TomášT Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) tak úplná blbost to není. protože když zamčeš zadní okna, tak to asi předpokládá, že vzadu sedí nezbedi, kteří musí všechno ošmatávat..no a tak si zamáčknou zapalovač až ten černej "caplík" vyskočí, tak si ho ze zvědavosti vytáhnou a... Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Prosimvás nevíte někdo jak ten zapalovač vytáhnout když ho mám zamáčklej? Bratr říkal že je vypálenej a stačí koupit novej a bude jenže já nemužu koupit novej když nemužu vytáhnout ten starej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Werbik Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Supeeer, tak už vim, proč mě jednou funguje, jednou nefunguje... občas tam mám opřenou ruku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lk52000 Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Nazdar, chcem sa spytat v prednom zapalovaci pod laktovou opierkou co je ziarovka svieti vam niekomu ? mne nesvieti ale ked ju pripojm vonku na baterku tak svieti kde moze byt problem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Párkrát už jsem jí u sebe viděl svítit po zapnutí světel, ale víc nesvítí než svítí. Nevim na čem je to závislé a už několik let se chystám že na to mrknu, jen zatim nějak nebyl čas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lk52000 Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 ja som to mal vybrate vonku lebo som daval drziak poharov a ziarovka je ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Červenec 16, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2014 U mě je žárovka taky ok, ale prostě se nerozsvěcí pokaždý, jen někdy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Ahoj, ptám se jen v rychlosti, která el. pojistka je pro zásuvku mezi sedačkama? Tu v kufru jsem nezkoušela, ale ta vpředu mi nejde a není to pojistkou pro stahování zadních oken. Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Nemohla by to být pojistka č. 41? Dle schématu je to pojistka pro zapalovač .... Případně 35 pro zásuvku v kufru ..... http://www.skodaoctavia.cz/clanek/shema-pojistek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 (upraveno) Super, díky. Ještě jsem neměla čas to podrobněji zkoumat. Zkusím i tu v kufru, jak je na tom. Mrzutý je, že teď nemůžu používat kameru za jízdy :(. Edit: skutečně to byla pojistka :), hlavně že nic složitějšího. Upraveno Prosinec 15, 2014 uživatelem Morgaine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ládínek Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Ahojte všichni,tuhle závadu se zapalovačem že nejde řeším 7 let co to auto mám a až teď tady jsem se dočetl co to je za prkotinu že jsou zablokovaný zadní okna.A byl jsem asi u 4 autoelektrikářů a všem se do toho nechtělo,odpověď na to,a ty ho fakt potřebuješ?Jinak fakt super rada.Díky A ještě jak tu píšete že nesvítí žárovka,tak mě taky nesvítila a měl jsem málo přihlej dotykovej plíšek na tom zeleným držáčku žárovky u těla zapalovače.Teď svítí jako ďas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matess87 Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 diky za radu...podle navodu to jede...jsem zacatecnik a super rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 De ten zapalivac, resp zasuvka nejak snadno kvuli vymene vytahnout/demontovat, nebo je treba rozdelat ten stredovej tunel ? Diky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Musíš sundat ten panel, ale celkem je to rychlé a snadné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Ja jsem dnes uplne mimo :) Koukam, ze pisu do jiné sekce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest somtvor Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 to sa nam stava viacerym :D ze sme mimo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamO Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 o tom by som vam vedel rozpravat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobešek Odesláno Listopad 19, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2019 V 12. 2. 2010 at 8:24, zabiak napsal: To je teda "vychytávka" to jsem si toho všiml až teď. Ale je fakt, že jsem ho zas tolik nepoužíval, a okna v zádu zamykal pouze omylem. Asi chtěli ušetřit za kabel no. Dneska jsem to zkusil a fachá to 🙂 No kabel ušetřit nechtěli. Důvod je ten, že pokud si zapalovačem v zásuvce zapálíte cígo tak lidi vzadu musí mít možnost si otevřít okno. Hlavně děti. Kvůli tomu to tak je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suprk Odesláno Květen 3, 2020 Sdílet Odesláno Květen 3, 2020 Přihodím to tady, chci se zeptat na ten kabel co jde k zapalovači ve středovém panelu za ruční brzdou. Je nejspíš součástí většího kabelového svazku, nevíte někdo číslo pod kterým se dá najít? Začala se objevovat u mě závada, že mi zhasne palubka a začne blikat rádio ale vždy to přestane poklepáním na zapalovač 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.