Přejít na obsah

Okta II - "Sid" - Bratros del Presidentos

Doporučené příspěvky

chtěl jsem původně ty středy lakovat ale peču na to... příští týden musím udělat spojku takže prachy jdou do technický stránky auta.

Tom: až jsem právě koukal jak dobře to šlo rozebrat. Ale není se co divit nebylo to totiž vůbec lepený :palec:

tenhle typ dvojdílů se nelepí, není pod spojem vzduch, tak není důvod

Mě to právě drželo jako čert

Odkaz ke komentáři

Najeto mam 126tis ale byla nacata podle me uz pri koupi v 50 tis. Obcas na semaforu na volnoveh je citit takovy nepravidelny otresy celyho auta. Nebo kdyz jedu po dalnici na 5ku treba 110 a dam to na podlahu tak to trochu zaskube a az pak vyrazi. No a postupem casu to doslo do takovyho stadia ze kdyz radim z 1 na 2 tak musim chvili pockat na neutralu jinak to jde pres zuby :(

Odkaz ke komentáři

To vibrování, mě dělá taky občas, viděl bych to na gumky kolem vstřiků nebo načlé vstřiky, je to také otázka paliva při Vervě skoro nic, při normál je to znát více. Najeto 115, takže bych to viděl v klidu, zatím to skoro nepocituju, jen opravdu někdy, až to bude více cítit, nechám zrepásnout vstřiky, dám nové gumky, těsnění kolem deklu a bude. :palec:

Tak u mě teda řadí jak víno, a nikdy nejde přes zuby ani při pile. :P

Odkaz ke komentáři

Vliv to ma!Kdyz se tohle stava tak to synchro se opotrebovava pada z nej struska jak bys ho brousil!Casem muze prasknout ale nestalo se to to by muselo zpusobit vetsi zatizeni te prevodovky nez tim prerazenim!Ono se nedoporucuje hlavne u dieselu davat plny za 1 preradit na 2 a plny!Tak samo jak bys nemel protacet kola u dieselu!

to chveni mi delalo taky!Nevim proc ale vymenil jsem svycky zapalovaci a uz to prestalo!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...