Přejít na obsah

Přední mlhovky na OI

Doporučené příspěvky

• o 9 měsíců později...

asi nejsnadnější řešení je nacpat tam mlhovky z OII - uchycení jde snadno vyřešit - když se ubrousí boční úchyt mlhovky, tak to lícuje s tvarem mřížky ;)

Pokud bys je chtěl - mam origo nové doma :)

A jak doresis samotne uchyceni mlhovek do narazniku ??

Odkaz ke komentáři

ahoj kluci prosim vas nemate tu nekdo napasasovane kulate mlhovky z fabie na OI ? Potreboval bych videt foto abych mel predstavu jak to vypada? Nasel jsem tu ty hranate mlhovky z fabie a to se mi nelibi. Jinak kazdy tu mluvi o mlhovkach z OII puvodne jsem je tam chtel dat ale kazdy rika ze jse to nebude dochlazovat nebo co. Nevim nemam s tim zkusenost 2 mechanici mi rekli ze to vadit nebude a zde pisete ze jo. Tak kdyby jeste nekdo napsal ze ma mlhy z OII a jake zkusenosti. Diky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ahoj kluci prosim vas nemate tu nekdo napasasovane kulate mlhovky z fabie na OI ? Potreboval bych videt foto abych mel predstavu jak to vypada? Nasel jsem tu ty hranate mlhovky z fabie a to se mi nelibi. Jinak kazdy tu mluvi o mlhovkach z OII puvodne jsem je tam chtel dat ale kazdy rika ze jse to nebude dochlazovat nebo co. Nevim nemam s tim zkusenost 2 mechanici mi rekli ze to vadit nebude a zde pisete ze jo. Tak kdyby jeste nekdo napsal ze ma mlhy z OII a jake zkusenosti. Diky

To,co tam mám já jako denní jsou tvarově stejné jako z FI.Čili již víš,jak to vypadá.

post-9030-0-41521900-1444498632_thumb.jpg

post-9030-0-50083200-1444498770_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

asi nejsnadnější řešení je nacpat tam mlhovky z OII - uchycení jde snadno vyřešit - když se ubrousí boční úchyt mlhovky, tak to lícuje s tvarem mřížky wink.gif

Pokud bys je chtěl - mam origo nové doma :palec:

ahoj mohl bys mi taky prosím poslat návod jak si je zadu uchitil ?? vaclav.cil@seznam.cz dik moc

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...

Jezdil s mlhovkami jako s "denním svícením". Nejdříve jsem měl 70W žárovky, ale přepínač se dost hřál, tak jsem tam dal klasiku 55W a byl jsem na tom obdobně, dokonce se mi do toho přepínače ten drát zapekl. Pojistku jsem tam teda neměl, myslíte, že to bylo tím? Koukal jsem, že se tam dává 15A, jen nevím, pod čím hledat tu "zásuvku" pojistky :D

Těch 70W jsem si říkal, že by snad parabolky mohly vydržet, ale když se hřál přepínač, radši šly ven... Ale ty 55W mě dostaly. Neměl někdo podobný problém?

Edit: Tak ta zásuvka bude držák, jak složité :D

Upraveno uživatelem LadikRS
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zásuvka pojistky - jen takový plíšek je v podstatě krimp na kabelu. Dá se koupit jako ND s kouskem kablíku a nebo někde na farnellu a kleštěma (samozřejmě krimpovacíma) si ji nacvaknout sám.

Jsou tam dvě velikosti pojistek - tzn jsou dva druhy plíšků (krimpů). Když pohledáš moje příspěvky, tak mám dojem sem na ně někde dával odkaz...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...