juraj351 Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 vydim ze sa paci vyzera to velmi luxusne aj mna svrbia ruky na moju :P Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 vsak jsi to taky precizne potahl :P :( ;) ;) paradni prace Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 velmi pěkně potaženo a designově to bude super ! Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 super prace vypada to suprove, Jen nechapu že me to tak nešlo Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 kartacovany tmavy hlinik, fotka neni moc kvalitni Není, navíc monitor v práci taky ne e:-) Vypadá to dobře, nafoť to i z druhé strany jak to vypadá tam, hm? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Není, navíc monitor v práci taky ne e:-) Vypadá to dobře, nafoť to i z druhé strany jak to vypadá tam, hm? a naco ti je druha strana ??? ci chces vidiet ako to je orezane ??? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 budu objednavat dalsi pac to bylo malo http://www.foliencenter24.com/ tak ma cas zitra do 11 te hodiny Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Já bych možná taky potřeboval ještě něco dokoupit, tak Ti dám zítra vědět, potřebuju to ještě proměřit. Dostal jsi k tomu taky ten poukaz na 5% slevu? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 jj hadam dva pouzit nepujdou Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 a naco ti je druha strana ??? ci chces vidiet ako to je orezane ??? Jj, to mě opravdu zajímá(lo). Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Jj, to mě opravdu zajímá(lo). OK zajtra to cvaknem a zavesim tu k ol@fovi do vlakna Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Super U rámečku rádia je to celkem jedno, ale třeba u popelníku ne e:-) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 (upraveno) to je pravda ale otvoreny popelnik hadam nikto skumat nebude bohuzial je to len folia a ma obmedzene moznosti pripajam foto na ziadost Upraveno Leden 14, 2011 uživatelem juraj351 Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Je to SUPER práce, čekal jsem, že tam toho musí být ohnuté centimetry, ale je to jen kousek na bocích, takže to skoro není poznat! Fakt dobrá práce :) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Dik za pochvalu :) ale bez lepidla by som ti to nedovoli tak presne orezat ;) Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Tam sa dáva aj lepidlo? Juraj ty maš tie folie z www.foliencenter24.com? Rozmyslam o brusenom hliniku aj ked som prednedavnom striekal stredový panel. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Dik za pochvalu :) ale bez lepidla by som ti to nedovoli tak presne orezat :D Napadlo mě, že samotná folie asi takhle nedrží. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Tam sa dáva aj lepidlo? Juraj ty maš tie folie z www.foliencenter24.com? Rozmyslam o brusenom hliniku aj ked som prednedavnom striekal stredový panel. ano pokial chces poistit spoj tak sa pouziva aj lepidlo a ja z foliencenter24 neobjednavam ta folia je tam velmi predrazena a cakam na nu kedy mi ju dodavatel posle ale to bude tak za mesiac tuto si kupil Ol@f a poslalmi to spolu s dielmi ktore chce olepit ale chyba ku foie tak doobjednava a pri tej prilezitosti som si objednal aj ja aj ked predrazenu. ale bude urcite ju budem mat a odost lacnejsiu ako na foliencenter24 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 objednavka umistena podle stranek UPS by to melo dojit snad ve Ctvrtek Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 ano pokial chces poistit spoj tak sa pouziva aj lepidlo a ja z foliencenter24 neobjednavam ta folia je tam velmi predrazena a cakam na nu kedy mi ju dodavatel posle ale to bude tak za mesiac tuto si kupil Ol@f a poslalmi to spolu s dielmi ktore chce olepit ale chyba ku foie tak doobjednava a pri tej prilezitosti som si objednal aj ja aj ked predrazenu. ale bude urcite ju budem mat a odost lacnejsiu ako na foliencenter24 Takže Ty to i polepuješ? Pošlu Ti auto a polepíš mi ho :-D? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 ano robim aj to ak mas zaujem daj vediet Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Něco by to jistě chtělo, ale pak i na lišty na dveře a celé auto Ti nepošlu :-D Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 ano pokial chces poistit spoj tak sa pouziva aj lepidlo Já lepidlo nepoužil, zdálo se mi, že to lepí dost na to, aby se to v interiéru udrželo, tak uvidím, snad to nebude reagovat na letní vyhřátý interiér. S tou fólií se pracuje opravdu krásně, zvládl jsem to i já, a to se nepovažuju za nějak zvlášť manuálně zdatnýho. Na jaře mě už jen čekají ty dveřní dekory, ty budou asi nejnáročnější. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 ano je pravda ze ta folia lepi dobre a dost silno ale ako si pisal v lete pokial si to nezahpl dostatocne tak ti to odskoci pokial neparkujes niekde kde je sustavne tien a tak 18°C pokial to nechas na slnku tak ver tomu ze ta folia sa trosku zmeni minimalne zahyby povolia mam to odskusane inac praca s nou je uplne uzasna vcera som dokoncil BMW e46 interier do strieborneho karbonu no krasa ale ako to byva ze muphyho zakony platia aj na SVK tak som si to neodfotil :) Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 (upraveno) A jaké lepidlo na to používáš? Ten doporučovaný aplikátor k těm fóliím? Když mi to povolí, tak si ji pak od Tebe koupím znova Upraveno Leden 17, 2011 uživatelem ViktorMPI Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 A jaké lepidlo na to používáš? Ten doporučovaný aplikátor k těm fóliím?Když mi to povolí, tak si ji pak od Tebe koupím znova :) ja pouzivam 3M Primer 94 ten na obrazku je to ako cista voda a perfektne drzi fakt super vec :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 akce kdo si hraje nezlobi pokracuje dorazilo zrcatko s destakem a druha davka folii Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 akce kdo si hraje nezlobi pokracuje dorazilo zrcatko s destakem a druha davka folii <;o))) folie prisli ?? super tak cez vikend po to prides ??? ci posles folie a ja ti poslem spat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 jj prisli, jsem cucel hovada to poslali navinute na originalni roli delky 150cm, balik jak krava. Jsem si rikal aby to nebylo spatne strizene a "kartacovane" na sirku. Vse OK. Radeji bych prijel, sice vyhlidky na pocasi o vikendu nevypada nijak ruzove takze bysme to eventuelne posunuli do pulky dalsiho tydne pokud by byla nejak moc klouzanice. Rikam si jestli v tehle zime delat ty dvere jestli to nenechat na leto, preci jen tech 200km neni nijak daleko s TDI to neni problem. Ze bysme udelali jen tu listu pred spolujezdcem dali kafe a byl klid? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 jasne moze byt vsak uvidis ake bude pocasie ak by si prisiel niekedy na druhy tyzden daj vediet skor dopredu aby som si vybavil volno inac ten vikend by bol asi najlepsi na to nemam nic na praci :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky