OziToretto Odesláno Listopad 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2018 Tak mame najeto zase o nejaky ten kilometr vic: Auto celkem funguje, ve 140 tisicich se zacala hodne ozyvat zadni naprava - pomalu umirajici tlumice. A s prvnim mrazem prislo i prvni startovani pres kabely. Na zimu jsme dostali novou sadu pneu tentokrat Sava Eskimo S3+. Podle gumaru je pneu na tom asi tak stejne jako Barum Polaris 3, coz je asi pravda, akorat pocitove je jeste mekci, takze aby auto aspon trochu fungovalo v zatackach je potreba mit nahusteno i sam na plnou zatez, dle doporuceni z vicka nadrze. A jen doufam, ze pneu vydrzi vic nez predchozi Barumky, ktere odesli po 28 tisicich km - tedy lonske zime... Pristi tyden nas ceka servis, melo by se delat: olej baterka zadni tlumice geometrie kontrola a podle me i vymena brzd Jinak novy vuz vcera po vsech dohadech konecne objednan, je to strasny kompromis, protoze nelidske zdrazovani skodovek mi skrtalo kazdych 14 dni vybavu o dalsi kousek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 20, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2018 takže ..... neobjednat škodovku by bylo řešení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2018 reseni by to bylo a bylo by to fajn, ale bohuzel firemni smernice hovori jasne - i když z meho pohledu spatne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Listopad 20, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2018 A co to bude? Máš už specifikaci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2018 mam, ale je to za dlouho pokud se neco nezmeni (treba moje prace) tak to bude Skoda 2.0 TDI 4x4, 110kW, manual 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Listopad 20, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2018 No super. Doufám, že ji pak vezmeš do Krušovic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2018 jj, urcite :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Listopad 21, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2018 V 20. 11. 2018 at 10:31, OziToretto napsal: tak to bude Skoda 2.0 TDI 4x4, 110kW, manual Kdy máš termín dodání ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2018 predbezne nekdy duben 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 25, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2018 joo firemní politika....... a myslím si, že hřeší na to, že v čr prostě jede škodovka...... já když ted trochu pronikl do operáků, tak některým věcem fakt nerozumím a kdybych si měl vybírat pro sebe, tak jasnou volbou je passat, kterej je ve splátce nezanedbatelně levnější jak octávka, superba nekomentuju vůbec......... ten je v porovnání s passatem dražší o 1/4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Listopad 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2018 jj, ta politika je v tomhle tragedie a skodovka to dela dobre, cenu tlaci do nesmyslu, ale prochazi jim to, coz je proste idealni obchodni jednani... Ja osobne bych se nebranil asi nicemu, stejne mam auto na operak na tri roky a tim padem me je skoro jedno co dostanu... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 7, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2019 Tak mame za sebou dalsi servis, je videt, jak se blizi konec leasingu, ze uz do toho nikdo nechce dat ani korunu. Tlumice jsou pry v poradku a baterka taky, co na tom, ze po 14 dnech stani musim nahazovat pres kabely a vzadu si clovek prijde jako na lodi... Jinak servis proveden k moji spokojenosti a uz nam zase skacou dalsi kilometry. fotka neni uplne kvalitni, ale je to tak, auticko ma uz pres 150000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 18, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2019 tak trochu přejíždíme kilometry proti smlouvě, ale ne moc, jen tak trochu a dle posledních informací bude výměna posunuta o 3 měsíce na 9.5. do kdy je prodloužena smlouva s leasingovkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 19, 2019 Sdílet Odesláno Leden 19, 2019 stříháš metr jo? ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2019 Už se to blíží, měla být moje do 150, teď to vypadá spíš 170 tisíc km [emoji848] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 19, 2019 Sdílet Odesláno Leden 19, 2019 (upraveno) Já bych ti ji nechal do 300, ?, jdu příkladem, mám lehce přes 280 Upraveno Leden 19, 2019 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2019 Já s tím nemám problém, kdybych si ji pak mohl odkoupit za zůstatkovou hodnotu typu 50-80 tisíc.Klidně bych ji měl 6 let nebo 300 tisic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 20, 2019 Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Na takovou cenu se ani tak samozřejmě nedostaneš :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Jde to pokud vůz vlastní firma a ne leasing a dá to to za aktuální zůstatkovou pro ni.Je to jakási firma benefitu a vím o několika firmách kde to mají a lidé se o auta starají lépe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 20, 2019 Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Přesně, takhle to mám vymyšlené - lidem v práci dát služební, nechat je 8 let jezdit, což je nájezd cca 250-300K km s možností odkupu za 50K kč, tyhle peníze dát jako akontaci a koupit další. Najednou se sami vyřeší zbytečné jízdy a chování k autu, každej chce auto co nejlepší a s málo km, i spotřeba pak jde dolů a servis si hlídají vzorně sami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Je to tak, já jsem výjimka v péči o auto u nás na firmě. Všichni ostatní to mají na salámu a je n jezdí...Jardo to co říkáš na smysl, pokud má to auto celou dobu jeden člověk tak to bude krásně fungovat [emoji16] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 20, 2019 Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Ano, jeden člověk .... můj výmysl motivace pro lidi a pro mě bez nervů se starostí o auta ... a ještě se ušetří, protože se konečně začne přemýšlet, jestli tam a tam má smysl jet, případně to organizovat jinak, aby se ušetřily kilometry, oni mají za tu dobu méně najeto a firma ušetřené peníze za palivo 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 20, 2019 Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Pokud to ma firma ve vlastnictví tak jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Jasný, tak jsem to myslel, jak to bylo v reakci na Jardu, protože vím, že oni auta kupují... Dle mého názoru je operativní leasing v celkové částce nevýhodný a jeho jediným benefitem je, že firma platí trvale stejnou částku. Jinou výhodu to podle mého nemá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 20, 2019 Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 přesně, navíc musíš jet pořád dokola a dokola, až jednou přijdeš na to, že je lepší si koupit na úvěr vlastní ....4 roky klidně úvěr a 4 roky jen údržba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2019 Přesně tak [emoji16] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 21, 2019 Sdílet Odesláno Leden 21, 2019 Mám právě přístup k ukončeným leasingům a třeba nyní je tam F2 2014, najeto 170k km za 150.000 s DPH. Vybava ambiente. To se posrali v kine. Proto ta reakce ode me, protože leasingovky jsou fakt zidi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 21, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2019 Jj, leasingovka to nabídne za zůstatek firmě, která to od ní má, ale jinak nic a cenu pak napálí. Na druhou stranu pořád to někdo kupuje, tak proc ne... Pro mě jedinou výhodou kdybych si auto odkupoval je, že vím co a jak se s ním dělo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 21, 2019 Sdílet Odesláno Leden 21, 2019 Souhlasím s Jardou, jde to tak dělat a je to dobrá varianta než si "pučovat" za dnes již bohužel předražené peníze operativní leasing.. Ale Ozi to vystihl dobře, musí to auto řídit jeden člověk, což často bohužel nejde alespoň u nás... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 21, 2019 Sdílet Odesláno Leden 21, 2019 a za kolik to leasingovka po operáku nabídne firmě k odkupu? je to pak aspoň trochu výhodnější cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.