Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

:D tak proto jsem taky tak hubenej abych to mohl mít tolik na zemi :)

to juraj: díkes za nabídku určo je nevyhazuj kdybych náhodou nějakou ztratil tak se ozvu :lol:

Jinak dneska se mi na maxíku rozsvítilo Zkontrolujte hladinu oleje... trochu mě to začíná srát protože na další výměnu mám jet až v 85tis km a teĎ mám 75tis km... Je fakt že jsem to trochu hnal ten motor a pak na chvíli vypnul a když znova nastartoval tak se to rozsvítilo tak uvidíme zítra... :D

Odkaz ke komentáři

jj jak jsem dojel tak jsem otevřel kapotu a změrit kolik tam toho oleje je a bylo to tak v 1/3 toho co má bejt nicméně jsem stál do kopce takže je to trochu zkreslená informace...

Zítra zajedu někam na rovinku a změřím, měří se to po jízdě nebo na studenej motor? při studeným tam toho oleje bude víc tak to je mi k prdu ne? :D

Odkaz ke komentáři
No to asi neklapne... to je podle mne scifarna... :) :D :palec: , jak Ondra leze dopredu... ja to jednou nedavno skusil a nedopadlo to nejlip... PS: jsem stejne prostorove vytrazna osoba jako Ondra... :o

To by byl námět na další díl TopGear - Ondra leze za jízdy přes zpomalovací práh dopředu, zezadu talčí Palo, zepředu táhneš Ty :)

jj jak jsem dojel tak jsem otevřel kapotu a změrit kolik tam toho oleje je a bylo to tak v 1/3 toho co má bejt nicméně jsem stál do kopce takže je to trochu zkreslená informace...

Zítra zajedu někam na rovinku a změřím, měří se to po jízdě nebo na studenej motor? při studeným tam toho oleje bude víc tak to je mi k prdu ne? :o

měří se to aspoň 5 minut po odstavení.. aby stihnul olej stéct zpátky do vany :o

Můžeš i na studeném motoru. Pokud je to po jízdě, tak je potřeba těch 5-10 minut počkat.

Odkaz ke komentáři

Dakie a mischicka díkes za info :palec:

to Sterny: už to mám takhle nízko skoro rok a zatím jsem projel všude :) a pokud je někde nečekaná díra tak holt zabrzdit a zkusit se vyhnout no... ale valná většina děr je ve městě kde jedeš pomalu tudíž se jim dá vyhnout, občas jedu krokem ale to k tomu patří :D

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři
jj jasně, nejčastější průser je proražení olejový vany která je zrovna u oktávky debilně nízko.

Každej kdo auto snižuje musí počítat s tím že nebude moct všude jezdit jak prase :pivo: ale zato na kvalitních okreskách a dálnici je to fakt radost z jízdy :P

Mas to proste genialni... Luxusni...

S vanou ja ted problem nemel, ale prevodovka se mi vycurala... Je.nul jsem o zem a kryt se prohnul az k ni a kolem sroubu mi vytekl olej...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...