Dakie Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Ze by Turnov-Liberec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Nee,Slavkov u Brna-Brno-Rosice lépe to nešlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 No je fakt, že díky tomu mi odpadne hodně jízd po placené dálnici, ale vzhledem k tomu, že dvakrát-třikrát měsíčně jedu dál, tak se mi nákupu známky asi pořád nevyhnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Dnes jsou to přesně 3 měsíce, co je Červenáda moje Těsně před svátky jsem obdržel sadu LEDek a tak během svátků proběhl menší tuning žárovek ve stropním osvětlení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Ahoj Marceli, pěkně ti naskakují kilometry, já to samé ujedu za rok Ať ti auto dobře slouží, měj se co nejlépe !M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Ahoj, naskakují nějak moc rychle. S tímto jsem nepočítal Měl jsem představu tak 15-20 tkm ročně, ale zdá se, že to bude asi víc. ...pokud to půjde dál tímto tempem I tobě ať auto dobře slouží a také se měj fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Gratulace ...A jen ať kilometry naskakují, určo je to lepší, než kdyby stálo před barákem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Kilometry skáčou dál a dál, dokonce už jsme pokřtili první kamínek na předním skle :( Totální za/z -mrzlina, přesto jí to však sluší a co mě nejvíc zarazilo, jsou stále čisté liťáky. Když jsem měl Citigo nebo Fabii, obě přední kola byla neustále černá jak jetel. Tady se mi podařilo Červenádu vyblejsknout se starším bráchou Zde je Červenáda po dnešní cestě do Therme Laa - už jsme zjistili první slabinu Golfa, nevím teda jak u jiných značek a modelů, ale Červenáda má problém s oběma parkováky vedle SPZ, pokud jsou zasněžené, tak pod 20kmh zvesela pípají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 to dělají všechny koncernový auta, někde v nastavení ta automatika předních senzorů jde vypnout, taky nás to překvapilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Pěkně ti ty kilometry skáčou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 OIII má to samé (s těmi parkováky). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Muj S-Max to ma taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Čím to bude když to má stejný jednotky :D Je to docela otravný i když dojedeš Auto na Křižovatce.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Mne to nepipa. Predky se mi zapinaji zarazenim zpatecky nebo je zapnu tlacitkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 protože máš starší auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Pomalu, ale jistě se blížíme k první kulatější částce a to 10.000 km. Trošku bych měl výhrady ke sklápěcím zrcátkům, protože mají tak skvělý úhel natočení, že na ně sněží a prší. Co jsem to porovnával se sklápěním zrcátek O2 FL (i když s manuálním sklápěním) a Nissanem Qashqai (el. sklápění), oběma vozům se sklopí zrcátka pěkně rovně bez jakéhokoliv otočení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Po dvaceti týdnech a dvou dnech s Červenádou je to tady - 10.000 km. Při 15.000 km přijde dilema, jestli jít někam na výměnu oleje a pokud ano, tak zda do autorizáku nebo někam ke garážmistrovi. Nebo v pohodě čekat na 30 tkm, které nastanou v mém případě dřív než v intervalu 2 roky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 jednoduché - olej vlastní a nechat vyměnit u někoho, pak nechat ve 30 vyměnit autorizák atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Taky jsem to tak udelal. V 15ti jsem to nechal vymenit u Rolby a ve 30ti pujdu do autorizaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Přesně tak, jezdit až do 30tis km není dobrý, rozumná hranice uváděná odborníky na maziva je cca 20tis km, cokoliv nad už je na hraně. A platit za výměnu v autorizáku je zbytečný vyhazování peněz. Zrovna dneska jsem projížděl papíry od našeho Beetla a litr oleje v autorizáku stojí 520 Kč, od Jima kupuju 4 litrový kanystr za 410 Kč (dáváme VW 502.00 - pevný interval) :D Takže kup si od Jima olej, v autorizáku filtr (ať máš originál, Jim tuším origo filtry nemá) a domluv si výměnu u Jury v Brně (pokud si to nechceš udělat sám na zahradě). Za půl hoďky to máš hotový, bude to za zlomek ceny oproti autorizáku a budeš mít dobrej pocit, že jsi udělal pro auto maximum ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 olej s filtrem neni problem vymenit i sam. ja taky menil sam v pulce intervalu, aby auto zbytecne netrpelo. uprimne receno, rozhodne bych necekal... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Dnes jsem Červenádě udělal radost a nějakou dobu se jí věnoval a připravil ji na jaro: výměněny gumové koberce zpět za látkové vysáto projeto myčkou doladěny detaily hadříkem Nesetkal jste se někdo s odrbanou gumou i u sklápěcích zrcátek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 (upraveno) pěknej golfík, takový detaili neřeš nebo se z toho zblázníš jak já :) Upraveno Březen 12, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Mycka! Hulvat! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Dřív mi poškrábe lak nějaký bezohledný řítič někde na parkovišti než myčka. Ale chápu, co reakce to jiný názor. Já osobně myčku preferuji. Ale tím neříkám, že tam jezdím nějak často či pravidelně. Dokonce jezdím i občas na WAPku, ale holt když je auto už moc, WAPka je bez úspěchu a tak to projedu myčkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Vsak v pohode, v tomhle mas bohuzel pravdu. Auto sice delam rucne, ale razitek od cizich dveri bohuzel jen pribyva. A tomu mycka a ani rucni myti bohuzel fakt nezabrani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 když není parkoviště narvané, tak parkuju přes 2 fleky a zatím musím zaklepat, že jsem dlouho neschytal žádnej novej ďůlek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Nevím, kde parkuješ a kam jezdíš, ale v Karlíně jsem rád, že najdu místo. Stejně tak někde před obchoďákem v Praze / Brně. Takže bych už na dveřích/blatníku něco našel. Ne ďůlek, ale odřený lak. ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Tak u kdejakyho lidlu, když nejedu ve špičce, tak je místa dost, u Olympie v Brně si zajedu dál, do zastřešenýho parkoviště ... a u baráku parkuju na ulici, takže dveře nehrozí, leda předek/zadek, když to do mě někdo našije (ťuk ťuk, zatím nic :) ) ... ale někdy se to nedá a musím zaparkovat regulérně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Bohužel jsou lidi v poslední době strašně neohleduplní, ničeho si neváží atd. Kolikrát vidím někde na parkovišti, jak někdo parkuje a už odírá nárazník vedlejšího auta, nebo přijede rodinka, rozvalí dveře a ťuk hned do vedlejšího auta atd. Taky jsem párkrát zkoušel parkovat na druhým konci parkoviště, ale pak jsem k autu přišel, a u mě nalepený jiný auto (. Takže už to vzdávám, parkuji klidně i před vchodem, ale hledám si ideálně místa u sloupů, nebo keře alespoň z jedné strany. Ale někteří řidiči jsou takoví experti, že dokáží i nemožné. Bohužel by člověk nesměl nikam vyjet, natož vůbec vlastnit auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.