Daniel20 Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Ahoj, mal by som na teba prozbu, vedel by si mi povedať hrúbku predného stabilizátora na náprave ? prípadne odmerať prosím. Bol by osm ti vellmi vďačný. Rs má 19mm na tlumič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 Rs má 19mm na tlumič. ďakujém :) ano viem na tlmič o to mi aj idee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Tak menší experiment z chemií, měl sem odborný dohled přítelkyně která je na vš v olomouci ikdyž měla pochyby že to truhlík vydrží :D Ale vydržel .. :D Kdyby měl někdo zájem tak je to peroxid vodíku 30%- ten je opravdu těžko sehnatelný, já mám kontak v Synthesii :D + kyselina chlorovodíková (solná)- každá drogerie + voda v poměru 1:1:1 já dával litr:litr:litr. RUKAVICE,BRÝLE,ROUŠKU!! Smrad opravdu hrozný, dělat pouze venku! Chrom krásně sleze..Dál sem dal plnič,broušení pod vodou 1000, a několik vrstev barvy autolaku. Dál sem vyhodil koncovku Layiting (ovál) a dal dvojtou kulatou nerez. Menší překvapení pro mě bylo cesta na hory 2x110km s průměrem 6,2L :O a že sem se neloudal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 malej chemik :-D jen si myslím, že ten chrom tam slušel víc, nebo možná kdyby byla třeba v černým lesku nebo matu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 na chrom sem háklivej, čím dražší auto tím víc chromu, jak u cikánů že se to musí lesknout... černou sem zamítnul protože to mají všichni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 hm, tohle je imho krok zpět ... černou dávají všichni, protože tomu sluší ;) ale tak, děláš si to pro sebe to auto :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Za mě je to pěkný, černou má každá 2 octavka a když to neni k tmavé barvě nebo nejsou zatmavený světla tak to není moc hezký Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Chromu není nikdy dost :) . Máš to moc pěkné ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Vždycky máš pěkný a decentní úpravy,který tomu dodávaj na eleganci. Tady to na mě působí trošku lacině.Být tam jen jeden rámeček masky,ale takhle mi to přijde jako drva rámečky masky a prostě mi to nějak nesedí no,ale hlavní je,že se to líbí tobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Stříkal jsi sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 (upraveno) Jak říkám chrom mě dost vytáčí a ještě u škodovek kde je felicie,fábie,octávka, superb skoro jedno a to samý auto zepředu.. Jo stříkal sám :D Už sem něco nastříkal :D :D :D tak si troufnu říct že mi to jde :) Upraveno Duben 4, 2017 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 - hliníkové cnc uložení na táhla převodovky, rozdíl opravdu markantní - menší 3,14čovinka z Ali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Lip to radi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 ty táhla si sehnal kde, už nějakou dobu sháním jenom ty vložky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 jo o dost přesněji zejména 2->3, 4->5.. Sehnal jsem je na RS clubu, já je taky scháněl půl roku, údajně je měli dělat na fb : SNAIL Performance ale nedostalo se mi odpovědi, pak nějaký kusy by snad měli údajně mít v hothatch, zkus si tam napsat.. v Plánu mám ještě tyto: https://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1u-96-10/prevodovka/silentbloky-tahel-razeni-cts-turbo-02j-02m-02a-02q-5245.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 jo vlastně viděl jsem je tam, to jsou ty pro O2 viď? nebo je aspon prodaval klud s O2 do Snailu jsem psal taky, poprvé mi na otázku ohledně vložek odpověděli něco ohledně turba, ale to nebylo určený pro mě, pak teda odpověděli, že je ještě nevyrábí a že mě budou informovat, když sem psal podruhé už vůbec neodpověděli a minulý týden jsem psal potřetí a nic zatím. v Hothatch mi taky vždycky odepsal že zjišťuje co a jak před uvedením do nabídky, a že mě bude informovat, a nic, nějaky vložky tam má, ale pro 6Q v golf6, O2 atd. na ty silentbloky držáku už jsem taky četl ten návod na skodaoctavia.cz, ale prý to není zas takový rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Není no hlavní jsou ty táhla, jo mám ty z O2 a pasovali v pohodě...Jo ten SNAIL mě pak taky už vůbec neodepisoval 28.8.2016: Dobrý večer, příští měsíc se na pouzdrech začne pracovat. Tak se Vám ozveme ano? Velice děkujeme za Váš čas 3.10.2016: Děkujeme, že jste nám napsali. Snažíme se reagovat co nejrychleji. Brzy se vám ozveme. No... :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 A seřizoval jsi pak nějak ty táhla řazení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 udělal jsem si čárku na závitnici z převodovky podle toho kde to bylo předtim nasazené a nasadil stejně, spíš o 2 čárky závitu víc (víc utažené) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 (upraveno) Podle mě je ta maska zajímavá, vůbec to nevypadá špatně a je to neokoukaný :palec: . Jak už bylo zmíněno, černý rámeček k tmavému laku nebo zatmaveným světlům Upraveno Květen 3, 2017 uživatelem Passta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 11, 2017 Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 jak jsi měnil ty plasty pod a kolem motoru, to jsi dával origo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 Jojo psal jsem to do komentu pod tim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Květen 11, 2017 Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 aha, sorry, moje chyba, na další stranu jsem nedošel už :-D taky bych je potřebal totiž, prozměnu je tam nemám vůbec ale dávat 3800 za ty 3 kusy, mě příjde jako nesmysl, a ty polský/činský určo nebudou pasovat na úchyty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 Polský pasujou kupodivu :) Původně sem je měl ale musejí se pořádně sešroubovat ne jen na origo místech jinak moc nedržej pohromadě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2017 Prodám: Pásy SCHROTH https://auto.bazos.cz/inzerat/76507477/Pasy-SCHROTH-RACING-3bod-zlute.php Projektory VRS pod dveře 300kč pro klubáky cena za pár viz moje vlákno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 Tak sem si vcera privez novou hracku v podobe 3.6 V6 118 000tkm plna vybava ? oktavka uz je prioravena jit do sveta Tak sem si vcera privez novou hracku v podobe 3.6 V6 118 000tkm plna vybava ? oktavka uz je prioravena jit do sveta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 Tak to už je trochu jiná liga :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 Jdes v Honzovych stopach?[emoji23]moc peknej sup Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Červenec 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 Jdu ve svych jen on je o rok starsi no tak proto ?jinak je to neskutecny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 30, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2017 taky jsem se na tyhle Supy koukal,maj krásný výbavy a určitě to pojede jako kráva a o komfortu nemluvě,jen pro mě asi nic moc na každodenní dojíždění 10km do práce :lol: zajímalo by mě jakou budeš mít spotřebu oproti RS.tak pak až to trošku projedeš,tak poreferuj.jinak další fotky třeba introše by nebylo marný naházet :ph34r: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.