Adolfik Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 osobně bych volil rozměr 215/40, guma bude na té 8.5 hezky natažená a zároveň máš jistotu že nebudeš škrtat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Japan Racing... Že tam radši nenecháš originální Spidery. Od těch kol nečekej kvalitu, jsou to kopie Advanů, Volk atd. Každý se musí nutně odlišovat a pak dávají na auto různé šmejdy :( a na disk 8,5" bych dal pneu, co tam patří. Když tam bude natažená 215, tak o správné funkčnosti pneu se už taky nedá mluvit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Jojo Ladik mluvi pravdu, Japan si jen na něco hraje, radši bych kouknul po OZ paprsky dělají vzhledově stejně jestli máš rád tenhle styl, ale kvalita je úplně někde jinde :) Měl sem je na předchozím povoze, ted je plánuju na Oktu zas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Já na autě zachoval 17", mám Spidery, OZ Superturismo a OZ Superleggera. Stejný typ OZ jsem měl na předchozím autě a nemůžu si stěžovat. Navíc jeté se dají s trpělivostí sehnat i za hodně pěkné peníze, hlavně Turisma. Co jsem kdysi četl o těch replikách japonských kol, tak se kolo nekřiví, ale má tendenci rovnou praskat. Navíc většinou nemají ani homologaci. Pořádně to zvaž, protože Spidery jsou kvalitní kola a dávat je pryč kvůli 18", které jejich kvalit nedosahují, je podle mě blbost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Mára by mohl o kvalitě JR vyprávět. Za 7tkm z kol byly šišky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 všem děkuju za info,každopádně Spidery nemám a nikdy jsem neměl...už mám koupený 18" pneu a jen vybrat kola a 17" už nechci,vždy jsem měl 18" a zůstanu u tohoto rozměru.každopádně si vážim zájmu,protože se mi JR líbí,ale nerad bych,aby prasknul a já se někde vysekal.takže to ješt musim vše zvážit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Podla toho ako to máš s podvozkom, ja mám Ap (čo je dosť užší od serie si myslím) a vpredu medzi disk a kolesom dám asi tak papier... takže radšej riešiť et30 vzadu neni problém tam mám et 30 a 9,5j a v pohodke :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Podvozek origo RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Neviem no, ja mam problem ze to neviem stocit dole lebo mi tam zavadza guma. 215/40 Priemer tlmica je myslim rovnaky (55mm? Opravte ma ak sa mylim) malo by sa to tam vopchat... Takto to mam no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Takze vpredu mas disk 8.5 a ET30 jestli chapu?takze kdyz bych dal ET35 tak se mi tam uz nevleze kolo diky tlumici?to je v p*ci teda.a jak jsi s Japanama spokojen pokud to jsou teda JR? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Zvoncy kromě JR ještě může mít XXR model 527, ale XXR taky není nic extra, jsou to myslím kola z Taiwanu. Ovšem, pokud chceš mít auto ve stylu jako zvoncy, tak je to asi fuk, co tam dáš. Pak se totiž moc o funkčnosti auta mluvit nedá :D A když necháš RS podvozek, tak se bojím, že to bude vypadat jako offroad, už "úzké" 18" vypadají na RS podvozku podle mě zvláštně, obzvlášť pokud je pak takto vytáhneš ven a natáhneš na to úzkou gumu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 OZ Superleggera je nejvíc TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 jedine 215/35 nebo podlozky at se to tam vleze u mych 17 mam stejny problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Take jsem mel na stavitku problem. Pri snizeni matka drela o pneu(215/35) vyresily to 5mm podlozky. Origo et 35 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Uzitecny informace,takze vsem moc dekuju za info.koupim ty rotory a tam to bude bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 Práve že to čo mám ja 8,5j et35 :) keby viem že to je tak na chlp tak skôr hladám et 30 :) a ano su to JR :) a ja som spokojný mám ich iba sezónu takže moc hodnotiť neviem :) prezúval som ich po sezone a vajcia znich nie su :D a to behám po Bratislave čo je dosť jám a niekedy sa nepošťastí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Čelní sklo vyměněno na místo Poláka Pilkington padlo originální sklo od Škodovky...takže to je jedna věc a druhá věc - dnes jsem využil času a díky Škodovce jsem musel předek znova vyčistit,byl od nich brutálně zadupanej koberec,ale protože tam dělá známej,tak jsem nechtěl dělat scény.No a tady už nějaký foto z dnešního čištění předních prostor koberce + jsem vyčistil i dekl střešního (na fotce je ještě mokrej).posuďte sami.tentokrát jsem udělal fotky před a po. + jsem si koupil držák na kola ke kterýmu byla plachta na kola a měrka dezénu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 ty kráso tak zasrat auto? :o tak to já když jsem měl auto ve Škodovce v servisu na lak zadního nárazníku po nehodě, tak jsem měl dokonce i vysátý, naleštěný interiér ve vůni + exteriér byl jako ze škatulky, lak se lesk jako blázen, kola byla čistá ještě týden no prostě luxus :D toto by u mě asi neprošlo aby mě tak někdo za/ebal koberec ;) známí neznámí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 tak zitra novy kolecka a doufam ze budou slouzit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 jsem moc zvědavý jak to bude celé černé vypadat ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 nebudou cerny dlouho,v pondeli je vezu na komaxit.kamarad mi delal rychlej v.tuning a cerny na tom proste zaniknou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 takže kola doma,jsem spokojenej jak s cenou,tak se stavem kol.jednání Jirky (Dzordzino) parádní a skvělej kluk,tímto mu děkuju za super obchod a fér jednání.fotky kol budu dávat jakmile dorazej z lakovny,stejně je tu všichni znáte jak vypadaj,takže až přijdou z laku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 s kolama a jejich lakovanim by to bylo na dyl,protoze prej je lepsi a setrnejsi je nechat odmocit v nejakym spesl roztoku nez je piskovat.coz by trvavo vsechno dohromady i s lakem cca mesic,tak jsem se rozhodl,ze je necham cerny a uz jen cekam od Dzordzina na srouby a budu max spokojenej. takze kola zatim odpocivaj a cekaj na nasazeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 sakra ale i v té černé u toho auta vypadají moc hezky :) nějakou výraznou barvu na brzdiče a bude to luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 barva bude zelena,trosku vic sytejsi nez je origo RS.takze to bude vpoho si myslim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Pěkný s natřenými brzdiči bude good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 a být stříbrný, tak slintám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 jeste uvidime,co vymyslim na pristi sezonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Ty kola by chtěly asi do jiné barvy aby vynikly, jinak jsou moc pěkné ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 jdu na postu at to mas vse uz dane dohromady . a ja stale na plechach :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.