Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

To není vůbec špatný nápad dát proužky odrazek pod zadní lampy.Pokud mně něco napadne dám ti vědět.

Ta tvoje barva se mi taký líbí.

A jaký to má význam, když ve světlech odrazka je?

Aby se neřeklo že se flákám... :D spodky v laku, na zadní ještě přijde černá lesklá folie ve tvaru difuzoru a zrcátka černá lesklá :palec:

Ty černé mlhovky maj něco do sebe :palec:

Z některých úhlů to vypadá jako SI.

Fotky vypadaj zase dobře, budu muset trénovat, hlavně kvůli mischicče, když se mu nelíbí Tesco v Letňanech a dvůr rodičů přítelkyně... :)

Copak, už ses odfoukl ;)?

Odkaz ke komentáři

Pěkně,pěkně-překvapils. Ta folie na tom zadním nárazníků-imitace difuzoru může vypadat dobře(zahlazeně).

Tak teď jsem zvědav na to tvé foto.Já jsem už uvažoval,že bych nechal střiknout spodní díl zadního nárazníku mimo střed, který by zůstal černý. Difuzory se mi líbí,ale na ten typ nárazníku jsem ještě pěkný neviděl.

Když si sundával ty spodky nárazníků musel jít dolu i nárazník nebo to jde vycvaknout aniž by jsi musel sundat nárazníky.

dík

Odkaz ke komentáři

Moc pekna prace, takto se mi to libi taky, RS predku uz je moc. Pohravam si s myslenkou ale jen s myslenkou, origo naraznik, listy vycvaknout a nechat zavarit a pak cely do laku, zadek Fl, oddelat narazky nechat zavarit a vse do laku. Ale to jen kdyby byl financ navic :) a nebo narazniky navic :lol:

Odkaz ke komentáři

díkes za ohlasy :smich:

tu černou masku nechci nelíbí se mi to... chrom mám ve světlech jak vepředu tak vzadu a přes léto mám chrom nebo spíš leštěný kola a vejfuk přeci ;)

ty kliky kdybych dal na černo tak už to bude fakt jak clasic :P už teď při pohledu zepředu to tak vypadá :lol:

to Viktor: jojo byl jsem tam včera kolem 17.hod :D :D no tady jsem se stavil na chodově protože je to tam hezký na focení a měl jsem to po cestě :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...