chjetjov Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 (upraveno) fotky děs běs bylo to focený na rychlo mobilem ;) jinak příští tejden snad budou černý sloupky a ten zadek komplet... pak už jen volání jara :D EDIT: jj shellka na průmyslový :) Upraveno Únor 10, 2011 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 jj na Průmyslový je wapka fajn(rozumný časový interval,a dobrý tlak vody) celej týden jezdím okolo furt plno, zejtra to snad vyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 jj taky jsem tam spokojenej jednak to mám asi nejblíž k týhle vapce a taky je tam místo kde to pak utřít do sucha atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 zrcatka super, ale cerny spodky se mi libily vice.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Vojto, vypadá to hodně dobře.. ikdyž při Tvém snížení krapet neprakticky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Vojto, musím říct, že se mi tento styl líbí víc, než rs!!! vypadá to fakt parádně, bez snížení by to nebylo určitě ono :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 nádhera šéfe, fakt krásný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 To není vůbec špatný nápad dát proužky odrazek pod zadní lampy.Pokud mně něco napadne dám ti vědět.Ta tvoje barva se mi taký líbí. A jaký to má význam, když ve světlech odrazka je? Aby se neřeklo že se flákám... :D spodky v laku, na zadní ještě přijde černá lesklá folie ve tvaru difuzoru a zrcátka černá lesklá Ty černé mlhovky maj něco do sebe Z některých úhlů to vypadá jako SI. Fotky vypadaj zase dobře, budu muset trénovat, hlavně kvůli mischicče, když se mu nelíbí Tesco v Letňanech a dvůr rodičů přítelkyně... :) Copak, už ses odfoukl ;)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 díky pánové, ono až se to na jaře zase složí bude to vypadat ještě trochu líp doufám :) to Mischicka: ale on chce dát dozadu světla z FL proto řeší co s odrazkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Tak to potom smysl dává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Pěkně,pěkně-překvapils. Ta folie na tom zadním nárazníků-imitace difuzoru může vypadat dobře(zahlazeně). Tak teď jsem zvědav na to tvé foto.Já jsem už uvažoval,že bych nechal střiknout spodní díl zadního nárazníku mimo střed, který by zůstal černý. Difuzory se mi líbí,ale na ten typ nárazníku jsem ještě pěkný neviděl. Když si sundával ty spodky nárazníků musel jít dolu i nárazník nebo to jde vycvaknout aniž by jsi musel sundat nárazníky. dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Presne jak pises na tenhle naraznik zadnej hezkej nedelaj tak to resim takhle... Jinak ty spodky jdou bez sundavani narazniku jenom zespod je asi 6sroubu a v kazdym podbehu jeden a pak to vycvaknes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Moc pekna prace, takto se mi to libi taky, RS predku uz je moc. Pohravam si s myslenkou ale jen s myslenkou, origo naraznik, listy vycvaknout a nechat zavarit a pak cely do laku, zadek Fl, oddelat narazky nechat zavarit a vse do laku. Ale to jen kdyby byl financ navic :) a nebo narazniky navic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Zajímavá myšlenka, a myslím, že krok správným směrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 díkes tady foto zezadu :lool: ale jak jsem psal ještě tam přidje ta folie a stejně tak na sloupky... snad v úterý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 ta poslední fotka je víc než krásná :lool: kam se hrabe rs, takový zahlazený tvary a kombinace s face svítilnama vzadu, to prostě nemá nejmenší chybu!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Jsem si myslel, že jsi kamarád :lool: Ale máš pravdu, vypadá to dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 (upraveno) au! tvůj zasněžený podběh má taky něco do sebe Jinak Mišulíne, dobrý ráno! :lool: Upraveno Únor 13, 2011 uživatelem Mišel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 OT: To vyfotil bruder jak jsem byl v zimě na dovolené a v avataru to vypadá velmi dobře :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 (upraveno) tobě dali volno? Jsem neviděl, že v zimě v Egypte sněží :lool: už chápu, že je ti tam zima Upraveno Únor 13, 2011 uživatelem Mišel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 čus Nevypadá to věru zle. Jsem zvědav na tu imitaci toho difuzoru. Nevím jestli to znáš,ale koukni na to:http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopic.php?f=44&t=24778 Tady se chlubí kolegové z něměcka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 to fórum znám koukal jsem tam na něco ohledně podvozků ale tohle téma jsem neviděl díkes za tip některý jsou nááádherný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 teĎ už jen teplo + kolesa + dolu = drandit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 eště bych dal kliky do černýho lesku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 a chromovanej rámeček masky taky do černý ale kliky bych nechal v barvě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Pěkný, líbí se mi to, hlavně "difuzor" ale nějak nemůžu přijít na chuť těm černým zrcátkům, to mám spojený s výbavou Classic, ale jinak pěkný:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Ty ty obchoďáky vymetáš , nebyl jsi včera na Floře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Máš to pěkné. Tu masku jak píše kolega bych fakt vyzkoušel dát čenou(možná i bez znaku-šlo by to opticky dolu a do šířky.Je to jediný chrom co máš na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 díkes za ohlasy tu černou masku nechci nelíbí se mi to... chrom mám ve světlech jak vepředu tak vzadu a přes léto mám chrom nebo spíš leštěný kola a vejfuk přeci ;) ty kliky kdybych dal na černo tak už to bude fakt jak clasic :P už teď při pohledu zepředu to tak vypadá to Viktor: jojo byl jsem tam včera kolem 17.hod :D :D no tady jsem se stavil na chodově protože je to tam hezký na focení a měl jsem to po cestě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Chrom nechat, ted je to jen moda, cpat ty masky do nejakych barev. Osobne se mi to moc nelibi, chrom aspon ladi s tema svetlama. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.