Přejít na obsah

Pokec o COLUMBUSu

Doporučené příspěvky

Tak s úpravou pro OII(MFvolant, MaxiDot) + TestModeActive vše funguje jak má.

Flashoval jsem z 2664 na 2684 a všechna nastavení, mapy i HDD komplet smazáno.

BTW: už se dělají navi s LED podsvícením displeje. Barvy mi přijdou živější, ale v přímém porovnání se zářivkovým podsvícením se zdá, že displej je méně jasný.

Upraveno uživatelem j0ska
Odkaz ke komentáři

Tak mam potvrzeno ze, s fw 2684 lze pouzit k attivaci hlas. ovladani (v Columbus) i tlacitko na MF volantu

- je jen treba aktivovat v C. a deaktivovat v UHV Premuium pomocí diagnostiky (kódování všech GSM III je dosud stejné - pokud není NAVI s hlasovým : 20121, pokud je hlasové tak 26121.

Navigace se kóduje x x x x x x x 81/83 x

Je to citace "janousmi", muze to nekdo se znalosti kodovani overit, vyzkouset ?

Odkaz ke komentáři

Co jsi kódoval na podvolantovce?

Já jsem jenom změnil 4. číslo zprava na jednotce telefonu z 0 na 6 a už mi funguje tlačítko na volantu pro aktivaci hlasového ovládání na navi.

Omicron: můžu nakódovat, ale asi to máš ke mě daleko

Upraveno uživatelem j0ska
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdravim vsetkych a chcel by som poprosit o radu..Kupil som si do OII MR 2005 radio columbus a nefunguje mi na volante okrem ovladania hlasitosti nic ine ..napr. prepinanie pesniciek..da sa to prisposobit? Dakujem

Odkaz ke komentáři

Ja si taky myslim ze to umy kazda verze vzdy to prehraju a vse jde jak ma jednou jsem menil navi a nemohl jsem rozchodit hlasitost na volantu je pravda ze jsem vykuchal ty padla na razeni ale to by nemelo mit vliv nevim dodnes kde byla chyba uzmam zase vse jiny a funguje jak ma ted jsem dodelal automaticky parkovani je to lehci jak parkace udelat

Odkaz ke komentáři

No nevím,slyšel jsem,že je dokonce jiné řízení pokud je autoparkpilot,ale nevím.Jestli někdo ví jak to zprovoznit,dejte vedět-co je vše k tomu opravdu potřeba.

Jinak osobně to na superbu mám a na rovinu-kolikrát to člověk využije??Já osobně asi 5× za půl roku a to jen abych zamachroval.Kolikrát potřebuji rychle zaparkovat tak než to zmáčknu je pozdě a taky už párkrát mi to řeklo že bude parkovat a nic.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...