dodoman333 Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Ahojte. Mam Octaviu 1 1.6 1998 AEE predface. Kupil som si http://www. aliexpress.com/store/product/MINI-Bluetooth-ON-OFF-Switch-ELM-327-V1-5-OBD2-OBDII-Auto-Diagnostic-Scanner-Tool-with/1046511_1472428711.html ale nejak nejde cez Torque pripojit na ECU. Vie mi niekto poradit? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Ahoj, sice odkaz nefunguje, ale vím co myslíš. Už se to tu řešilo a bohužel tobě to fungovat nebude, protože to Bluetooth OBDII funguje u OI až od roku 2001... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodoman333 Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Skoda a tak som sa tesil na novu hracku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
barosmilan Odesláno Březen 14, 2015 Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 To je blbost dal jsem ji do roku vyroby 1997 a fungovala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 14, 2015 Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Blbost to rozhodně není, protože to tu zkoušeno už x lidí na předface (pohledej a najdeš to tu) a nikomu to nefungovalo. Ti co mají facelift (od roku 2001), tak tam to funguje. Ty buď teda rád, že ti to jede, ale stejně nechápu, že ti to funguje...? Nemáš třeba jiný druh toho bluetooth OBD? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Není to náhodou tou K linkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest enza_cz Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 Je tady teda někdo, komu ten adaptér fungoval na O1 AEE? A jestli ano tak jak? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Na OBD-I adaptér není a pokud je (kompaktní jsem nedohledal) tak bude pořádně drahej. Jediný řešení je KKL kabel - diagnostika. Pak mě napadá alternativa šikovného programátora, který by vzal mikropočítač, na jedný straně do něj vložil data ze sítě auta a na druhý straně ty data vyplivnul třeba bluetoothem ven (čili stejný princip jako ten adaptér). Ale pochybuju že by se někdo našel, vyvíjet to asi nikdo nebude. Pro pár plechovek s OBD-I se nevyplatí ani Číňanovi. Kup si KKL kabel, píchni ho do notesu, stáhni kup VAG-COM a sleduj jak se mění číslíčka nebo píše graf. Na AEE není co zajímavého k měření a pokud, tak přídavný budíky tu práci zvládnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipzlipolce Odesláno Duben 25, 2017 Sdílet Odesláno Duben 25, 2017 Dobrý den půjde půjde mi adaptér do O1 1.6 BFQ Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 26, 2017 Sdílet Odesláno Duben 26, 2017 BFQ je 1,6 75 kw? Jestli ano, tak tam to chodí dobře. Nezáleží na roku výroby auta nebo jestli je to face nebo předface, jen musí mít auto rozhraní OBDII. Chodí mi to i na mé oktě z roku 1999. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipzlipolce Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Mě to nechce načíst ECU a je to motor 75 kW rok 2005 Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 Zkusil bych jiný protokol. V aplikaci to jde nastavit. Nebo je něco špatně - vložit adaptér, otočit klíčkem zapalování a potom by to mělo jít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel J Odesláno Listopad 25, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2022 Ahoj všem, také jsem si koupil Bluetooth adapter (158 Kč) a nainstaloval Torque (za 88,70 Kč) na mobil. Mám Octavia 1 koupenou novou v roce 2009 BFQ 1,6 75 kW. Adapter lze spojit (spárovat) s mobilem. Adapter se však nespojí s řídící jednotkou. Je tady někdo komu to na Octavia 1 chodí a jaký protokol je třeba použít? Pavel J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Listopad 26, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2022 Octavia 1 1.9tdi 04 - s důvěrou jsem využíval zapůjčenou kabelovou Autosnap s češtinou. Ta vždy vyhodnotila/spojila pomocí ISO9141-2 (u jiné bylo jen ISO9141 a nefungovalo, ale u dalšího typu to stačilo, nerozumím tomu). Chtěl jsem se osamostatnit a pořídil bluetooth člen. K tomu nahrál zdarma SX OBD (čeština). Spojuje se bez problému, ALE!!! - výsledky/chyby mi dává v nesouladu s tou prověřenou kabelovou. Třeba hlásí bez chyb (přitom se evidentně něco dělo) a kabelová je zobrazila. Případně psalo chyby mně nesrozumitelné (např. začínaly C a ne P jak jsem byl zvyklý...). Tak nějak jsem ztratil důvěru... Kde chyba? Blbá aplikace? Ten Torque je ověřený? Ale recenze nic moc...a radši bych uvítal češtinu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomycheck Odesláno Únor 1 Sdílet Odesláno Únor 1 Ahoj. Mam octaviu 2005 1.9tdi BJB... Poriešil som si krabičku elm327 s autom mi to spoji úplne v pohode ale po pripojení mi tam nevyhodí ikonku na kodovanie ... Vie mi niketo poradiť kde može byť chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3 Sdílet Odesláno Únor 3 Přes bluetooth diag. kódovat podle mě nepůjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.