Doli Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Potrebny dil viz. ZDE Postup na montáž: Demontovat nasávání vzduchu a filtr Rozebrat box s filtrem Povolit upevnění boxu Přetáhnout gumu přes plastový čep a vytáhnout spodní díl filtrového boxu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Teď už je přístup k mechanismu řazení Vycvaknout pojistku a vysunout bovden Povolit matku a vycvaknout druhou pojistku a vysunout bovden (vysunout to šlo dost ztuha) Nasadit nový díl Montáž se provede opačným postupem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Pro ostatní (Dolimu tímto tisíceré díky) jsem si dovolil zpracovat do .pdf podoby. Stačí koupit správný díl, tohle vytisknout, jedno vychlazené pivko sebou a hurá na věc... doporučuji! Zkraceni_razeni_O2.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rikins Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Ahoj zaujalo mě tohle možné vylepšeni.Lze na jakoukoli motorizaci mám O2 1,6 FSI dik za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 Jeste kluci dotaz... Jaky je pocit z razeni pri zkraceni drahy oproti klasice... Je to mooooc poznat nebo ne?? Dikec a jestli to nekdo ma z Brna rad by jsem to vyzkousel... Jak to radi.... nez do toho pujdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 16, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 rikins: jestli to jde i na 1.6 benzín (5kvalt?) nevím, všude se řešil jen nafťák 6 kvalt. Co jsem se díval v Etce, je 12 variací té páky řazení, čert ví, jestli jsou stejné p2p: je to subjektivní - u mne jakoby zpřesnění, kvalty tam padají jako němci do krytu. I manželka si toho okamžitě všimla, a to je, co se týče aut, naprostý ignorant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Luxusní návod :-))))a hlavně origo záležitost to se mne zamlouvá žádný bastl!!!!!:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 Tak po dlouhé době výborná vychytávka!!! Děkuji. Ja ja schmekt gut! Už jsem objednal a ve středu to tam budu montovat na A3 2.0TDI přítulkyně mit dem Chip. Záhy podám reference. Už je celá nažhavená ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kyzyvat Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Zdravim O2 1,6 mpi 5q stale jeste nikdo nezkousel?,asi to budu muset vyzkousel-hodne me to laka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 kajman a doli, muzu to pouzit na stranky OC do navodu prosim? dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Za mne jasně, ale primárně je to Doliho nápad, tak by to mněl schválit spíš on :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boooleeek Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Lze to koupit i zde: http://www.forgemotorsport.sk/forgemotorsport/eshop/27-1-SKODA/0/5/28-Skratene-radenie-pre-VAG-6-rychlostne-modely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Půjde to na Octavia II 2.0 TDi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červen 23, 2017 Sdílet Odesláno Červen 23, 2017 Zdravím pánové. Jak je to se zámken zpátečky? Bude správně fungovat,pokud skrátím dráhy? Má s tím někdo zkušenosti? Dík za postřehy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.