Přejít na obsah

Rezonacia pri 2000/ot

DeTToX

Doporučené příspěvky

Už jsem to několikrát řešil, buďto byl špatně usazený a dotýkal se obalu baterky, nebo byly volný ty silentbločky na kterých je přišroubovaný a v jednom případě nějakej šmejd vzduchový filtr, měl tenkou tu gumovou část, která těsní a rezonoval horní kryt v těch západkách spodního dílu airboxu.

Ve všech případech se ta rezonance ozývala v mírné zátěži mezi 1800 - 2000 otáček

Odkaz ke komentáři

Ahoj mam podobny problem, ale nevim jestli u stejnyho. Motoru tak misto do motoru to dam srm kdyz uz to tu existuje. Mam 1.8t a jak se tu pise, cca pri 1800 az 2000 mi tez rezonuje cosi na ridicove strane, vlastne cca v otackach jak zacina tlacit turbo, o neco vyse. A jak to turbo zacne tlacit tak na ridicove strane se ozyva takovy jakoby syceni. Muze to mit spolu spojitost? Nejaka rada? Uz sem slysel o nejake netesnosti v sani jeste pred turbem. Idealni kdyby byla i nejaka fotka kam se podivat, sem spis amater zacatecnik :-D diky moc.

Odkaz ke komentáři

Jasny zkontroluju. Diky. A muze zo mit spojitost, ta rezonance s netesnosti v sani?

To botmel… ja to myslel tak, ze samozrejme zkontroluju okruh sani, ale jestli trrba nebyva pravidelne problem s jednim mistem ktery zkontrolovat. Nez to pak slozite popusovat kde ten problem je tak je jedbodussi to vyfotit :)

Odkaz ke komentáři

jak velkou vuli má krabice s filtrem mít jako co se týká výkyvů do stran? v tom gumovým uložení. Zkoušel jsem s tím zahejbat a docela to v tom lítá tak nevím jestli je to tím ta rezonance a nenechat to vyměnit aby to v tom tak nelítalo.díky.

můžu to zkusit natočit jak to tam mně lítá

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...