marekczek Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 pěknej průběh motoru. tdifun taky umí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 good to se mi libí! že by teda ne mr. Huml s tdifunem spokojenost? těch věcí na wish listu začiná být strašně mooc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 jj, s TDIfunom max spokojnosť, octávku mi poladil už pred 6-timi rokmi a bezproblémovo funguje stále.. to áno, tých vecí je moooc :D naštastie som niektoré veci len "vytiahol z garáže" takže to bolo jednoduchšie ;) a z toho na čo som to orezal som už na 99% hotový, ešte jedna kozmetická maličkosť a je hotovo... už len nech jazdí ako aj teraz, ani neviem ako a po necelých 2 mesiacoch pribudlo 10t km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 (upraveno) lubino parada, krasnych 125kW!! To DSG me taky trha usi, musim ho do zahrati drzet na uzde, jinak bych jezdil snad na 1100ot./min... hruza :D Jime, nepujdem za TDifunem na hromadnou slevu? ;) Vypada, ze opravdu umi... o panu Humlovi slysim jen samou chvalu i z RFauto me za nim zenou, ale grafy nikde, tak nevim. Upraveno Srpen 18, 2016 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 domluvíme se na nějakým to srazíku? já musim prvně rozvody, pumpu Huml nenameří,, ale je to dieselpower sw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Najblizsie v Cole na zraze? Aj ked som rozmyslal ze pojdem ine auto prevetrat :D Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 to prihlásené na EconomyRun?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2016 jj... presne tak :D Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Září 1, 2016 Sdílet Odesláno Září 1, 2016 A můžu se jen tak zeptat - jakou má teda auto reálnou spotřebu na taxíku? Sice vidím na palubáku 5.8, ale známý má třeba caddy od nova a říkal, že spotřeba, kterou mu ukazuje maxidot je dost odlišná od reálné. A přeci jenom je jiná spotřeba při víkendovém večeru než při pohodové jízdě na letiště. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2016 Už mám upravené počítanie spotreby o + 5%... na Octavii to mám + 10%.. reálne som to po chipe ešte nemeral, pri jazdení okolo komína je to tak 6 - 6,5 podľa toho ako moc sa krotím so stúpaním na plyn.. :D ale pri diaľkovej jazde sa dá ísť aj za 5,0.. zamestnancovi sa to pri ceste do Bratislavy podarilo viackrát, ja mám bežnou jazdou tak 5,5... takže keď počítam aj s tou odchýlkou tých 5,8 - 6,0 kombinovaná sa dá úplne v pohode... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Září 15, 2016 Sdílet Odesláno Září 15, 2016 Tak to je hodně pěkný na "velký" auto. S takovým taxíkem by mě aj bavilo jezdit. Mě teď zase lákají jezdit, ale je tam pořád jen jedničkovej sup, který není špatný, ale můj dřívější transporter byl jen jeden :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2016 Chystame sa na mensi servis.. :) Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 A aby ten servis nebol zase az taky maly... Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 odstránime a je po probléme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 a pak umřou lidi na rakovinu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 či umrieš na rakovinu alebo na niečo iné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 14, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 to je taky možné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2016 Zatial sa zda ze v pohode, uvidim pri dalsej regeneracii.. Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 15, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 Takze to namerane mnozstvo olejoveho popola cez VCDS nie je az tak realne cislo, alebo sa ti viac krat nedokoncila regereracia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2016 Urcite bola prerusena regeneracia, posledne dva tyzdne sa jazdili len kratke trasy.. len ma to prekvapilo kedze predtym som bol 2 krat cez 10km mimo mesto... na zhasnutie kontrolky stacili cca 4km v otackach okolo 2500.. Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 Ahoj, plánuji také Tourana pro rodinu a zajímá mě, jak se chová panoráma. Zda jsi čistil odtoky, mazal pojezdy, zda nevrže v mrazu na studeném autě a jestli je úplně zastíněná při zataženém textilu. Děkuji za info Eda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Je nejaky ofiko navod na udrzbu panoramy? Kde jsou kaalky odtoku panoramy? Ja na ni od podzimu nesahl a zatim vsechno cajk, pred poslednim pouzitim jsem vse radne pouze vysal a tim moje udrzba zkoncila. Strecha v zime nevydava zadne zvuky a vse se tvari OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 (upraveno) Tiez vsetko zatial funguje v pohode, nerobil som s tym nic.. mozno na jar na to pozriem pre istotu ale mysim najskor zistit kde co je a co treba vycistit..Nejake extra vrzganie som nepostrehol, uz asi 2 mesiace na nom jazdi zamestnanec a nestazoval sa :DNeviem ako myslis ci je uplne zastinena, ten textil je zlahka priesvitny takze tma ako s klasickou strechou tam nikdy nebude..A uz ma male vyrocie, jediny problem bol s nefunkcnym zamkom kufra, bolo treba vymenit za novy.. zevraj choroba Touran-Sharan-T5...Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Upraveno Prosinec 29, 2016 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Leden 1, 2017 Sdílet Odesláno Leden 1, 2017 Ahoj, dík za info. Zastínění jsem myslel hlavně v létě, zda přes to nepálí sluníčko. Tourana jsem nakonec vzdal. Byl jsem se podívat v Jamaauto na Tourana za 439 a hrozný vrak. Blbě opravené. Tourani mi přijdou dost předražení a vyhlídl jsem si G7 v kombíku od DasWeltAuto z Jarova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 Tak snad budes spokojny.. ja som hladal 7miestne takze jedine Touran... Zopar zimnych foto ;) Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 2, 2017 Sdílet Odesláno Leden 2, 2017 hele na Jama auto poslední dobou neslýchám zrovna dobré ohlasy, dokonce se tam objevují auta, která mají stočené kilometry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 No já jsem to selektoval na sauto a zadával jsem - v minulosti nebourané-. Vybral jsem si tedy Tourana v Jamaauto a ani mě nenapadlo tam volat, zda byl bouraný. Moje chyba. Po příjezdu pán ochotný a hned ukazoval co se měnilo a co stříkalo. Pak odešel k jinému zákazníkovi a tak jsem auto prozkoumal. Že to bylo na prvý bok hlásil, ale že se dával nový podběh vlevo vzadu a zasahovalo se do motorového prostoru již nezmínil (alternátor, příčka atd.). A slícování dílů katastrofa. Takže jsem docela zklamán. A to dle netu patřil k solidním bazarům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 4, 2017 Sdílet Odesláno Leden 4, 2017 no jo no, asi se něco u nich změnilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Kedze sa dvakrat za tyzden rozsvietila kontrolka dpf a motora a blikalo zhavenie dostal Touran darcek... Polarfis aby bolo vidiet kedy sa pusti vypalovanie dpf a neprerusilo sa.. Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 18, 2017 Sdílet Odesláno Leden 18, 2017 Po kolika km ti to regeneruje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.