Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

HID zakázat neprodávat hrůza věc také jsem s tím laboroval a nikdy více...........oslnuje a nevydržej prostě čína........

JJ světla má ode mne uplnou náhodou....montoval jsem ted někomu komplet xenony a měl projektory takže jsem zavolal a Vojta je má :-))))))))))

M.

PS je to jiná káva design jak má být......!!!

Odkaz ke komentáři
tak to doporucuju sednout si do OI predface bez LaK svetel :D jeste kdyz jsem je nemel a jel jsem nahodou v noci s tatovou OII s halogenama tak to svitilo uplne luxusne :D

ale rozhodne to vypada lip :lool:

ono i face OI s H4 neni zadna hitparada :lol: a o mlhovkach OI predface i face nemluvim cubec, ty jsou nulovy

Odkaz ke komentáři

Tak dneska proběhla STK a EM a paráda prošel jsem bez problému. Co mě překvapilo byla kouřivost maximální limit je 1,5 a já měl 1,04 a co mi naopak rvalo srdce bylo vytáčení motoru do omezovače :)

Jinak byl jsem zde: http://www.dekra-automobil.cz/stk/3112/index.htm a můžu doporučit technik mi i pochválil volant a černou střechu :)

Odkaz ke komentáři

Tohle znám jak to tam vytáčejí na místě :)

Já mám v tomhle výhodu, že jsem kryplík.

Když jedu na emise, tak sedím v autě a pán je někde v zadu v místnosti u toho přístroje a měří.

Na mě vždycky jen houkne at mu přidávám plyn, točím tam ale tak maximálně 3000 otáček :D

Odkaz ke komentáři

Dakie: vím že auto musí bejt zahřátý nejsem lama ;) když jsem přijel zahřátý bylo ale než mě přijal technik na emise předemnou byly dvě auta tak to vychladlo v těch -6°C :P

jinak nevítě někdo co je tohle za konektor? vypadnul na mě když jsem sundal spodek nárazníku... evidětně příprava na něco protože má nějakou záslepku na sobě. B)

IMG_0365.JPG

Odkaz ke komentáři

Taky když jsem si zabouchnul tu kapotu a pak jsem řešil jak jí otevřít, tak sem sundal části spodních mřížek nárazníku a divil jsem se co to tam visí, pak jsem si všimnul díry, tak to šlo strčit, ale moc to tam teda nedrží... Každopádně jsem ani nevěděl, že je to čidlo... :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...