zvoncy Odesláno Srpen 14, 2025 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2025 V 12. 8. 2025 at 19:17, MorDecaY napsal: Kámoš nedávno dělal taky hybrida na tenhle motor a DieselPower mu z toho vytáhl nějakých 150kw :)) Jen to bylo včetně změny vstřikovačů 😄 A vedel by si zistiť že ake špičky dával? 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MorDecaY Odesláno Srpen 14, 2025 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2025 Tyhle to nejspíš byly; https://shop.dieselpower.cz/vw-koncern---1-9-2-5-tdi---motory-pumpe-duse--pd-/fratelli-bosio-powerplus-1043/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Srpen 22, 2025 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2025 Nesedi nam trubka na egr chladič Netusite aka by tam mohla sadnúť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 6, 2025 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2025 Ahojte, nahodil som väčší smic, cidlo tlaku z arl a spravil priechody v podbehu za smicom. Včera sme boli u tdifuna. Výsledok 142k 340nm. Došiel na to že mám únik podtlaku tak to musim poriešiť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 6, 2025 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2025 Pěkný číslo 👍👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Listopad 7, 2025 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2025 nič prelomové ale poteší 🙂 uvidíme čo si dalšie vymyslím 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 7, 2025 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2025 Jako jak píšeš, ale i takový vykon potěší 1 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Březen 27 Autor Sdílet Odesláno Březen 27 Ahojte, začal som sa venovať kreslám do auta. Dlho sa mi páčili recara z golf4 s tým že každý ktorý s nimi mal skúsenosť, ospevoval ako sa v nich dobré sedí. Tu a tam som sa obzrel po nejakej ponuke na bazosi atď ale keď aj bolo niečo zaujímavé prišlo mi že je to ustrelená suma za kresla kde koža/látka nie je 100% (aj keď som si uvedomoval že to nemôžem čakať od použivaných sedačiek). Prišlo mi však dať okolo 700€ za sadu veľa kde som stále nachádzal nedostatky ako: nie sú vyhrievané/ sú z 3.dver/ nemajú kolenné nastavenie/nie sú elektrické/poškodená koža a kombinácia týchto vecí 😄 a prišiel som na to že chcem byť v tomto nekompromisný a tak som si povedal že idem na to od nuly a to doslovne a že si vyskladam fullku ktorú som nevidel na predaj, zohnal som dve sady recaro sedačiek. Jedny s elektrikou, airbagom ale z toleda. Druhé moje vysnené z golfa manuál 4.dver ale s kolenným nastavením. A tento rok som sa pustil do rozoberania, preskladávania, zvárania a lakovania konštrukcie. A keď už to je tak rozobraté, rozobral som aj motorčeky ktoré som vyčistil a premazal, namodeloval držiak na osvetlenie nôh ktoré sedia do pôvodných otvorov, bežové plasty som očistil a dal do imitácie brúsenej kože. Akurát sú u čalumníka a začal som si presne prerátavať čo ma to bude cca stáť a poviem Vám, kúpte si tie z bazošu a kašlite na nejakú popraskanú kožu 😄 ja to už dokončím a budem sa tešiť z nových neokukaných sedačiek dúfam o pár týždňov a s výsledkom sa pochválim, zatiaľ takto pracovné fotky 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 28 Sdílet Odesláno Březen 28 To je parádní projekt. Tady si jdeš za něčím, co jsi chtěl a to už musí jít otázka financí stranou. Jsem moc zvědavej na výsledek 👍👏 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Březen 28 Autor Sdílet Odesláno Březen 28 Pomaly sa napreduje, dnes odovzdana latka calumnikovy + som odniesol kožu na vyrazenie znaku recaro, nech to pôsobi čo najviac originál 😁 chcel som sa odlíšiť a často používaná gti latka mi prisla už okukana, rozmyslal som aj nad alcantaraou sice je krasna ale prisla mi do interieru uz fádna a že treba to v interieri torcha aj oživiť tak padlo na TCR edíciu s červeným vzorom ktora bude snad pekne dotvárať auto aj z vnutra a zároveň sa odlíšim od ostatných. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno před 9 hodinami Autor Sdílet Odesláno před 9 hodinami 🤩 hotovo chlapci 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno před 1 hodinou Sdílet Odesláno před 1 hodinou No nádherný!!! Budou jí k...a slušet! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.