Guest luck75 Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Pánové již někdo našel LED žárovky, které nehlásí chybu? Procházel jsem forum, ale nic nenašel. tyhle jsem zkoušel a chyba opět http://www.ebay.com/itm/271667741684 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lecram Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Já mám tyhle, koupený v Olomouci v kamenným obchodě a chybu nehlásí..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lecram Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 A nebo tady: http://alarmtuning.cz/super-led-ba15s-30w-bila-can-bus-pro-denni-sviceni.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crake Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Mam 30w od stualarmu... Jsou to stejne jako vyse... Ani v Supovi to chybu nehazi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek393 Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Sedi vec ani mne nenehlasia chybu 30W cree 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Ale v zime, v minusovych teplotach, kedy canbus chip sa dostatocne nezohreje a nema taky odber, mozu pri prvom startovani hodit chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Pokud je správně nastavená BCM jednotka tak ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 JJ, to je jasne, ale chalani sa zrejme bavia o defaulte, cize bez zasahu do BCM :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petanecek Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Zdravím, chci se zeptat na tyto LED - http://alarmtuning.c...nni-sviceni.htm potřebuji k tomu ještě adapter CAN, nebo není potřeba?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest funteek Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Zdravím všechny, co říkáte na toto? http://www.autoplay.cz/led-system-zarovek-denniho-sviceni-skoda-octavia-2-facelift-p37500 Už jste někdo zkoušel? A k čemu jsou ty redukce? Myslel jsem, že je to přímou výměnou žárovky za žárovku, patici to má stejnou. Třeba tady jsem vůbec nepochopil, proč tam tu redukci dává: Díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Ta redukcia je prave nato, aby to nehlasilo prasknutu ziarovku. Niekde tu uz bola fotka takej redukcie. Je to vlastne odpor aby si oklamal RJ. V popise vyrobku na stranke co si dal to je aj napisane. To uz radzaj behnut za uzivatelom ferda25 a ten ti nastavi BCM tak, aby kontrolovala ledky a hlasila len ked ma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest funteek Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Ta redukcia je prave nato, aby to nehlasilo prasknutu ziarovku. Niekde tu uz bola fotka takej redukcie. Je to vlastne odpor aby si oklamal RJ. V popise vyrobku na stranke co si dal to je aj napisane. To uz radzaj behnut za uzivatelom ferda25 a ten ti nastavi BCM tak, aby kontrolovala ledky a hlasila len ked ma... Aha, díky. Já jsem myslel, že ten odpor je už nějak napáchanej na té žárovce, tohle to vysvětluje. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest davesu Odesláno Červen 20, 2015 Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 potvrzuji tyto : http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/svetla-mlhovky-odrazky/predni-svetla/skoda-octavia-08-led-zarovka-denniho-sviceni-can-bus-1-ks-id:10923.eshop bez problémů, rovnou kus za kus ty co jsou výše na video se už nedělají. Měl jsem a nedávno mi zdechla jedna led a v zimě stejně hlásily chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crake Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Zkousel jsem variantu led co mam v supovi i do OII a bez chyby... Ty redukce jsou zvlastni... Ty co nabizi obautodily jsou ze atualarmu... Ty mam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Zdravím, jak hodně mají policajti problém, když bych si do denního ty LEDky osadil? ty nahoře z OB se mi dost líbí... Máte někdo nějaké zkušenosti? Předem díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 (upraveno) Policajti s tím problém nemaji. Nicméně v případe nehody můžeš narazit u pojišťovny. Kolega dostal za LED nad RZ spoluúčast když byl první v řetězový nehodě 5 aut. Upraveno Srpen 5, 2015 uživatelem OziToretto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Policajti s tím problém nemaji. Nicméně v případe nehody můžeš narazit u pojišťovny. Kolega dostal za LED nad RZ spoluúčast když byl první v řetězový nehodě 5 aut. Oukej, tak uvidíme... půjdu do nich! Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Policajti s tím problém nemaji. Nicméně v případe nehody můžeš narazit u pojišťovny. Kolega dostal za LED nad RZ spoluúčast když byl první v řetězový nehodě 5 aut. .. kolegovi zkoušela pojišťovna nasrat na hlavu, a evidentně se jí to povedlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Srpen 6, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2015 Nehomologovaný tedy vozidlo není způsobile provozu a tedy nemá co dělat na silnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinV Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 potvrzuji tyto : http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/svetla-mlhovky-odrazky/predni-svetla/skoda-octavia-08-led-zarovka-denniho-sviceni-can-bus-1-ks-id:10923.eshop bez problémů, rovnou kus za kus ty co jsou výše na video se už nedělají. Měl jsem a nedávno mi zdechla jedna led a v zimě stejně hlásily chybu Ty zrovna mám, chybu nehlásí, tedy do doby, než se pořádně zahřejí v letních teplotách. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 No nekup to za taku ludovu cenu...18,86€ za kus, omg ....aspon vidiet ako sa zaraba. Daju zaruku 2 roky a aj tak to objednavaju od cinana za "par susnov" :D http://www.aliexpress.com/item/50w-AMBER-CANBUS-ERROR-FREE-CREE-P21W-BA15S-1156-LED-CAR-TURN-SIGNAL-STOP-LIGHT-BULB/32410769655.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zelo7 Odesláno Říjen 9, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2015 No mám vyskúšanú z týchto istých 30, 50 aj 70 W verziu - občasne všetky hlásia chybu. Rozdiel nie je ani vo watoch, ale kus od kusu. Mal som jednu 30 W ktorá nezahlásila nikdy chybu či bolo teplo alebo zima. Momentálne jazdím s rozsvietenou kontrolkou :-( škoda že to mám k Ferdovi tak ďaleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bart0311 Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Zdravím kde se dají sehnat mlhovky co se sami rozsvítí do zatáček mam octavia facelift sedan v základu a chtěl bych tyto mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinV Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Zdravím kde se dají sehnat mlhovky co se sami rozsvítí do zatáček mam octavia facelift sedan v základu a chtěl bych tyto mlhovky Pokud se nepletu, je to jen o nakodování do ŘJ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Ano to je, pokud tam ty mlhovky má, když má základ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
R1200GS Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Mám 30w cree chybu nehlásí ani v mrazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 (upraveno) Ale bude, pokud to nepřekoduješ. po delší době, už odpory nebudou fungovat tak jak mají. Upraveno Leden 4, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
R1200GS Odesláno Leden 4, 2016 Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 Jasně,díky za info... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 Jj,vsechny ledky co jsem mel,tak casem zacali hlasit:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bohdal Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Ahoj, má někdo pls tip na někoho kdo mi odkóduje kontrolu žárovek? Nejlíp Východní Čechy, případně Severní Morava. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.