Ol@f Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 ty wole to je prumer do toho bych sel kdyby to podrzelo v zatocine, neco uz je v garazi ve fazi na pripravu ale jestli to u nich skonci to nevim ve hre jsou jeste dva nahradnici ale nevim jestli do toho dat penize, to co mam pripravene jsem poridil pomerne vyhodne a nahradnici by vyzadovali dalsi investice v radu 6000 - 10 000 a samozrejme prodat to co je ted. Kazdopadne rozmer gum zustane minimalne pro tuto sezonu jeste 235/35R19. A jsem si pomerne jist ze se v utery presvedcim ze potrebuju novy silace na predni naprave Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 kolikátý silentbloky tam jsou? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 5.2005 - 3.2011 puvodni 3.2011 - ted original urceny pro OII (ne ty zesilene pro A2) a mam pocit ze jm dalo naprdel to snizeni co je tam od lonskyho cervna asi dam ty z A2 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Tak zase nejaky novinky. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Ja jedu zitra taky, opet s foliema na aute :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Pekne me to ceka v cervenci :-D MichalK kam jedes s tema foliema?Nekde ke znamemu?? Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Odpovedel sis sam, jinak to ani nejde Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 na oficiální technickou bez známých, už jsem to popisoval v jiném tématu, pokud máš kartičku a správné samolepky je to OK. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 To mam. Nechci to tu zasirat, hod mi kdyztak do SZ odkaz, kde se to resilo. Rad si poctu, ikdyz to mam osefovane jinak. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 meraky nejsou ale vyhodit te muzou kdyz budou chtit, maji k dipozici papir (ohani se jim v pripade ze chteji prudit) ze skodovky kterej rika ze jejich auta z vyroby jsou zatmaveny na zakonem pripustnou mez. Proto jake koliv dalsi zatmaveni neni pripustne. Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Bez znamosti bych na technickou nejel i kdyby to auto bylo novy z fabriky. Nikdy nevis na jakyho blba narazis. Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Tak hlásím, že černá je z kol dole...Navštívil jsem WAP na mytí stavebních strojů u svého známého, který mu nedávno prořízl kožené boty a za 20 min. jsem odjížděl spokojený domů :-) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 chystam se na neco podobnyho ale myslim ze neni na myti stavebnich stroju, tajemstvi uspechu snad bude v kombinaci teploty vody a tlaku a ne jen v brutalnim tlaku. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Tak uz zase budeme prohanet alfy pres kaluze, bez dolivani vody. A pripadne dalsi prace na zvedaku za pouziti zvedacich bodu. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 "ctvrt melcku" uz se nezadrzitelne blizi B) B) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 už vyřizuješ veteránský značky? :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 To muze az po 20 letech ne... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Tuším si nejako ubral.. stále si sa držal cez 30tisíc predomnou a už je to "len" 23t? :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 to je ten home office, ted bude leto tak zase pridam neboj :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 to mam co dohanet se scoutem :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 pocasi se umoudrilo a tak bylo na case udelat neco na aute, nevim jestli do Worthu bude vse hotovo, ale dneska exLunarka dostala jiz drive zakoupene Brembo Sport + Textar Ceramic + nove kryci plechy na predek. Po x letech vlastnictvi jsem se dokopal i k tomu natrit trmeny barvou a jelikoz zastavam nazor ze drobnosti (velikost mych brzd oproti tem par exemplarum co se to pohybuji) neni treba zduraznovat dostali cernou barvu. Probehlo i zkusebni nastaveni podvozku na leto, zatim jeste tyden budu na zimnich tak pak se uvidi. Inspirovani tuzingem VW a Skoda z poslednich velethu musim zodpvedne prohlasit ze do kazde dilny kam jezdi auto s podvozkem AP je doporucenym vybavenim stahovaci kurta, usetrila nam tolik prace na nadavek ze to snad ani neni mozne. A tady uz je vysledek na predku, je pravdepodobne ze se to jeste zmeni ale prvne je potreba osadit letni kola a projet to. !!! Specialni podekovani Alessimu za celodenni pomoc a trpelivost s exLunarkou !!! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 No nekecej, Ty ses pustil do výměny brzd a lakování třmenů? Mooooc chválím Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Ondro není zač .... jinak kurtatuning neměl chybu a jak šel pak krásně nastavit podvozek Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Pekná príprava na sezónu... Odkaz ke komentáři
Martinho22 Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Kurta je vybornej napad. Kdyz jsem ja nastavoval zadni pruzinu, tak jeste Skodovka tohle neukazala, ted uz budu vedet jak na to :D A jak rikas, tak bez nervu :) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 super brzdy ondro tiez nad nimi rozmyslam inac tie zadne plachy xi mohol dat na pozink ked si ich mal nove tie od vyroby rychlo prehnivaju moja skusenost :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Plechy vydrzeli 8let a skoro 250tkm, pokud tyhle vydrzi to same jako, ze by meli tak je to asi jedno. Ale budu muset memit cepy na rameni, levej je pravdepodobne v haji a tak udelam i pravej. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 jak jsem ti říkal včera - rez ti do těch kotoučů vyžral dírky a máš to nějak na zemi :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 To se ti jen zda, to mi usli gumy. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky