No107064 Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Zdravím, mám šlem pod víčkem oleje (jen trošku, prý je toto u benzínů normální), ale také když zasunu měrku oleje a vytáhnu tak troška tam je, malinko ale je. Je to normální, teďka v zimě jsem jel jen párkrát, ale kraťoučký cesty. Nebo to je těsnění pod hlavou? Jelikož to je i v oleji, kam se "boří" měrka tak se mi to moc nezdá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 To vůbec neni dobry Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek B Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Co voda v chladicim okruhu ubývá? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Únor 11, 2017 Sdílet Odesláno Únor 11, 2017 Srazí se ti tam voda ,jakej tam mas olej? 5w30? Odesláno z mého VFD 700 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DiKey Odesláno Únor 11, 2017 Sdílet Odesláno Únor 11, 2017 udělej si uzavřený okruh s Oil Catch tankem na odvětrávání nalevacího hrdla a klikovky nebo to viveď zatím bokem to zasírání se hodně zredukuje. Sice nezmizí ale aspoň něco. Odesláno z mého Lenovo A536 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Únor 13, 2017 Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Já jezdím krátké trasy, cca 10km a tohle se mi nestává. Omrkni, jestli nemizí ta voda. Pokud je vše v pořádku, napadá mě, jestli Ti nezamrzlo odvětrání vlivem krátkých tras. To by potom ale DiKeyovo řešení Tvoji situaci jen zhoršilo. Já měl právě oil catch tank, jenže u 1.8T pří krátkých trasách dost kondezuje voda, a jelikož ta voda putuje přes odvětrání, tak mi v zimě zamrzly hadice odvětrání. To vedlo k tomu, že se odvětrání ucpalo a všechno šlo ven tam, kde byla cesta nejmenšího odporu. Třeba celá olejové měrka byla od toho poblitá. V prvním případě mi vyletěla měrka a celý motorový prostor byl zadělaný. V druhém případě mi měrka už těsnila, takže to šlo ven přes motor. Takže pokud OCT, tak s tím, že ho v zimě musíš kontrolovat hodně často (při nižších teplotách jsem měl během týdne na krátkých trasách celou nádobku plnou vody) a mít krátké hadice blízko motoru. Mně to ani tak nepomohlo a vrátil jsem seriový stav a mám klid. Bohužel tohle je běžný jev, už i někteří prodejci OCT doporučují na zimu OCT vyndat, případně existují i vyhřívané verze s topným tělískem nebo je OCT napojené na chladící okruh. Zkusil bych odvětrání když tak rozebrat a kouknul bych, jak to tam vypadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
No107064 Odesláno Únor 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 No dal jsem to pro jistotu do servisu jednomu machrovi tady u nás. Jen se chci zeptat, kdyby náhodou byla prasklá hlava a musela se měnit, tak zda 1,8T 110kw má stejnou hlavou jako RS? Kdybych náhodou musel shánět. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Aum/ auq hlava stejna - motory jsou identicke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
No107064 Odesláno Únor 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2017 Zdravím, bylo mi řečeno, že by to v horším případě mohla být prohlá hlava čili by se musela srovnat, nebo prohlý blok a ten taky srovnat, rovnání hlavy je celkem běžné, ale prohlý bok a rovnání bloku to jsem nikdy neslyšel, je to možné u těchto motorů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Únor 24, 2017 Sdílet Odesláno Únor 24, 2017 Ano nekdy se to muze stat, pokud budes delat hlavu udelej aj gufera na ventilech( idealka je komplet go hlavy) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
No107064 Odesláno Květen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 vyřešeno, bylo to tím, že nějakej trouba měnil rozvody, ale nechal starou vodní pumpu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jardel2016 Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 Tohle dělají většinou majitelé před prodejem. Udělají rozvody a na pumpu už prdí. Odesláno z mého Lenovo p70 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.