Véca Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 Zdravím, musím pořídit repas turba, koho by ste doporučili?A máte někdo zkušenost s repas turby od http://www.ceske-repas-turba.cz/ ??? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mkostecka Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 Muzu doporucit firmu BestTires v Mikulove.Mam od nich repas,a super.I cenove Odesláno z mého K6000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Červenec 16, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 Ka doporučuji Turba.cz u Pardubic, bral jsem nekolik a stale jezdi bez problemu. www.turba.cz Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Červenec 16, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 JJ, turba u Pardubic, nebo jsem ještě slyšel chválu na www.turbopower.cz - Holice u Pardubic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
celeston Odesláno Červenec 18, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Taky hledám TURBo al nejlépe firmu v Praze nevíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Véca Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Já to nakonec nechal na doporučení servisu udělat v turbosportu v Jablonci, že to dělají tam a že s nimi mají dobrou zkušenost, akorát mě to tam příjde dost drahý... Zítra si du pro auto tak su zvědavej, po nějakým větším zajetí vám sem napíšu jestli o.k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Efendy. Odesláno Září 4, 2016 Sdílet Odesláno Září 4, 2016 Ahoj, má někdo zkušennost s repasováním turba s úpravou z 77 na 103kw? http://www.ceske-repas-turba.cz/domu/348-skoda-octavia-bkc-bxe.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Véca Odesláno Říjen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Zdravím chlapy, tak už mám na zrepasovaným turbu nalítaný nějaký kiláky a můžu jen chválit. Vše funguje od začátku jak má bez problémů.Dík patří především HUMLOVI, skvělá práce i ochota a šlo na první pohled vidět že je to borec kterej tomu rozumí.Takže repas z Turbosportu z Jablonce ok =) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Říjen 2, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2016 Nejlepší repas turba je výměna za nové. Cenově cca 12tis. Více info po telefonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 13, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2016 Zdar, nechci zakládat nové téma, mám 1,9 77kw BXE a jede pěkně, vše v pohodě.najeto 220tis. na origo turbo. Chtěl bych se zeptat, jak je normální, že když oddělám hadici k EGR-u od turba, že je tam olej. Chápu, že to asi nebude úplně čisté, ale když to třeba oddělám po týdnu, vykape pár kapek oleja a v tom rantlu u spony je taková loužička. Co sleduju olej, tak ubývá minimálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Říjen 13, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2016 Je to normální.Neřešil by to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johny Odesláno Prosinec 15, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2016 Ahoj (sice mám 103 kw verzi BKD), prosím nevíte o někom šikovném na Olomoucku, který provede opravu, výměnu turba? Turbo houká cca 4 roky, nyní se mi zdá, že hlasitěji. Za celou dobu motor spadl jednou do nouzáku, od té doby cca 3.000 km bez problému. Děkuji za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.