milhausek Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 v servisním menu - nutná aktivace diagnostikou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 Doli by zvlad ne ? nebo nevim koho mas nejbliz, jestli pojedes Brno zkus napsat p2p ten pokud to jde vagem na to ma vybaveni otazka zda vi jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 aha, tak proto to nemůžu najít. domluvím se s Dolíkem až budu mít chvilku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Dnes jsem nahraval kolegovi do Columba nove mapy, vse probehlo bez problemu (z DVD). Mel bych par dotazu: Da se nekde zjistit jaka je v navigaci nahrana verze map? Jaka je v soucasne dobe posledni verze map? Ja jsem nasel posledni tyto verze: V7.1 Eastern Europe CD_7420 Date: 26.11.2010 ale Western Europe jsem nasel zatim jen V7.0 CD_7333 (vysla uz take verze V7.1 ???????? ) Dalsi otazka: jak jsem tak koukal na pokryti map, tak CR je soucasti jak Western tak i Eastern Europe. Co se stane, kdyz budu mit nahrane mapy kuprikladu Eastern Europe a k tomu nahraju i Western Europe (ale starsi verzi), jak si s tim poradi navigace, zda se mi bude zobrazovat CR z te novejsi Eastern Europe, ktera tam vsak byla nahrana drive, nebo zda se CR zobrazi z te Western Europe, ktera bude starsi, ale nahrana do navice pozdeji. A lze to vubec mit takto soucasne nahrane obe mapy (i kdyz bude kazda jina verze) ??? Mozna placam blbosti, ale nevim podle jakeho klice si ta navigace vybere ze ktere verze mapy ma navigovat. Rad bych veril tomu, ze vzdy z te nejnovejsi. Uf, snad jsem to vysvetlil tak nejak rozumne o co mi jde :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 schválně zkus, jestli ti jdou TMC zprávy po nahrání 7.1 map stažených z internetu!!! a nahrát obě mapy na HDD nejde!|!! zjistit mapu se dá přes servisní menu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 TMC zpravy jdou. Tak to mu tam budu muset nahrat jen tu WE, potrebuje Francii a ta v EE uz neni. No snad nebude velky rozdil mezi tou V7 a V7.1 podle datumu je V7 tusim z 8.2010 a V7.1 je z 11.2010. Ale nejidealnejsi by bylo samozrejme WE V7.1, ale ta opravdu nevim, jestli vysla. Servisni menu nema aktivovany, tak to nemam sanci. Diky za info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Jak je resitelny ten problem s nefunkcnosti TMC informaci u poslednich verzi map ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 schválně zkus, jestli ti jdou TMC zprávy po nahrání 7.1 map stažených z internetu!!! a nahrát obě mapy na HDD nejde!|!! zjistit mapu se dá přes servisní menu.. Jak pises ze ty mapy nejdou nahrat ja mam obe mapy na jednom CD a tudiz je mam i na HDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 tak se schvalne podivej jestli tam mas novy prazsky okruh.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Jak pises ze ty mapy nejdou nahrat ja mam obe mapy na jednom CD a tudiz je mam i na HDD Hmmm, vzhledem k tomu, ze kazda z techto map zabere 1 DVD (vzdy v minulosti), ses dost dobry kouzelnik, pokud jsi je dostal pouze na jedno CD :) To je asi jen nejaka totalne orezana textova navigace ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 predpokladam, ze myslel 1CD jako 1DVD a nevim jestli neexistuje 1DVD (dvouvrsty dvd) verze cely evropy.. ? viz - http://thepiratebay.org/torrent/6037083/Vo..._V7_EUROPE_2010 6.34 GiB..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Tak beru zpet, TMC opravdu ve verzi mapy 7.1 (East Europe) NEFUNGUJE, asi jsem na to koukal jeste pred zkopirovanim mapy. Dale jsem zjistil, ze ve verzi 7.1 (East Europe) mi neslo navigovat na zadne mesto v Chorvatsku, na mape normalne vse bylo, ale jakmile jsem dal navigovat na cokoli v Chorvatsku tak to napsalo ze na zvolene misto nelze navigovat. Dal jsem tam tedy verzi 7.0 a ta funguje bez problemu i s TMC. K novemu prazskemu okruhu: kdyz dam navigovat dejme tomu ze Slanyho do Brna, tak mi vede pres Prahu, proste pres okruh mi nevede ani jednou ze tri tras :-( Dotaz: Lze zkopirovat DVD na SD kartu a spoustet z ni pak navigaci?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Jak je resitelny ten problem s nefunkcnosti TMC informaci u poslednich verzi map ? Nikdo nevi ? - je resitelny ten problem s nefunkcnosti TMC informaci u poslednich verzi map ? Myslim tim, bez nutnosti instalace starsich map ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Je tam prazsky okruh a obe mapy jsou na jednom DVD ma to 4,7 Gb takze se to tam vejde mam to primo z vyvoje to se ven nikdy nedostane muzu nekomu ukazat jestli je nekdo z Prahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 z vyvoje jo? to by me zajimala verze - jak ji mas dlouho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Mě by zajímalo, kdy nám jí všem vypálíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Kdyz se vam tobude libit muzetese ji nahrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 já jsem z Prahy a jestli všechno šlape, tak bych si ty mapy chtěl nahrát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 Kdyz se vam tobude libit muzetese ji nahrat já jsem z Prahy a jestli všechno šlape, tak bych si ty mapy chtěl nahrát Já z Prahy nejsem, ale za 14 dní tam snad budu a taky bych si je nahrál, nebaví mě místo po R7 jezdit po poli a o okrouhu ani nemluvím. Takže stejně jako Luke, pokud je to bezproblémová verze, tak se zeptám co piješ a rád si jí nahraju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri001 Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Jeslti je nová PDC jednotky + HF jednotka 1Z0 035 729 B tak to pojede bez dalších úprav(nutné jen kódovat). Tak po montáži mi funguje jen půlka MF volantu(ovládání telefonu), nejde ovládání rádia a posun mezi stanicema to musím ovládat na columbu. Nějaká rada? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 špatný fw v columbusu... a určitě nemůžeš přepnout na pal.pc v režimu navigace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri001 Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 špatný fw v columbusu... a určitě nemůžeš přepnout na pal.pc v režimu navigace... to nevím, to jsem nezkoušel, columbus má (hw 041) se sw 2724, řešení je tedy přehrát sw? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 ale ten správný software!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Kdyz se vam tobude libit muzetese ji nahrat ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 koukám, že to nějak zhaslo, ale je to jedno, v tuhle chvíli nemám zájem, protože nemám columbus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Sorry dal jsem to do jinyho tema :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Zdravimch,chci se zepta,kdyz si chci prhrat fw v columbusu potrebuju to potom napojit i na diag??? kabel jsem mel,ale prestal mi fungovat :D dik mam OII 2006 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 někdy jo, někdy ne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 A co mapy??? Ty mi zustanou nebo ne?????? Ted tam mam jeden z prvnich fw,neumi jeste ani SDHC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Dávam menší popis vývodov na C z jeho výkresu. Súbor sa vymyká povoleným rozmerom ale pre prehladnosť je nutný veľký rozmer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.