Jump to content

Taxi 2 VW Touran + Taxi 3 VW Caddynka :)

lubinob

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Obcas sa podari aj dobre zregenerovat DPF :)3de241bf46280266cf78beb2c0f61d56.jpg

Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku

Na Caddynke si este budem musiet chvilu pockat nez to uvidim... 1c3c5a42b5739571ce06247d9352b227.jpg

A zopar dvojok aj na nekoncernovom taxiku :D eae5ceb93beee64b7aafbb266feaaa86.jpg

• 4 months later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...

Toto uz je strop... jedno take auto bohate staci.. [emoji16]
Skor zacinam rozmyslat ci nahradim Tourana novsim Touranom alebo Caddynou.. uvidim ci sa nieco ale 3 rocne najde lebo momentalne nic rozumne nemozem najst.. preto som pred Vianocami ako nahradne auto kupil relativne stareho supa... [emoji23]

Odoslané z SM-A705FN pomocou Tapatalku

No ja nebyl schopny najit ani Supa 2 v nejake rozumne kombinaci cena/vykon... 😞

ve srovnani prave s Mondeem byl kazdy o hodne drazsi, nebo mel o hodne vic najeto.. 😞

7 mistne auto uz jsem hledat vzdal, to pak radeji rovnou koupim Transit, kdybych potreboval neco vetsiho...

My jsme cilene hledali 2.0 TDI, a cca pred pul rokem kdyz druhy kamos chtel 3.6 v kombiku tak v nejakem peknem stavu to bylo nesehnatelne. Nakonec nas zachranil Petr81 s prodejem jeho 2.0 TSI, kterou si kamarad nakonec odvezl 🙂

Jj, to Mondeo je cenou jinde, ale rozdil, ktery nam vychazel tak byl 150 tisic Kc pri stejnem najezdu a trochu lepsi vybave ve prospech Fordu 😞

• 1 month later...

@lubinob a s jakými parametry jsi hledal toho supa? Po něčem s motorem 125kW taky pokukuju. Automechanik mi říká, že je to lepší motor než 110 kw (trojkový superb a octavia). Ale zase v porovnání s trojkovou oktavií je tam pořád vyšší cena (to že je sup2 technologicky starší auto mi nevadí).

V podstate som hľadal presne toto, 125kW s dsg bez 4x4... u nás je Octavia 3 s 110kW drahšia ako sup2.. tiež mi nevadí staršia technológia, viac som pozeral na vnútorný priestor... pôvodne som pozeral na 7-miestny Touran alebo Caddy ale nič rozumné v cene, ktorú som si mohol dovoliť, som nenašiel...