Přejít na obsah

Denní LED -pin5,6

felda

Doporučené příspěvky

Ahoj,

chlapi já Vás nechci dožrat, ale napište mi prosím někdo kde najít snadno a rychle ten přípojnej bod pin 5,6 kde se má objevit

plus 12V, po nastartování. Minus a plus parkovaček si najdu lehko. Schema zatím nemám, Okt. jsem koupil před 4 dny.

Doufám, že nemusím rozhrabat palubovku abych vytáhl přepínač světel? Jistě se to dá napíchnout na některou pojistku?

Děkuji, Mirek

Odkaz ke komentáři
Ahoj,

chlapi já Vás nechci dožrat, ale napište mi prosím někdo kde najít snadno a rychle ten přípojnej bod pin 5,6 kde se má objevit

plus 12V, po nastartování. Minus a plus parkovaček si najdu lehko. Schema zatím nemám, Okt. jsem koupil před 4 dny.

Doufám, že nemusím rozhrabat palubovku abych vytáhl přepínač světel? Jistě se to dá napíchnout na některou pojistku?

Děkuji, Mirek

ahoj je to pin cislo 6 :)

Odkaz ke komentáři
Guest Mariacek

Ahoj chlapi, za pár dnů si jdu pro Octavii a tohle řešení mě fakt potěšilo... Jen se zeptám - svítí ty mlhovky dostatečně? Mnohá světla pro denní svícení jsou poměrně slabá a při silném slunku není ani vidět, zda svítí...?

Odkaz ke komentáři
Zalezi od toho na koho narazis, oficialne to nie je mozne riesit hmlovkami, mnohe hliadky to ale nechavaju tak. Cital som, ze sa zacnu na to viac zameriavat. :palec:

presne tak, este som s tym nemal problem, ono to tak hliadke nebije do oci, ze su to hmlovky (su v jednom svetle s ostatnymi), ako keby som mal led pasik v narazniku a tiez som uz pocul o tom, ze sa to bude asi viac kontrolovat........., ale keby aj......ja???? zapnute hmlovky??????ja som to tak kupil ;) .....ano pani policajti, mate pravdu....dam si to opravit........a pod. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
;) :palec: Nejsi tak naivní, že ne..

tym som chcel povedat, ze treba vediet ako na nich :palec: , ale samozrejme najdu sa aj vynimky, napr. sa stalo, ze chceli dat pokutu za denne svietenie na novej octavii, lebo ze svieti hmlovkami (to svetlo je pol na pol).................... , robte ako myslite, teda, na co sa citite, ja osobne s tym nemam problem (pouzivam to cca tristvrte roka :) a zatial ziadny problem )

Odkaz ke komentáři

ja tu nechcem machrovat, tu lekarnicku som si potom kupil, len si myslim, ze tie hmlovky - kedze su v jednom svetle s ostatnymi nie je taky strasny problem a da sa to ukecat..............a ruku na srdce, kolko krat ta priemerne zastavia do mesiasa? mna naposledy v r.2008 , ale jasne, beriem to, podla zakona to povolene nie je..... ;)

Odkaz ke komentáři

Taky si myslím, že hodně policajtů ani neví, že oktávka má integrované mlhovky ve světlometech a vypadá to vlastně jak kdyby jsi měl normální čočku, co mají nová auta, kde svítí bud normálně žlutě nebo mají xenony. ;) Myslím, že to zas takový přestupek není a pokud tě policajt chce vyloženě na něco dostat, tak si najde něco jinýho klidně.

Odkaz ke komentáři

Také si myslím, že většina policistů ani neví, že Octavia má takhle mlhovky... A jak už tady někdo psal... "já to tak koupil, omlouvám se, nechám to hned předělat". Já jezdím asi 6 let a hlídka mě stavěla 2x. Poprvé když jsem se pitomec před modrou Fabii otočil přes dvě plné a ještě zastavil u kraje a studoval mapu, to mě po minutě z povinnosti dojeli a pokutovali. Snažil jsem se být slušný a nehrát si na frajera, tak jsem to měl za symbolických 300kč. Takže když si spočítáte kolikrát vás musí za světla pokutovat, než dosáhnete na pokutách ceny denního svícení.... Rozhodně je lepší mít rozsvícené mlhovky, což jsou světla ve světlech, než mít nehomologované ledky, nebo homologované ale špatně rozmistěné... Já to risknu, a doufám, že případnou pokutu usmlouvám na rozumnou výši..

Odkaz ke komentáři
Věc názoru..ono je to ve výsledku pěkná kravina.. :D To opravdu doporučuju dělat ze sebe naivku, co to auto tak koupil a že si to hned opraví.. Kam na tohle chodíte. A o tom, co kdo při kontrole pozná nebo ne? Není zas takový problém vydat informaci, na co se mají kontroly zaměřit a co a jak má případně svítit a u jakých aut. V dnešní době je celkem naivní si myslet, jak spolehlivě kontrolu ojebu svým chabým důvodem.

:smich: :D

Možná by nebylo od věci tyhle debaty přesunout někam do hospody a tady zas řešit, co bylo na programu

ty si nedáš pokoj, čo??????? to čo tu rozoberáme s kontrolou je podla mňa jednoducho realita s ktorou sa stretávame na cestách a už to viac rozoberať nejdem............si paranoik, alebo realista? A čo sa týka riešenia vecí čo boli na programe........myslím, že je to vyriešené, už len záléží konkrétne na každom čo si ako zapojí :D a načo sa cíti.............neviem ako u vás, u nás sa dá ukecať prekročenie rýchlosti o 50km/h na pokutu 30€ a keby som natrafil na neoblomnú hliadku, tak hneď volať (také mám inštrukcie) :D , jednoducho zhrnuté: DENNÉ SVIETENIE HMLOVKAMI JE "ZAKÁZANÉ" :D

Odkaz ke komentáři

Zdarec lidi, nedoporučili byste mi nějaká LED denní světla ??? Samozřejmě s homologací, ten nápad s mlhami je sice dobrý, ale přeci jenom nechci zbytečně dráždit PČR. Navíc se mi ty ledky líbí i víc. Předem díky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...