Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

Tak to bude stejny. Taky jsem myslel, ze tam patri srouby, ale neni to pravda. On vlastne cely ten naraznik v horni casti neni sroubovany, ale drzi ho zase takovy rozpinaci plastovy spunty, jen jsou o neco vetsi, nez na tech mlhovkach. Koukni se do etky, pripadne at ti sem z ni nekdo hodi cislo...

Odkaz ke komentáři
Už neví za co by ti Ch*ji vybírali prachy. Když je potřebujes, tak jsou nekde v riti a když je nepotřebuješ, tak sedí někde na stromě s dalekohledem a hlásí borce bez pásu..jsou to č*r*kom*di

??? Byl bych s tím opatrný, protože většinu lidí s tímhle názorem potom vidíš sedět na oddělení a brečet s prosbou o pomoc.

Odkaz ke komentáři
tak neco mame ale tech potvor je tam povicero

jj, to je ono, ale tyhle drzi jen ten naraznik. Jsou pod svetly (2+2) a pak jeste zespod narazniku (3). Daji se relativne dobre vyndat a znova pouzit, tudiz je kupovat nemusis. Ale na ty mlhovky jsou jiny, mensi. V etce, pokud si dobre pamatuju, tak sou nakresleny jen u narazniku na Scouta...

edit: tady jsou ty spravny na ty mlhovky

post-95-1272043758_thumb.jpg

Upraveno uživatelem jofree
Odkaz ke komentáři

tak lunarka dneska mela zase mensi vyroci, nevim proc jsem si myslel ze uz bylo ale bylo az dneska

IMAG0005.jpg

a tak dostala za "odmenu" dostala nove "snizeni" na zadni naprave

IMAG0008.jpg

anebo co dokaze 250 kg obkladu rako

Odkaz ke komentáři

taky se mi to zdalo dost, a bylo to nejake divne, coz by doprovovalo ze se na te zadni naprave fakt neco deje, mel jsem tu dlazbu nechat v garazi a zkusit to tam nalozit v sobotu az budou nove tlumice jestli to tak klesne i s nima

Odkaz ke komentáři

tak lunarka zpet doma, vymenene predni tlumice, ulozeni, dorazy a manzeta. Zadni tlumice, manzeta a dorazy. Zadni ulozeni bohuzel ne pac jsem mel dil na OI tak to nemenili ale pre jsou ty stary v OK. Geometire. Razeni opet nezkraceno pac uz po druhe problem v tlumici bovdenu, poprve jsem nemel vubec podruhe mam spatnej bovden z OI kdyz dil je z TT.

Jinak mam komplet dily do narazniku takze pokud jen trosku pujde bude se o vikendu delat na narazniku.

Odkaz ke komentáři

tak naraznik se minimalne o tyden protahne jsou treba resit dve veci jedna je viditelna z fotek a jinak je porad problem s drzakem mlhovek a ostriku, bud ho bude treba rozriznout podelne tesne nad dennima svetlama a nebo seriznout kus casti pro ostriky aby sedel jak ma. Ktajni reseni je pred FL drzak ostriku a pouzit stavajici ostriky

IMAG0017.jpg

IMAG0018.jpg

IMAG0020.jpg

Odkaz ke komentáři

Diky kuci diky, potesi to

FL maska rozhodne nebude, nemam cas se s ni pasovat a upravovat ji uz takhle je to projekt jako krava. Co zkusm je koupit jeste jednu stredni mrizku a uriznout ji tak aby zapadla do masky, coz asi nepujde pac ty zebra v masce jsou prohnuty. Jeden ramecek okolo masky mi zbyt po te co jsem sejmul toho bazanta, olopu z nej chrom a az bude naraznik na aute udela se fotka a uz nebude problem v photoshopu ho dohit co sahary / cerne a rozhodnout se

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...