Rosťa19 Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Vydrž Prťka vydrž..... :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Vojto posilal jsem Vittovy sms at mi posle tvuj mail. Edit: prave dorazil jdu na to. Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 olafe, kde se daji sehnat krytky do toho SPORT překrytu nárazníku krom škodovky kde za ně chtějí 3000,- ? :) máš tipa ? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 cece kupoval jsem je z aukra tusim, pak je mel (asi jeste i ma) jirkak cop resel na pasata CC, zkus mu napsat SZ na staremn foru, tady na novem asi neni. Je to boj to sehnat. Kterou potrebujes ? Mozna mi zustala ta prostredni. Posli cislo dilu. Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Ondrášu, kdo ti vlastně látal ten nárazník ? Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 olafe, kde se daji sehnat krytky do toho SPORT překrytu nárazníku krom škodovky kde za ně chtějí 3000,- ? ;) máš tipa ? hel myslis mrizky? mam doma uplne novou sadu a necham ji levne!! PS - Al@fe tak fotis neco? :o nic tu nevidim ;) a jak sem rikal na besede-chci to videt :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Ondrášu, kdo ti vlastně látal ten nárazník ? http://www.dr-plast.cz/index.htm PS - Al@fe tak fotis neco? ;) nic tu nevidim :o a jak sem rikal na besede-chci to videt ;) vydrz chvili jestli Vojta s tim neco spacha nebo ne Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 olafe, kde se daji sehnat krytky do toho SPORT překrytu nárazníku krom škodovky kde za ně chtějí 3000,- ? ;) máš tipa ? Vida ovi vyresil tvuj problem, nemel bys tam sadu mrizek do FL RS narazniku za nejakou super vyhodnou cenu ? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 teda ty nas napinas.. ;) :o Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 decka vydrzte, ukazal jsem to par lidem a vsichni rekli v podstate to same ze bez mrizek tezko posoudit, proto cekam s cim prijde vojta a jestli sem u podari dodelat mrizky, pac be mrizek je to kus plastu s dirama skrz Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 nam nejde o diry ;) ale o svaar :o Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 tak o svar rikas jo ? :) :smich: ;) :o ;) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Vida ovi vyresil tvuj problem, nemel bys tam sadu mrizek do FL RS narazniku za nejakou super vyhodnou cenu ? hele mam jen sadu mrizek na predek na ten prevlek co mas jeste ty... to vis kdybych mel sadu mrizek na Fl RS tak zustane doma ;) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Michale to bylo na Badysa Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 já mám vše na RS FL, tak VEČER napiš a něco vYMysLÍmE ;)) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 odpoledne na to mrknu teď jsem ve škole ;) Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 mrkni zasejc do SZ,díkes Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 myslím že nárazník vypadá parádně krásně to podle mě sedí se starýma světlama Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 tak me se to safra libi, ukazu vam to, ale neco za neco Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 takze dneska ve 21:00 se tu vsici potkame Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 tak treba i driv ze jo, 10 lidi se da snadno Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Niekto tu chce väčšiu sledovanosť ako má Hificar Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 na spamerovo vlakno nemam ,chci jen urcite doceneni pro Vojtovu praci a hromadnou bezprostredni reakci Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Kuwa chlape ty to napínáš já už to chci taky vidět .... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 ja sam jsem byl az do vcera napnutej od te doby co jsem to vymyslel edit: uz jsme tri ale to nic neznamena dneska jsem tu registroval i 6 clenu jeste malo no Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 aj mna to zaujima co take si vymyslel Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 No já už si s tou myšlenkou pohrávám od té doby co je FACE a nemusel by to být ani RS, ale tvoje řešení by mě asi nenapadlo. Dokonce uvažuji o tom, že překopu nakonec celej předek na Face RS. Ale je fakt, že kombinace Old + RS Face bude originál, ale taky konečná cenovka bude dost originální že ... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky