Přejít na obsah

Pokec o COLUMBUSu

Doporučené příspěvky

Dik za tip, zkusim to ulozit z netdata pro RNS-510, je fakt ze sem to ulozil pro Columbus. Astroburn sem pouzil... Odpoledne zkusim a dam vedet ;)

Tak sem si vygeneroval ISO pro VW a vypalil pres astroburn. Strcil do radia, restartoval a dostal se az k potvrzovaci obrazovce (viz foto). Potrvdil, vsechno OK, ale pak se system restartoval a ted mi z celeho radia jede jen AUX ! .///
Asi sem si nejak smazal SW, nemam tam ani mapove podklady, na HDD se nedostanu...
Muzete mi nekdo poradit co ted s tim?

post-36600-0-37380300-1406733570_thumb.jpg

post-36600-0-71782800-1406733642_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

... nahrát new FW a mapy, to je jediná možnost.

A to uz to vypadalo konecne nadejne, 2 dny se do toho snazim nahrat uvodni obrazek a misto toho si smazu FW..//

Poradis mi jaky a jak, nebo mam proste hledat?

Nemam ani predstavu kde ho vzit nebo kterou verzi potrebuju (nebo kterou byste doporucili?)...

Mam O2, rv2007, 1Z0,

radio: 1Z0 035 680 A, HW: H04, SW: 1004

Version info:

HW version: H02

SV SW version: C_EU_5.540_t710

SW vehicle: 0x44261C01

SW main: /1.6_P3wk27.2

SW radio: EUR_CHN_103K

Odkaz ke komentáři

Vsak jsem to tady uz nekde psal ze jsou s tim nejake problemy...nekde jsem cetl ze snad crc v tom souboru z netloga,pripadne je potreba prepsat textak pro dany typ fw a radia ale ja radeji nelaboruji a logo uz nemenim,dela to bordel,zjevne ne u vsech ale mne bezelo nove logo na fw 5238 tyden a pak byl taky problem,tak jebat na logo...nebo rozhasite celou navi. :palec:

Odkaz ke komentáři

Já ti doporučuji na FW zajet za někým kdo tomu rozumí. Samozřejmě je toho na netu dost a informací taky, ale hledáním informací strávíš spoustu času a ještě si můžeš zničit navi. Napiš odkud jsi a on se ti někdo nabídne ....

To by bylo asi nejjednoduzsi, takze...

Je tu pls nekdo z Brna s kym bych se mohl domluvit na nahrani noveho FW?

Diky (liborkulkus@gmail.com)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

MaroCZ: klasicke hdd v columbovi jsou specialni verze co snaseji vyssi teplotu, tusim nad 60st. SSD v PC je chlazeno samotnou case a proudenim vzduchu, ktere v columbovi neni idealni.ale SSD snesou i 85st.

Jinak vymena za SSD by nemel byt problem, jen se znovu nahraje firmware prip. mapy a je to

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...