seib Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 na jednu stranu, my tu vidíme problémy koncernu... do takej Kie, Hyundai a iných moc nevidíme... a sú ľudia, ktorí by vedeli rozprávať aj o iných značkách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Proveden jeden z prvních upgradů ...ten kufr teda není kdo ví jak velkej (naštěstí takhle nejezdím denně) Update km: 3777 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 Tak dnešní novinka.Kamarádův VW Golf VII 1,2 TSi,2014-jeden den před plánovanou servisní prohlídkou-30.000 defekt a výměna celého motoru.Rozletěl se přenastavovač vaček,roztrhl řemen. Oni už opravdu neumí udělat nic pořádně. Podle kluků z VW Porsche auto Ostrava už těchto defektů pár desítek mají na seznamu :-( :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 Díky za informaci. Hned od koupi jsem zvážil, že budu na servis jezdit ve zkráceném intervalu, nicméně to samozřejmě nic nemění na tom, že se to jistě může stát kdykoliv jindy. Od toho si člověk připlatí prodl. záruku, ale opět chápu, že se to může stát klidně po ní. Jinak pokud se nemýlím, mohly by mít podobné či dokonce stejné typy motoru i jiné značky a modely, např. Fabia, Yeti, Rapid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 Hmm, to je nemilé překvapení, tak to ještě zlaté vytahané řetězy, ty alespoň zarachotily varování, ale rozletěný přestavovač .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 jj,bude se to týkak i škodovek. Já myslím,že tohle se bude řešit převážně u aut v záruce a určitě na to bude do budoucna i kulance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 Rapid dostal motor s řemenem jako poslední, Yeti ani nevím, ale kolik jich kdo koupí, spíš tedy Fábia 3, ale ta je dlouho po G7 s 1,2 TSI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 A měl ten Golf z 2014 už po té svolávačce 15E7? Prý se to týkalo motorů vyrobených 4 až 8/2014. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 to nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 No pokud nebyl, tak se to případně vysvětluje. Ale myslel jsem, že by ta dotčená auta svolávala třeba aktivně a nečekali až...ach jo :( A zrovna ty, že se v tom tak vyznáš, jsi mu nedoporučil se zeptat servisu na případné nějaké akce, které by se týkaly jeho vozu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 17, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2015 Tohle se řeší při běžných návštěvách auta v servisu, aktivní obesílání majitelů se nekoná. Asi z toho nechtějí dělat bublinu a spíš to v tichosti zametají pod koberec, aby se o tom moc nemluvilo a majitele to neobtěžovalo. Aktivně se svolávají jen nebezpečný závady, který můžou způsobit nehodu nebo ohrozit posádku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 17, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2015 no v případě utržených kabelů elektriky při čelním nárazu u Fábie - Roomstera ani tehdy nee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 17, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2015 No já se divím,že je nesvolávají.Je vidět,že mají asi dooost peněz,aby lidem měnili celé motory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 17, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2015 Tenhle přístup mě taky neustále udivuje, než aby předcházeli hrozícím škodám, nechávají to vyhnít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Už jsme spolu přes 2 měsíce a kilometry zatím pěkně naskakují. Po diskusi s kamarády, kteří si stáli za tím, že prodejci v posledních dobou dávají provozní kapaliny na hodnotu min jsem se musel podívat a u mého kousku rozhodně nesouhlasím. Chladicí kapalinu mám nějakej ten milimetr pod max a když si pamatuji co jsem nalíval zimní směs do ostřikovačů chvíli po koupi, bylo to snad 2 deci a to už vylízala kapalina hadičkou vzhůru. Takže já jsem nějaký náznak šetření provozních kapalin nepocítil. No a vzhledem k tomu, že jsem měl po sobě dva měsíce měsíční dálniční známku po 440 Kč tak konečně jsem si koupil roční s velikánským úsměvem, protože jezdit 14 měsíců za patnáct stovek bude radost projezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Tyka se to vsech motoru 1.2TSI nebo tech novych s 81kW uz nee? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Ale prodejci chladící kapalinu neplní, to plní automat na lince na předepsanou hodnotu, takže nevím kde to kamarádi vzali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 Ano, zřejmě to plní při výrobě na nějakou hladinu ale pak je přece v salonu předprodejní servis, ne? Kde to mají za úkol dolít na nějaký standard. A tak mi někdo říkal, že si hned u nového auta musel po pár km dolévat chladící kapalinu, která hlásila nízkou hladinu. Ale tak mohlo se jednat o chybu jednotlivce/salonu, proto jsem se ptal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Tak to spíš někdo odsával, ale jinak se s hladinou už nic nedělá, možná jen kontrola před prodejem, ale nic víc. Slyším to poprvé, když jsme před měsícem a něco přebírali Citigo, tak všechno v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Jako ve výsledku o nic nejde. Za pár korun koupíš litrovku a doplníš. Navíc mezi min a max doplníš jen nějakou tu deci, nic strašného. Jen se tuto informaci ti známí dozvěděli od carfleet managerky, která se stará o několik firemních vozů a prý to nebyl první případ. Ale tak chápu, i člověk je omylný a tak se to mohlo zapomenout zkontrolovat, případně dolít (ať už z výroby, při předprodejním servise nebo třeba při další servisní prohlídce). Jen aby to nebyl nějaký "standard" servisů, přece jenom jedna prodaná lahev chladicí kapaliny X počet aut a jsou v balíku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Tak u flotily to vypadá na programovou čorku... každopádně je to prasárna. Hlavně ať golfík slouží, vypadá naprosto luxusně v týhle barvě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Já u žádné Škodovky ani VW nikdy chladicí kapalinu dolívat nemusel (akorát u Raketky, když jsem o zajíce urazil chladič :D ). Na druhou stranu mi po pár kilometrech na fungl nové Raketce svítila kontrolka nízké hladiny oleje. Na to v životě nezapomenu, 14 dní od koupi auta za pomalu mega jsem přišel do škodovky, že mi svítí kontrolka oleje a servis mě totálně odrovnal tím, že mi suverénně prodal litr oleje na dolití za nějakou jejich šílenou cenovku. Nevím proč jsem čekal, že mi to dolijou grátis a omluví se, že to fabrika naplnila sotva na minimum A u Jeepu mám teda po roce chladicí kapalinu pod MIN, ale jelikož netuším, jak na tom byla ze začátku, tak je možný, že jsem to vycákal těm svýma offroad výletama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 jak přichází chladno, tak vždy u všech aut s kterými jezdím, tak to vždy z max klesne na polovinu či někde až na min. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Ta nova dalnicni znamka je peknej hnus, velebnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 To teda, a i eko plaketa je jiná než bývávala. Měla trošku jiný barevný okraje a taky snad byla tvrdší. Přijde mi, že obě nálepky jsou udělaný tak lehce, že je člověk s opatrností nalepí na sklo ale i po uhlazení atd. na skle se už začínají oje*ávat okraje, Takže ani nepočítám, že by přežily nějaké přelepení po výměně skla apod. Na druhou stranu lze známku vyměnit na poště a snad i na počkání, otázka jak to prochází v realitě. Eko plaketa bohužel ne, tu je nutno případně pořídit novou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 A já dálniční známku sundám a budu po dálnici jezdit dál.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 stačí nalepit na džíny a pak jde přelepovat za auta do auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Ne,já stávající vyhodím a od ledna budu po dálnici jezdit bez známky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Aj ja budem od januara jazdit bez známky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 a to mi tu dálnici ještě zrekonstruovali takže nejezdi po ní zadarmo.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.