Přejít na obsah

ol@fuv EXlunarni individual ....

Doporučené příspěvky

na tomto odkazu naleznes tri oficialni postupy jak muzes legalne dostat rozmer disku a pneu do VTP, vcetne akreditovanych dovozcu kol a vzoru TL. Nevim jake disky mas a jestli se ti podari najit TL s presne stejnymi parametry nebo ne a pak budes muset doufat v tom ze to na STK prehlidnou. TL jsou akreditovani dovozci vetsinou ochotni prodat i bez nakupu kol (treba ztrata, nebo koupe ojetych a bez TL, ...)

Odkaz ke komentáři

No konečně pořádná rada, moc ti děkuju. Já mám zatim Pegasy, ty dám na zimu, takže budu muset obstarat nový letní komplet. Postupně pracuju na vzhledu RS a přemýšlím co dát na léto za kola. Nejjednodušší by byly koupit Pallasy, ale lákají mě ty tvoje Luny nebo Neptuny. Vím že by bylo jednodušší koupit nějaký neoriginální 18" kola s TL, když mě na OII sedí jenom origo kola. Takže ty jsi ten TL od nějakého dovozce koupil a nechal si zapsat Luny? Takže mám zkusit kontaktovat některého z dovozce, aby mi prodal TL a ten potom vzít na úřad a tam mi to zapíšou? S tím TL mi prodá i ty další potřebné dokumenty? Protože samotný TL nestačí jak jsem se dozvěděl. Je mi jasný že mám furt takový blbý otázky, ale s tímhle nemám vůbec žádný zkušenosti, tak se snažím z těch lidí co to úspěšně zvládli dostat co nejvíc informací.

Odkaz ke komentáři

voe ja myslim ze 007 by potreboval vic cist nez se ptat

proste koukni kdo prodava kolem tebe alcaracky kola, na jejich konfiguratoru si naklikej svoje auto a kola se stejnymi parametry jako pegasusy a rekni jim ze si ty kola co sis naklikal koupil bazarovy a nemas Tl, oni ti ho udelaji, kdyz budou remcat, muzes jim dat prachy.

to je vse cok tomu potrebujes, TL ti potvrdi na STK technik typu K a jedes to zapsat na urad

nic vic nic mic proboha, kdyby tady o tom nebylo X temat a jedno vyveseny tak bych to chapal, ale takhle to nechapu

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

zaprasena, to jsi ji nevidel po te ranni projizdce pro vino jak byla rosa a za tou vasi fobii se tak prasilo no hruza. Kola vepresu a i vzadu uz jsem vcera oplachl a uz nejsou v barve antrazit, kousek rzi asi upadl definitvne pac jsem zadnej vcera nevidel. JInak ta cerna strecha to byl fakt napad nad napady, dyt na tom je vsechno videt. Jam muze nekdo mit cerne auto na neco jineho nez na lesteni ?

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...