Luk.ass Odesláno Říjen 8, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2019 Moc děkuji. Live jsem to ještě neviděl,ale jistě to bude pecka.no cenu přesnou ještě neznám,ale podle lakyrnika 48tis pro něj za opravu a za lak a cca 10-12tis karosarovi,kterej vše rozdělal,poté zase složí a slicuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 8, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2019 Vypadá to super 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Říjen 9, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2019 ta je jako nová[emoji106]ať ti lakýra zadělá zámek,bude to krásně uhlazené[emoji6]Sent from my iPhone using TapatalkSent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 9, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2019 Tak to mě vůbec nenapadlo,jelikož stejně nefungoval od začátku,ale to už je pozdě kurňa 😠 to by bylo fakt super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 10, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2019 Už to začíná mít nějakej tvar 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 11, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2019 moc pekna prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 11, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2019 Moc pěkná práce, už se těším na fotky se vším všudy ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 11, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2019 Velká paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2019 Děkuju moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2019 Příprava na každoroční "servis" Okty a Rapida. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 14, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2019 Měl bych dvě otázky na zkušenější - jakej zadní znak mám objednat,aby byl ten novej a pasoval mi na Oktu a druhá otázka,zkoušel někdo objednávat z Ali ovladač oken u řidiče?všude jsem nasel jen na VW s červeným podsvitem a nikde se zeleným.mel jsem v Passatu z Ali ovladač a fungoval skvěle,tak bych do něj šel znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 16, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2019 Vzadu pasuje znak o průměru 80mm pokud mě paměť neklame 🙂 Jinak správný výběr filtrů i oleje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Toodyo Odesláno Říjen 16, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2019 HojO1 má oba znaky 80mm. Ale znaky z Ali se začnou za rok loupat.. Zkoušel jsem 2 sady u sebe a 1 sadu u sestry na autě a zatím se všechny loupaly. Co se ovladače na okna tak já jsem koupil z ali a přehodil na origo jen čudlíky.. Odesláno z mého FRD-L19 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 16, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2019 před 14 hodinami, Martin_TDi napsal: Vzadu pasuje znak o průměru 80mm pokud mě paměť neklame 🙂 Jinak správný výběr filtrů i oleje. Díky,něco z.dat musím,ten co z.byl měl špatný zakřivení. Sice je to Longlife,ale buď po roce nebo po 12tis km vždy měním a filtry jsou jasná volba,nic jinýho nechci.ale dekuju... Před hodinou, Toodyo napsal: Hoj O1 má oba znaky 80mm. Ale znaky z Ali se začnou za rok loupat.. Zkoušel jsem 2 sady u sebe a 1 sadu u sestry na autě a zatím se všechny loupaly. Co se ovladače na okna tak já jsem koupil z ali a přehodil na origo jen čudlíky.. Odesláno z mého FRD-L19 pomocí Tapatalk Znaky z Ali nechci,jen ovladače oken.a nemáš někde odkaz jakej jsi kupoval?nemůžu najít ovladač na 4 okna se zeleným podsvitem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 16, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2019 Tady mas origo novy znak https://www.obautodily.cz/predni-nebo-zadni-znak-nove-logo-skoda-original-1-ks-3665cz161/ Je to sice palba, ale mam ty znaky uz hodne let (vlastne hned co se zacaly vyrabet) a porad jsou jako novy 👍👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 16, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2019 Jj moc děkuju,už jsem ho objednal,jiná volba není no.chci to mít vše pěkný,tak si musím připlatit no.mam objednaný nový origo přední blinkry,pak novej rámeček na SPZ a přední obě krajní mřížky do nárazníku.jeste asi časem nový listy na dveře,zadní nápis na kufr a torpédo u stěračů by chtělo vymenit,ale vše už postupně.mozna nechám kufr bez nápisu,uvidíme no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 17, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2019 Super, octe ten znak bude sluset. Ja jsem jeste u zadniho udelal to, ze jsem ho rozlousknul a nalakoval jsem pozadi do barvy auta, takze na zadnim kufru jde videt jen ten chrom ramecek a ten okridleny sip 👍👍 Ted mi to ale doslo, ze ty mas cernou octu. To vis, po ranu mi to jeste nemysli... 😀😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2019 Jj přesně tak,bude tam pěkně sedět než ten předchozí.mel jsem ten předtím taky origo,ale na jinej model s jiným zakřivením,takže nic moc no,tohle už bude ok jak má být. Jinak dneska bych si měl auto přebírat,ale zatím žádný info,tak snad to stihne karosar doskladat,v nejhorším případě prej zítra.tak už se nemůžu dočkat,jsem měsíc a půl bez auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shikaree Odesláno Říjen 17, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2019 Nový znak na černé O1 je super. Mám to tak na kombajzu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 17, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2019 Ten zadni znak bych byt tebou stejne rozdelal a nalakoval podklad do barvy auta, bude to pak vypadat luxusne 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2019 Nový znak ještě nemám,snad až zítra má dorazit a auto už je z laku doma,takže už nic v současný době lakovat asi nebudu,takže to nechám být už no.jeste poskládat na auto pár věcí,plus vyčistit vnitrek,je hodně zaprášenej a pak hodím nějaký fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 17, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2019 Jasne, to byl jen takovy navrh. Ja jsem na lakovani pouzil sprej od Motipu v odstinu laku co mam na aute. I tak ten znak bude vypadat dobre 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2019 Něco málo z hotovyho laku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 17, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2019 Nadhera, mohli ti jeste prelestit tu koncovku vyfuku 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 17, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2019 To jo,ta je tragická no 😁ale tak to si udělám sám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 18, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2019 Nádhera !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 18, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2019 Nějaká ta pošta v podobě znaku,nových předních blinkrů a mřížek do nárazníku 1 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 18, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2019 No teda, čumím jak tele na nový vrata, pěkně jsi se do toho pustil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Říjen 18, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2019 Díky,no bylo to potřeba no.jinak znak na místě,mřížky taky a blinkry taky.slozeny přední tapce a až bude čas,tak ještě ty zadní a vysát koberec a už na to letos nesahnu 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Říjen 20, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2019 Moc pěkná práce 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.