Kohyy Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Tak sem si splnil svůj sen z dětství a pořídil si oktávku rs :) Původně sem chtěl jen 1.8T, ale ted sem vděčnej H@nZovi, že mě donutil do RSa. Výbavu tady asi všichni znáte .. :D Takže jen asi rv 2004, najeto 201 xxx Hned proběhli menší úpravy teda spíše příslušenství - stěrače Heyner - nové znaky škoda - nové sklíčka osvětlení spz - interiérové osvětlení - výměna všech žárovek za nové + přední H4 OSRAM - autorádio KENWOOD - jednotka Tripling pro trojblik V nejbližší době budu dělat podtlakové hadičky samco a půjde do autorizáku na nové rozvody atp.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Chce to lepší fotky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Vítej mezi námi. Žluté eReSo, to moc lidí tady v klubu nemá (žluté v kombi tuším nemá nikdo), takže budeš patřit mezi raritu . Přeji spoustu bezproblémových kilometrů a jsem zvědavej na další případné úpravy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Vítej mezi nás. Octa vypadá dobře, ale jak psal H@anz nahoď více fotek. Žlutá je top barva na rs, at slouží tvůj sen bez problémů :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Průběžně budu aktualizovat..Fotky jsou prozatimní, lepší sem ještě nepořizoval :P Děkuju za přivítání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 vítej, krásný žlutý kombíček, těch je opravdu málo, tak ať bezproblémově slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Héééézkýýýý, žlutej kombíček. Tak to vítej mezi nás, je dobře, že je tu daší RSo v kombíku. Mám černou. Jo a H@nz je dobrej rádce, i mě párkrát poradil. Za trochu tý údržby si užiješ pěkný svezení. Snad se někde potkáme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Mě tady vychvalujete až do nebe :D určitě se všichni uvidíme na Žamberku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 To doufám, že se uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Dnešní úpravička rámečky spz OFF :D Pod zadní spz sem dal dva proužky těsnění,aby neseděla spz přímo na vratech. Včera sme provedli dvojité svícení. Opět děkuji H@nzovi za HELP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Vítej vítej, nádherný povoz žlutý rs kombi se mi hrozně líbí :) tak at slouží bez poruch a nehod spoustu kilásku muzu se jen zeptat jak a podle ceho jsi delal ty dvojite svetla ? ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Vítej vítej, nádherný povoz žlutý rs kombi se mi hrozně líbí :) tak at slouží bez poruch a nehod spoustu kilásku muzu se jen zeptat jak a podle ceho jsi delal ty dvojite svetla ? ^_^ Díky :) Místo mlhové žárovky dvouvláknová, na jedno vlákno kablík na +12v od světel a na druhé vlákno žárovky + 12Vod mlhovky. V druhém světle stromečkovým vrtákem udělat díru pro žárovku a do patice dole osadit to samé ale tam stačí jednovláknová žárovka, protože tam není mlhovka a kablík na +12v -> je to ta cesta nejvíc u strany a vede od horní žárovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 super dik :) podivam se na to :D nemas prosimte fotky zapojení ? nasel jsem sice navod ale ja nevim, nejak se v tom nevyznam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Máš tu RS-ku moc pěknou, takových se už moc nevidí. dobře se o ni starej a budeš dlouho spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 super dik :) podivam se na to :D nemas prosimte fotky zapojení ? nasel jsem sice navod ale ja nevim, nejak se v tom nevyznam :D Dnes ti to vyfotim a popisu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Rychlý návod co sem splichtil v práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 super dik to vypada jednoduse :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 super dik to vypada jednoduse :) Taky že na tom není nic složitýho :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 svítí ti to fajn, ty zdvojené světla jsou krásné poznavací znamení :D a necituj prosím předchozí příspěvky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Ok.... jojo taky si toho hned všimnu když má někdo zdvojený co má za povoz :D Jinak dneska sem si zpříjemnil introš ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Tak dnes zase menší kravinky :) - ledpásek do světýlka v kastlíku spolujezdce -> ta tma mě už při hledání začínala sr*t :D - zadní stěrač OFF :D - záslepka zámku 5 dveří Povoz se mi vrátil ze škodovky po rozvodech,filtrech a oleji... Tak ted zas něco našetřit at se může na jaře pokračovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Parádní osvětlení! Do toho se asi taky pustím. To origo osvětlení je slaboučké hlavně v kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Osvětlení super, ale stěrač si měl nechat, combi se vzadu parádně špiní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 V kufru už mám taky místo sulfitek led pásek, tam to bylo jak říkáš fakt slabý.. Stěrač mám schovanej kdyby náhodou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 Dnes dorazili SAMCO hadičky, tak zítra se bude dělat podtlak :) žluté sou moje :P Všem doporučuju cena silikonových hadic opravdu TOP. http://www.speedpro.eu/silikonove-hadice-sety-silikonove-hadiceuniverzalni-c-32_157_492.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 Taky jsem bral ze speedpro a spokojenost ! ;) žluta super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 Kolik a jaký průměr si bral na RSo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=28516#entry1567564 tady se řešej podtlaky u RS, od člena LadikRS, myslím vše podstatný, popřípadě kliknout na ten další odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Únor 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 (upraveno) Na podtlaky jsou 4mm a s přehledem se vejdeš do 1m. Já radši vzal víc i jiné průměry - to se doma do budoucna neztratí :P Dneska trochu nuda v práci tak sem zas něco málo přichystal :) Inspirace: http://www.pimpmyskoda.co.uk/V2Images/ModsEngine/GroundingKit.htm A malá radost pro mě a přítelkyni :) Upraveno Únor 26, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.