davidsignum Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 Zdravím Riešim problém zvuku od predného kolesa,. Prejavuje sa to pri rychlosti od 90 do 110 km/h potom uz nie. Skúšal som robit slalom a bolo to výraznejšie pri zaťažení ľavej strany .... Ked to nie je gumou moze to byt ložisko ? Nehučí ložisko stále ? Mam na aute 70 tis km. Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 To spíš vypadá na pneumatiku. Ložisko hučí stále a se zvyšující rychlostí se ten "tón" zvyšuje. Je fakt, že při vysoké rycholoisti to sice může zamaskovat aerodynamický hluk, ale určitě ne ve 110, spíš tak 140-150+ podle stavu ložiska Odkaz ke komentáři
davidsignum Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 Je možné ze to robia dve rôzne sady pneu ? Este to vyskúšam vymeniť za tretiu sadu ale nezdá sa mi ze to bude ono... Ked na tom budem jazdiť mal by sa zvuk zhoršovať ? Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 27, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2016 Pokud je zvuk stejný na různých sadách pneu, pneumatikama to nebude. Je to dvoukolka, nebo čtyřkolka? Honza Odkaz ke komentáři
davidsignum Odesláno Říjen 28, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 Je to predný nahon ... Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 28, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2016 Hm, tak můj typ selhává. Minulý týden jsem jel s kolegou, který má 4x4 dlouhou cestu, auto je staré půl roku, najeto 15tis. V rozmezí 100-120km/h mu velmi nepříjemně hučí zadní diferenciál. Co bych ještě zkusil je to, že bych při ustálené rychlosti, kdy to začne hučet/pískat lehce "odlehčil" volant do jedné, nebo druhé strany, pokud se zvuk změní/ztratí, je to 100% ložisko. Honza Odkaz ke komentáři
krysa999 Odesláno Červenec 19, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2017 Zdravím,mám dotaz nemá někdo zkušenost se špatným ložiskem kola? Při zaáčení do leva začne hučet,tak jsem vyměnil přední ložiska obě ale myslel jsem že je to levé.Ale po výměně hučení při zatočení neustálo. Co myslíte bude to levé zadní nebo pravé? Díky za info P. Odkaz ke komentáři
petroni Odesláno Červenec 19, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2017 Mě se při zatáčení doleva také ozývá hučení. Nejvíc je to patrné v nižších rychlostech při zařazeném rychlostním stupni. Hluk je vyšší, pokud motor táhne nebo motorem brzdím. Zrovna nedávno jsem jel s naloženým přívěsem do kopce na dvojku v serpentinách a hučelo to jako kráva. Když projedu levotočivou zatáčku na neutrál, tak se hučení neozývá. Byl jsem s tím v nejmenovaném autorizovaném servisu největšího obchodního domu automobilů v ČR a tam to prohlásili za vlatsnost octávek. :wallbash: . Vzhledem k tomu, že se to zhoršuje,půjdu tam s tím znovu a doufám, že se mnou nebudou :prcprc: . Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Červenec 26, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2017 Skus uvazovat v sirsich suvislostiach...A co tak prevodovka a jej jednostranne zatazenie? Uz sa to tu niekde riesilo v inej sekcii...taktiez hluk pri zatacani pri zabere prevodovky... Odkaz ke komentáři
Wdojebcz Odesláno Listopad 5, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 Čau chlapi. Me to taky huci mezi 110-120kmh najeto 9 tisíc ! Gumy to nejsou měnil jsem na zimní a je to stejné. Nějaké nápady ? Odkaz ke komentáři
petroni Odesláno Listopad 13, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2018 Vloni na podzim u příležitosti opravy auta po nehodě, kdy mi ženská nedala přednost a trefila mě mj. na levé přední kolo, jsem nahlásil dlouhodobý problém při zatáčení doleva - zesilujících hluků od motoru a hučení motoru hlavně při akceleraci. Po opravě se už hluky neozývají. Od té doby mám najeto cca 12k km. Bohužel jsem se nedozvěděl, čím to vlastně bylo, automechanik "měl dovolenou a nenechal zprávu". Připadá mi to, že se tím ŠA nechce zabývat, když to musejí opravovat na jejich náklady. Pozn: Tenhle příspěvel je z jiného fóra ze 4. února 2018. Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Listopad 14, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2018 Při zatáčení doleva to dělá uložení převodovky. O tom se ale ví, řešilo se to na jiném fóru. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky