nekomentoval už :D Nemám rád dezertéry :D Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 To si pis, bude to moje prvni ctyrkolka. Taky nesnasim odpadliky :D Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Myslím si, že pak už asi ani nebudeš nic jinýho chtít :D Že? Nejhorší provinění! :DBude to ten po faceliftu? :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Ne, bude to Yetik jak se patri, s ocima :-) ted jsem resil faceliftovyho pro dedy me pritelkyne a pro me ztratil to kouzlo.. hlavne to bude auto z rodiny 100% servisovane a netknute, takze odpada to nekonecny jezdeni po vracich v CR :-) Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Joo ten vypadá taky skvěle, nemá chybu :)) Jako faceliftový se mi líbí určitě také. Pokud bude z rodiny tak můžeš dát nohy na pedál a jenom jezdit, takovýhle kupy jsou naprosto nejlepší, nemáš žádný starosti a víš co to auto prožilo :) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Kluci budu mit na prodej bud navi amundsen nebo columbus a gsm III premium komplet s kabelazi, jednotka apod. Pak ty kozeny sedacky. Kdyby nekd neco chtel napiste prosim SZ, nejak bychom se dohodli :-) Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 Takze octavia me v sobotu opustila. Prosim o smazani vlakna. Zbyl po ninjen columbus, orig gsmIII hf s plung&play kabelazi, antenou apod. Pak ty zanovni sedacky apod Odkaz ke komentáři
Jadek.Pavel Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Jaký budou ceny toho columbuse a hf sady? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 columbus prodán, ještě zbývá bt hfree, zánovní polokožené sedačky + tapece na lift a komplet zástěrky použité 4 měsíce. Místo okty jsem pořídil důstojnějšího reprezentanta, je v maximálce, ale opravdové, barva Amethyst. DSG, aut. parkování, el. výhřev čelního skla, columbus, el. šíbr, bt hfree se psaním sms na columbovi apod, bluetooth streaming, celokůže, bixena, hlasové ovládní auta, 18" themisto atd. Auto je po mém taťkovi, je to 2011 najeto 107tis, z toho byl v 80 tis měněn na záruku ve škodovce motor, takže samotný má najeto 27 tis a za sebou má již druhou výměnu oleje. Snad se bude líbit, co jsem se v něm teď projel když jsem si jel vyměnit olej a začal vnímat tu pohodlnou jízdu na 18", to jsem nezažil. Jako bych jel s octávií na 16". Auto má na kapotě za celou dobu 6 teček od kamínků, protože se na dálnici doteď skoro nepodíval. Koupím lakovací tužku a zakápnu to. jinak v TOPU, bez ostřílených dveří, prahů, bez jakéhokoliv puchýřku a oděrky, původní i čelní okno, umýváno jen ručně rukavicí z ovce :D ... všemu určitě napomohla celoroční garáž a kvalitní vosk! Na detailní prohlídnutí laku jsem měl čas o víkendu, začal jsem mýt auto v sobou ráno a dokončil vše v neděli. odmaštění, IronX, clay, příprava SRP a pak na to Kolohnáta. Touto kůrou auto procházelo od novoty, takže kontaminace laku minimální. Teď zas do zimy pokoj, před zimou si vše zopakuji a dám dvě vrstvy Colliho. Celý spodek pod paketem pro špatné cesty před rokem, jako u mé octávie odmaštěn, vywapkován a ošetřen Body 933 s příměsí vosku a asfaltu, nepraská ve struktuře. Předpokládaný nájezd na tomto autě cca 10 tis km/rok a vzhledem k pravidelné konzervaci laku a nastřiku podvozku a častým výměnám oleje by mohl přežít opravdu dlouho, na huntování mám ještě dvě auta.. Už zbývá jen méně příjemná záležitost, přeposlat peníze :jelen: Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Pekny cukricek A co to ma za motor, 1.8TSI? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Vidíš, ano je to 1.8 TSI :-) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Dobry vyber ...nech vydrzi co najviac, je to v podstate funglac ^_^ Nejake foto aj interieru by si mohol este dat ;) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 To je co za rok ze se podělal audi motor? Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Pisu 2011. Motor je tam ted konec roku 2014 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky