zvoncy Odesláno Září 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Keď chces byť tuner ale jazdenie nie je tvoja partia.. :( Hlava v smutku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Září 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2016 Auto prešlo ph neutral umytím clayom odmastnenie a tri vrstvy vosk fusso :) plus nejaké tie fotečky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 To auto je pecka!! Máš jí libovou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 pčr na ty zadní kola žádný námitky nemají? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Září 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2016 To auto je pecka!! Máš jí libovou!Ďakujém :) no je čo ešte zlepšovať :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 23, 2016 Sdílet Odesláno Září 23, 2016 JJ, ta Tvoje kára vypadá luxusně !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Září 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2016 Ďakujém :) na rok zase nižšie hadam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Září 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2016 pčr na ty zadní kola žádný námitky nemají? :D Pčr nemaju keďže v Češku som nebol :D Ale na sr si už asi aj zvykli, uz ma 2mesiace nezastavili :D inak kedze to mam zapísané tak prechadzam v pohode :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Říjen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 Znova Jesenné fotky ale v špinavej edícií :D neni čas nejako umývať, možno škoda lebo by boli krajšie tie fotky. Háádam sa budú pačiť lebo som počas toho šlapol do ho..a.. :D na narodeniny som dostal ledky na podsvietenie noh :) tak som dnes naťahoval káble od lampy :) ešte musím zbehnuť ku kamošovi aby mi to pospajal :) nemám ani pajkovačku :D a radšej elektrinu nehám na niekoho zručnejšieho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 už funguje osvetlenie nôh :) konečne to mám :) a funguje to na otváranie dverí plus ak si zapnete napr. pravu malu ampičku v strope zapne sa aj podsvietenie noh a aj pre pravu strranu to tak funguje alebo celu lampu zpnete tak aj na nohy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Koleso si už vypýtalo koniec sezóny :Ddokumentácia musí byť :D čoskoro na zimných :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Pěkný ty letní kola sou morda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 Ďakujem veľmi pekne :) vždy to poteší :) Len jedno koleso už dostalo dosť na frak, problem je ze kod farby niepozname a mat jedno koleso ineho odtienu je také odflaknute Tak dufam ze budu vediet opravit lokalne v mieste skrabanca a nastriekat do stratena,uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2016 Niečo hádam z toho bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 RS nárazníček bude slušet ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 to dúfam :) aj keď ich je už dosť s rs predkom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 S RS nárazníkem jezdí sice už dost aut, ale to auto prostě líp vypadá než s obyč. nárazníkem, takže bude octě určitě slušet :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 chcel by som ho cez zimu šetriť a rozmýšľam teda že ho budem na zimu prehadzovať za obyčajný, myslíte že ma to bude baviť dva krát do roka ? :D ešte som nemenil narazník :D je to zdĺhave ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Listopad 30, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 otazka cca 15min.nic slozityho to neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 pár šroubů, do 15 minut hotovo s prstem v nose :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 a tak to je vpohode potom :) možno prvýkrat tu a tam kým najdem všetky šroby inak to už pôjde :) Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Vyměnit nárazník je opravdu na pár minut, ale že by se mi to chtělo dělat 2x do roka... :-D Ono hlavně jde o to, co tím opravdu získáš. :-) Riziko, že zničíš nárazník je v podstatě po celý rok, stačí jeden blbej zajíc. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 šroubky jsou všechny vidět, pod maskou, 2x pod lištou na boku, zepředu jak jsou krajní mřížky a ještě odšroubovat z podběhu...snad jsem na nic nezapoměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Teď jsem projížděl tvůj topic a jedna věc mi nedá spát. Jak jsi dostal ty ozdobný matice kol na auto? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 či to má význam neviem :D ale myslel som to skor tak že by sa neodlupol lak z posypu ciest :) a nebol tak doďobkovaný. ale ako sa poznám tak ten nárazník skôr doškriabem pri tom ako ho budem nahadzovať alebo dávať dole :D a chcel som ti to vyfotiť.. ale zabudol som zajtra ked pojdem do garaže ti matice odfotím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Prosinec 1, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2016 Já jsem si je našel na internetu. Jen mě zajímá, jak jsi je dal na auto. Na to jsou nějaký speciální šrouby se závitem na obou stranách nebo jak to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 Áno tyc so zavitom :) štíft sa tomu vravevi :) problem je ze matice nerobia s rozmerom m14, co som asiel vzdy len m12 tak som hladal a našiel až na ebay. Stifty ktoré majú jednu stranu m14 a druhu m12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Prosinec 2, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 A pevnost těch šroubů? Ty matice se mi líbí, tedy ne tyhle bodaky, ale úplně nevím, jestli chci aby mi kola držela na šteftech a ještě z ebaye. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Prosinec 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 pevnostnu triedu radšej nechcem vedieť :D popravde by som tomu ani neveril keby to je napísane na ebay :D ešte ktomu je štyft zužený čo tiež nepridáva na pevnosti.. ale vela aut jazdí na štiftoch :) najvačší problém vidím vtom že je to zužene... sezonu vydržali ta hádam ešte poslužia.. hlavne nejazdím ako pretekár takže hádam ok.. no ešte sa to dá poriešiť sôsobom na ktorý som prišiel až neskoro... na klasické šroby navariť zavitovú tyč. a z matíc odrezať uloženie.. vzhladovu funkciu to plní a pevnosť je stále ta ístá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Prosinec 2, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 Tak na takový divočiny jsem asi moc starej nebo mám málo posunutý pud sebezáchovy. :-D Asi se budu muset spokojit s krytkami šroubů. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.