ribac Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Chtěl bych se zeptat zdejších odborníků. Poslední měsíc mi stěrače stíraly dost pomalým pohybem, při každém vypnutí páčkou potom šlo slyšet nějaké ťukání (jakoby relátko rychle za sebou sepnulo). Dnes během jízdy se stěrače sekly a dál už se nehnuly. Ťukání už slyšet nebylo, pouze když jsem stál na parkovišti a zkoušel opět stěrače zapnout, slyšel jsem jakoby ten motorek, ale strače nic. Nevíte v čem by mohl být problém a případně mi dát číslo dílu? Budu moc vděčný. Díky Richard 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Řekl bych že mechanizmus stěračů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ribac Odesláno Prosinec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Díky za rady, předpokládal jsem ,že to bude spíše něco s elektrikou, relé či motorek. Pokud by to bylo mechanismem, s tím by se snad dalo ještě něco dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest strasiak6 Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 jednoznacne mechanizmus je v tahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ribac Odesláno Prosinec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Mohu ještě poprosit o číslo dílu pokud máte Etku k dispozici, Je výměna náročná ? Jen pro jistotu, je to ono? http://aukro.cz/tahlo-prednich-steracu-aq-octavia-i-golf-iv-i5848269657.html Díky moc za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Jo, to je ono. Výměna není těžká, sundat torpédo pod oknem a je to pár šroubů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ribac Odesláno Prosinec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Díky moc. Asi nemá cenu to zkusit nějak rozhýbat,co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Podle tohoto návodu http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/oprava-zatuhlych-skakajicich-steracu?page=1 to můžeš zkusit rozhýbat, když by to nepomohlo, tak až pak koupit nový mechanizmus ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Ten návod máš už nahoře ode mne v linku na téma kde se to řešilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ribac Odesláno Prosinec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 Díky moc, nevíte co jsou zač ty 3 šrouby? Měl by to být torx, ale chci mít jistotu jakou velikost, určitě velké doma nemám. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ribac Odesláno Prosinec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 Kluci, dejte mi prosím vědět jaký torx se oužívá pro ty 3 šrouby. Musím ho koupit, doma ho určitě nemám. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 Z hlavy ti to nepovim asi T25. Kup si nekde sadu bitu, stoji to par kaček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lantros7 Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Všechny vás zdravím. Dnes sem se zaregistroval. Škodu Octavii 97 1.9TDi sem si pořídil před 3 měsíci. Chvíli to trvá,než si zvyknu(přechod z Škoda Forman 93). K věci,ve formanovi sem měl cyklovač stěračů,který se nastavil během stírání na dobu kterou sem potřeboval. U Octavie sem nenašel nic čím by se dal nastavit interval. Pouze 1 fáze stírání cca po 6 - 8s., 2 fáze trvalé stírání. Co ale dělat v případě,kdy prší natolik,že trvalé stírání je moc rychlé,a cyklované příliž pomalé? Je snad ve voze nějaké nastavení cyklu? Děkuji za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Nejde :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 14, 2016 Sdílet Odesláno Květen 14, 2016 Všechny vás zdravím. Dnes sem se zaregistroval. Škodu Octavii 97 1.9TDi sem si pořídil před 3 měsíci. Chvíli to trvá,než si zvyknu(přechod z Škoda Forman 93). K věci,ve formanovi sem měl cyklovač stěračů,který se nastavil během stírání na dobu kterou sem potřeboval. U Octavie sem nenašel nic čím by se dal nastavit interval. Pouze 1 fáze stírání cca po 6 - 8s., 2 fáze trvalé stírání. Co ale dělat v případě,kdy prší natolik,že trvalé stírání je moc rychlé,a cyklované příliž pomalé? Je snad ve voze nějaké nastavení cyklu? Děkuji za radu. Nevím jak se u favoritu nastavoval cyklovač, ale u OI máš u cyklovače 4 rychlosti (2s, 5s, 10s a 15s), to ti nestačí? :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Tak já taky zpočátku postrádal větší variabilitu - u Feldy jsem mohl libovolně nastavit interval (v potřebnou dobu se u zapnutého stírání dalo páčkou setření a ten čas to pamatovalo a samo opakovalo do vypnutí). Teď už jsem si u Octy zvykl na ty přednastavený cykly (kolečko na páčce, to snad má i r97?). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Rok 97 ještě myslím ne, první okty měly ještě nastavitelný jako ty Felicie. To bylo super, mnohem lepší než to kolečko, to bylo asi až MR 98. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lantros7 Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 Tak já taky zpočátku postrádal větší variabilitu - u Feldy jsem mohl libovolně nastavit interval (v potřebnou dobu se u zapnutého stírání dalo páčkou setření a ten čas to pamatovalo a samo opakovalo do vypnutí). Teď už jsem si u Octy zvykl na ty přednastavený cykly (kolečko na páčce, to snad má i r97?). Přesně to mám na mysli. Mám formana,který je 1993,a je tohleto nastavení ve výbavě. Octavii mám 1997,a taková užitečná věc tam není. Prostě si nastavím interval podle intenzity deště jak chci. Jinak mne ještě napadla jedna věc,kterou mohli do Octavie dát,a to je "trojblik". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 3, 2016 Sdílet Odesláno Červen 3, 2016 trojblik zial jedine dorobit, bud origo diel pre VW, alebo kup tuto v bazari od uzivatela ermish nastastie do OII to uz potom dali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lantros7 Odesláno Červen 21, 2016 Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 Nevím jak se u favoritu nastavoval cyklovač, ale u OI máš u cyklovače 4 rychlosti (2s, 5s, 10s a 15s), to ti nestačí? :o Pokud vím,tak u mojí O1 to funguje takhle:páčkou dole jedno setření,k sobě ostřik + setření,nahoru setření po 10s,druhá fáze nahoru neustálé plynulé stírání a poslední horní fáze neustálé rychlé stírání.Takže nevím kde mám ty 4 rychlosti(2s, 5s, 10s a 15s) hledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Packa hore je cyklovac a to paličkou packou hore máš 3 rychlosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Pokud vím,tak u mojí O1 to funguje takhle:páčkou dole jedno setření,k sobě ostřik + setření,nahoru setření po 10s,druhá fáze nahoru neustálé plynulé stírání a poslední horní fáze neustálé rychlé stírání.Takže nevím kde mám ty 4 rychlosti(2s, 5s, 10s a 15s) hledat. Kdyz se na tu packu dobre podivas, tak uvidis z vrchu takovou malou packu (viz. foto), kterou si nastavujes rychlost cyklovace, takze si muzes nastavit 4 rychlosti a to 2, 5, 10 a 15s ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lantros7 Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Kdyz se na tu packu dobre podivas, tak uvidis z vrchu takovou malou packu (viz. foto), kterou si nastavujes rychlost cyklovace, takze si muzes nastavit 4 rychlosti a to 2, 5, 10 a 15s ;) DSC_1393.JPG Na páčku sem se dobře podíval,a našel sem tohle: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Protože viz předchozí strana: (kolečko na páčce, to snad má i r97?). Rok 97 ještě myslím ne, první okty měly ještě nastavitelný jako ty Felicie. To bylo super, mnohem lepší než to kolečko, to bylo asi až MR 98.Co a jak funguje u tvého ročníku zcela určitě nalezneš v manuálu který, když nemáš tištěný, se dá naleznout na netu v pdf ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Obávám se,že tohle je Chína páčka nebo z jiného modelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lantros7 Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Jak moc je náročná výměna za jinou páčku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Nevím jestli všechny výbavy a motorizace,ale OI 1996-1997,1998? měla ještě programovatelný cyklovač. Páčka s přednastavenými polohami cyklovače asi od 1999. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Myslel jsem, ze vsechny OI meli tu nastavitelnou packu... Ja mam rocnik 98 GLX a tu packu mam, takze jestli na to nema vliv vybava, tak tu packu nemaji asi jen rocniky 96 a mozna 97 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lantros7 Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Mám 97 1.9 TDi,a nemám tam ten cyklovač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.