Přejít na obsah

Ford Mondeo 2.2 TDCi 129kw Titanium X "Ullrich"

Doporučené příspěvky

Auto uz je zpet. Bylo mi receno, ze do neceho takoveho uz v zivote nepujdou :-)

Parkovaky namontovane a zprovoznene, kola vyvazena a prezuta.

Vsechno funguje, jen si musim znova nastavit dvojite zamky (snad to nekde najdu).

Jen mi chteli auto predat ciste, tak to bohuzel vzali na mycku :-(

Ale stejne jsem mel v planu jit na renovaci a rozlesteni laku, tak to az tak nevadi.

Ted uz jen vymenit ten zadni znak, antenu, nove aerotwiny a asi se na vsechno ostatni vykaslu a budu jen jezdit :-)

post-22870-0-27955900-1489088290_thumb.jpg

post-22870-0-84227400-1489088295_thumb.jpg

post-22870-0-00763900-1489088301_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja jezdim do Prizrenic: http://www.cistirnaaut.cz/ Petra znam uz hodne dlouho a vzdycky vymyslime nejaky individualni pristup. Nase auta proste na mycku nesmi. Dnes byl treba sok, kdyz prselo a ja mam po te mycce smytou impregnaci na oknech - ta voda vubec nechtela dolu a strasne se na tom drzi spina...

Jinak dnes pri mezipristani ve skolce jsem si udelal dve fotky. Z toho nahledu to vypada i celkem slusne a ne tak neohrabane... Ty vetsi kola tomu sednou mnohem lip, ale zase jizdne z toho nadseny nejsem - na tech 16" to bylo mnohem prijemnejsi a asi i zivejsi...

post-22870-0-96723700-1489153389_thumb.jpg

post-22870-0-18487700-1489153401_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Mezonek
Odkaz ke komentáři

Tomasi, resil sem to s kamaradem a z jeho profesniho pohledu to jsou vyhozene penize, staci neco o tridu niz, protoze to proste realne vic nez pul roku na aute nema sanci vydrzet. Je to pry o maly kousek trvanlivejsi a odolnejsi, ale ne o tolik, aby to obhajilo o tolik vyssi cenu.

Rikal, ze on to dava vylozene lidem, co prijdou s tim, ze chteji to nejlepsi, bez ohledu na cenu.

Odkaz ke komentáři

Presne tak, ja jedu pomer cena/vykon, takze tvrde systeticke vosky s velkou vydrzi jako napriklad SOFT99 Fusso Coat. Keramika neni jen pro lidi, co neresi peniz, ale i pro lidi, co maji cas se o to starat, nebo co maji dalsi lidi, co se jim o to budou starat. Za me to na daily car neni.

Nedavno jsem mel na tohle tema pokec s Jozkou z ''Mytí aut Hodonín.cz Čevela'', sam rikal, ze auto se da pripravit na nejakych 98%, co se laku tyka a jeste za rozumnou cenu, ty zbyly dve procenta jsou nejpracnejsi a nejdrazsi a pozna to jen extremne zkusene oko.

Odkaz ke komentáři

Co se tyce lesteni oken, tak to jde, ale hodne blbe, sam bych to delat nechtel, jestli se vyskytujes po Brne a okoli, tak zavolej Cevelikovi, ted je tu s dodavkou porad, pokud to nekdo bude umet, tak urcite on.

Koukajici okno a neuplne zasunutelny bohuzel normal a co se magnetu tyce, tak s telefonem nepozoruju zhorseni, vicemene zadny vliv az na to, ze drzi ;)
Do starsiho Glaxy S2 a S5 jsem musel na baterku nalepit malinkaty plisek, S7 Edge ted drzi krasne sam bez dalsich udelatek.

Na Jozku ti hodim mobil do sz. Udela i konzultaci na miste, jestli to pujde, kolik casu, co doporuci atp... kdyz se odchytnete.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Najeto neco pres 7tis, zatim vsechno v pohode, jen vymena zarovky u spz a pak plastovejch bazmeku, co drzi tesneni pod dverma.

Spotreba podle dotankovani - neco pres 7,7 pri klidne jizde, jinak tak o pul litru vic.

Co me stve, tak to, ze radio zapomina sparovani s telefonem, to ze nejde kompletne vyndat zadni operka, takze to prekazi u detske sedacky a pak taky to, ze na 18" je to dost uskakane.

Jinak prijemna, ticha a sterilni jizdna + hodne mista. Motor je myslim adekvatni - ani neurazi, ani nenadchne...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dnes vyzvednuto auto po vymene celniho skla v Carentu.

Par poznatku:

- auto jsem odevzdaval s tim, ze mi nesviti prave brzdove svetlo - cekal sem, jestli to vymeni, nebo alespon na to upozorni - nic takoveho se nestalo.

- auto mi predali zas..... jak jetel - nebylo urcite 100% ciste, ale ted je fakt strasne zadelane.

- cena - necelych 24tis...

- nenabidli mi ani kafe, kdyz jsem tam cekal - o odvozu kdyz jsem tam to auto nechal, nebo naopak ze by me privezli, tak to pry ani nedelaji...

Je to normalni?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Dnes jsem nakroutil 10tis km od porizeni, (183tis) tak je cas na drobne shrnuti

naklady od koupe:

15tis kc - dodelani prednich a zadnich parkovacich senzoru

280kc - dokoupeni uchytek tesnici listy pod dvermi

600kc - vymena obou prednich zarovek za lepsi (to nebyl nutny servis) + jedna praskla obrysovka a jedna v osvetleni SPZ

z pojistky sla vymena celniho skla

veci co bych rad casem doresil - vymena okousane anteny, vymena clony u spolujezdce - krytka zrcatka ma ulomene uchyceni, vymena prosoupaneho koberce u ridice, vymena oloupaneho loga na kufru, vymena "shrnuteho" madla na dverich spolujezdce a vymena hlavice radici paky, ktera se taky zacina krapet loupat.

veci, ktere zatim trochu vadi, ale zatim to nema cenu resit - predni svetla spinava zevnitr a proto hur sviti, unaveny navijec pasu na prave zadni sedacce - asi tomu moc nepomaha pravidelne napinani az nadoraz pri pouzivani detske sedacky

pozitivni veci:

Auto celkem dobre jede, je relativne tiche, hodne prostorne a porad dobre vypada, Convers+ rozhrani je prijemne a dobre se to ovlada.

negativni veci: na 18" strasne uskakane, drnci par veci v interieru (a kupodivu tech, kterych se nedotkla demontaz kvuli parkovakum), nesedi tapec stropu - ten bude potreba nejak pridelat. Z auta je smerem vzad a bokem strasne spatne videt, Radio si cas od casu prestane pamatovat sparovani s telefonem, a pomerne dost casto si nepripoji telefon samo.

Suma sumarum - je to zatim solidni auto, ktere dela co ma, ale pres zimu asi vymyslim prechod na letni max 17" klidne i 16" a az na tech par mensich vymen v interieru asi budu cekat par let, nez to nejak ojezdim, amortizuju a koupim neco s klasickym hydromenicovym automatem - zjistuju, ze uz jsem opravdu stary a pohodlny na natrasani na velkych kolech a na manualni razeni - navic spojka je na mondeu opravdu dost tvrda.

Auto je to proste ok, ale fakt uz asi byla chyba kupovat auto bez automatu.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...