vittorio Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Díky přechodu pod novou firmu jsem si zase prošel martýriem hledání služebního vozu tak, aby splnil následující podmínky : - Octavia (nedokazu si predstavit, abych ja jezdil necim jinym v tom rozpoctu, ktery jsem mel, byl bych zde ukamenovan :D ) - Výbava RS (především kvůli zadní náprava a sedačkám) - Columbus (rychle jsem si na něj zvykl) - Handsfree BT (pro moji praci nutnost) - Nafta (porad je to sluzebak) - Combi velkou vyhodou (brankarska hokejova vystroj se musi do auta vejit) - Parkovak zadni vyhodou, ale máme Rolbaře, takže jsem byl v klidu :) Nakonec jsem našel v Olomouci u Auto Hlaváček voňavku, ale liftback. Nu coz, vyzkousel jsem si, ze vystroj se tam vejde, takze jsem nakonec rekl ano. Vybava : - vse, co jsem vypsal vyse a navic parkovaci kamera a sedacky v kuzi - paket rs challenge jako maly bonus Prvni fotka z prvni cesty domu. ted uz mame 1000 km za sebou po necelem tydnu :D Auto bych měl mit az do 180.000 km, tedy 4 roky max, takze bude co hodnotit a pozorovat. prvni upravy jsou : - podlozky pod SPZ pryc, nyni na 3M suchy zip dvojhackovy, nevi presne jak se tomu nadava. - napisy skoda a octavia pryc - reklama na sraz na zadni okno - clubova lepka dozadu brzy nas ceka firemni polep (loga) v zelene barve. budu lobovat za cernou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomyzima Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Nemůžu si pomoct, ale to nový RS je prostě nádherný!! Myslím, že s tím budeš hodně spokojený!:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Super Vitto. Tak at slouzi a hlavne hodne stastnych kilometru!!! ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Gratulujem Vitto :) nech sluzi k spokojnosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 RS je hezká v každé barvě. Tedy i v bílé :). Přeji hodně spokojených km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Tak jsi se dockal :) zavidim auto je to krasny :) tak at slouzi ve zdravi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Moc hezká :) závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Vyzera super.Gratulujem! Chcem sa opytat: ako si dal dole napisy skoda octavia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 vzal jsem nit a namotal na palec u kazde ruky jeden konec a pak piloval za pismenky a postupne odpadly. nasledne jsem zahraabal ve svem detailingovem kufru a vytahle RaceGlaze odstranovac mastnoty, lepidel apod. ten sunda vsechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Vypada dobre, ta bila je supr barva, ale na udrzbu des :-). Tesim se az kouknu na srazu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 (upraveno) Pěkný služebák, další rsa ve firemních flotilách :D Pokud bílou navoskuvuješ tvrdym voskem, tak se udržuje dobře a nešpiní se. pak ji jenom opláchneš a nejsou vidět stopy od kapek tolik, takže ani nemusíš tak pečlivě sušit jako u černé a u jiných ;) bez tvrdyho vosku souhlasím, špiní strašně rychle ;) Upraveno Červen 9, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Marku to mas pravdu :-) sam jsem ted navoskoval tvrdym voskem bileho Jeepa Cheroke,dal jsem 2 vrstvy tak jsem zvedav na ocistu. Ale to bylo mimo tema: Proste nove RS je povedene! Bila,modra a seda jsou nadherne barvy ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Parádní služební kočár ! Ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Pěkná, pěkná :) tak ať slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocpel Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Vitto, pěkně si jí užij... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Paradni sluzebak, tak at slouzi k maximalni spokojenosti ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 JJ, tohle bych bral taky a mít to jako služebák je bomba ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Krasna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 gratujuji pane uzivej ale pamatuj ze ti za tebou poznaji ze to neni benzin jeste driv nez na to slapnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 olaf : pravda, tak jest :) ale jede to fajnove, zadni naprava poznat, vyssi vykon taky, sedacky daleko lepsi nez klasicke tvary uz mame 2000 km, takze pomalu zacnu referovat :) jo a shanim 19ky :D tohle se mi docela zamlouva http://www.sbazar.cz/nigrt/detail/11057375-audi-seat-skoda-volkswagen-19-alu-5x112 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 16, 2015 Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 srovnáváš nápravu s předchozí klasickou O3? tak jest pak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 16, 2015 Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 a to jste všichni svorně tvrdili ze škodovka ví co dělá a náprava z OI v O III ničemu nevadí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 16, 2015 Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 jojo, pak takový exoti existují stále, i na vedlejším foru.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 16, 2015 Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 krasavice vitto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 ja to tehdy rikal v prvnim testu, tam me to malicko prekvapilo. jezdit jen do kauflandu asi je mi to burt :) pozna se to hned na prvni dalnici, prvnich zatackach s trochou sterku apod. k dnesku neco malo pres 3000 km :) dneska byla na otocku Nitra a Breclav z Prahy :) 908 km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 19, 2015 Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 přesně, hned při první jízdě jsem to jasně pod prdelí cítil a taky to napsal a jak píše Ondra, byl za debila hanící škodovku ...., ale neoběsil jsem se z toho :D , už tehdy to bylo jasný, když O3, tak RS, jinak Golf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Tak preziden Octavia klubu nemôže jazdiť v ničom inom, ako RSe Nech teda dobre slúži, hlavne bez nehody a bez poruchy. Ale ja nenapíšem, že je krásna - lebo je biela. Z 10 O3RS je 7 bielych a už to začína byť docela nuda jarda - úplný súhlas, keď O3, tak jedine RS a v ostatných prípadoch Golf. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.