Kohyy Odesláno Leden 27, 2017 Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 Klidně nemám problém :D Základ je koupit set silikonovejch hadic, hlavně tu sací od airboxu do turba ta přidává koně :P A forge bov closed ten je taky hodně znát. Pak odstínit tu zadní nerez trubku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 BOV mam od Forge otevrenej stelovatelej,ten uz tam byl. jinak az to bude aktual,tak kdyz by ti to nevadilo a jestli bys mi pomohl s vyberem ohledne delky,prumeru apod? uz at je leto,tahle spina me nebavi :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Leden 27, 2017 Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 (upraveno) Jo tak ty potřebuješ poradit s délkou a průměrem.. Nevim hoši, jestli jste v úplně správným topicu.. :)) Jinak určitě bych vyměnil ten otevřenej bov. :) PS: máš to stejně "čistý" jako já do včerejška, dneska u nás bylo jen -1, tak jsem to prostě umyl, už jsem se na to nemohl koukat. Upraveno Leden 27, 2017 uživatelem Laetry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 27, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2017 To je vůl :lol: :smich: ale tak víš jak to bylo myšleno :pivo: proč myslíš vyměnit?je pravda,že mi to pořád hází chybu - závada na motoru,ale tu já neřešim,líbí se mi to jak to odfukuje.občas to samo od sebe zmizí a zase zobrazí.do nouze to nepadá.známej říkal dát tam origo,ale to se mi taky nechce.přeci jen ten Forge je kvalita si myslim. Taky jsem měl dneska nutkání to umýt,ale pak jsem si řekl,že to nemá cenu.ve městě kde je sůl jezdim minimálně,takže to ničemu vadit nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Forge je určitě kvalita, ale na 1.8t patří uzavřený BOV, řeší se to tady skoro pořád. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 (upraveno) Origo nedávej..Ne na 1.8T jde otevřenej ale na agu na auq (rs) otevřenej nikdy nebude 100% jako uzavřenej.. ikdyž to bude od forge..S hadicema klidně pomůžu klidně napiš sz :) Jo já byl předevčírem na wapce a vzal jsem celý auto Megu detailerem a včera na kapotě hovno jak kráva :/ Upraveno Leden 28, 2017 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Jo Kohyy s tím hovnem...to bude tou žlutou, naši přivezli dvojkovou Fábku ve žlutý, stála 10 minut před barákem po přivezení a tejně jako ty, lívanec přes půl kapoty. Holt žlutá, no :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Taky mě to tak připadá :/ hlavně mám před domem les a vedle smrky - však víš.. byl si tu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 ja vim,ze to tu je,ale tak kdyz to bylo uz receno,tak tech par vet nevadi. Kohyy - hadice a BOV asi poresime po SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Řešte to veřejně ať z toho taky něco mám :loool: Nic ve zlým, taky bych rád věděl, kolik a jakej průměr. Nejspíš mě čeká taky výměna hadic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Též mě to zajímá, hlavně hadice na sání. A co třeba taková, dalo by se to použít na tu část vlevo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 proberu to s Kohyym po SZ a pak to sem muzu nahazet,foto,prumery hadic a jejich dylky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 To by bylo ideální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 (upraveno) Daniel 20 - určitě ne.. Odkaz máš na podtlak silikon, a na obrázku ta modrá je na chladící kapalinu a aktivní uhlí tam by určitě nevydržela.. tenhle silikon je jen na podtlak vzduchu.. potřebuješ něco s výpletem a odolné horkým chemikáliim. Já dával klasiku. viz odkaz. http://www.gms.cz/cz/vyrobek/10295-petrotec-variflex-200 A podtlakový hadičky nekupujte v čr oni to nakoupí na ebay nebo ali a tady si dají klidně + 300%.. Upraveno Leden 28, 2017 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 To mě jen tak napadlo kvůli vzhledu. Hadice mám zatím dobré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2017 Takže po dlouhý době malinká oprava - blbnul mi spínač brzdovýho pedálu přičemž mi brzdový světla jeden den svítili a to aniž bych stlačil brzdovej pedál,pak se rozsvítila kontrolka prokluzu kol ASR (hlásilo chybu - vadný snímač tlaku brzdový kapaliny) a pak už brzdový světla nereagovali na nic,takže výměna za origo,byl tam nějakej polskej sráč.vše zase maká jak má :prcprc: otázka 390Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Taky sem měnil :D Koukám že máme často podobné "problémy" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 asi nejaka karma :-D kazdopadne tohle me ani nenastve,tyhle drobny opravy me i "bavej" dominulyho auta jsem za rok nacpal 50k na opravach,takze tohle je parada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 asi nejaka karma :-D kazdopadne tohle me ani nenastve,tyhle drobny opravy me i "bavej" dominulyho auta jsem za rok nacpal 50k na opravach,takze tohle je parada. Mě tohle potkalo v létě :D nejdřív oprava WD40, poradně rozhýbat a vydržel ještě půl roku a pak jsem ho stejně vyměnil :D Na jedničce jsou nejlepší ty ceny za hubičku :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 presne tak,souhlasim.jinak jsem si dneska koupil novy zapusteny ventilky,protoze ty puvodni uz maj gumovy tesneni za sebou a jelikoz alu budou stribrny a puvodni ventilky jsou cerny,tak jsem koupil i z tohodle duvodu novy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 kluci mám problém,dneska mi kleklo střešní okno - začlo v něm praskat při zajíždění nebo vyjíždění,pak v něm křuplno a bylo dá se říct po něm,vše se událo během chvilky,nikdy předtím žádný náznaky,že by to šlo do kytek.zatočil jsem ho manuálně a pravděpodobně se vysrala stahovačka (jestli se tam kouslo lanko v bovdenu nebo něco,netušim).šlo zatočit hodně blbě,ale je zavřený,tak se ptám,má s tím někdo zkušenosti?jde mi spíš o to,že jsem nikde nenašel kloudně cenu novýho kusu celý stahovačky s motůrkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 na ty zapuštěnce kašli :D měl jsem je na felině a jenom otrava s tím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 mel jsem je i pred tim a bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 kola konečně doma + jsem byl na výměně brzdovky,nový hadice ke spojce (prolínala) a výměna BOV Forge Motorsport za origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Kola krásný :) Proč si měnil forge za origo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 hazelo to chybu - priliz chuda smes. jinak za kola dekuju.jsem sam zvedav,jak to bude vypadat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Jako bych to neříkal že tyhle bov na AUQ nebudou nikdy správně fungovat :) Sežen si Forge 007 to budeš koukat :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 tak tenhle tam uz byl,kdyz jdem to koupil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Co jsi to měl za BOV? Twin port. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.