Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

folie dorazila ted resim co dat potahnout a napadaji me i klicky otvirani dveri pac PP se mi odpsodu loupe

zatim jsem v hlave pocital s:

- listy na dverich

- listy pred ridicem a spolujezdcem

- popelnik

- ramecek okolo radia

- ramecek okolo radicky

Odkaz ke komentáři

Mám to, tak jak píšeš + jsem si to nalepil ještě decentně na tu část schránky na brýle jako má popelník nebo schránka na palubce z chromu.

Kličky proč ne, ale asi bych si na to netroufl.. asi nebude úplně jednoduchý tu fólii z druhý strany zakončit tak, aby nebylo cítit zvlnění pod prstem při odemykání a taky je to hodně namáhaná část, tak aby to vydrželo. A navíc ta fólie určitou tloušťku má, tak aby ta klička nedřela! Možná nebude, ale třeba popelník jsem musel trochu poštelovat, protože mi po aplikaci fólie trochu dřel.

Já časem možná ještě dodělám zadní popelník s rámečkem kolem ventilace.

Víc ne, aby to zas nebylo přeplácaný.

Odkaz ke komentáři
co slo jednoduse demontovat je zdemontovano a uz se mozna potahuje, ve stredu by meli byt prvni veci hotove.

Este sa nepotahuje :palec: este mi to neprislo ale snad zajtra to uz bude.

na foto je postup posty ako a kde sa tovar nachdza :palec:

post-4428-1294771749.jpg

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

ked tak na to pozeram tak posta potrebuje na to aby jedna krabicka presla vzdialenost z bodu A do bodu B 3 - 4 dni co bezny clovek s auto prejde za niekolko hodin ked nad tym uvazujem mal som si zobrat radsej den volna a ist po to uz by to bolo aj hotove :P

no to se taky muze stat, popis jsem napsal dily na povrchovou upravu

cla sa v ramci EU bat nemusis to neriesia na poste keby to bol obchodny tovar tak by som si to ja musel nahanat a podavat vypis a prizanie ale nepriznam nic :lol:

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

lepsi a pak menit jeste intercooler, chipovat to nehodlam nebudu ho drazdit, Me to na tu OII staci i tak se s tim clovek muze vybodovat za rychlost.

lubinob: nejake formality s teplym startem neresim, je to vsimnutelne ale zatim zadna traga otazka je jestli to nedela starter, az budu kodovat GMS II zmerime schavalne otacky starteru

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...