SPetrasek Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 Zdravím prošel jsem tady na fóru všechny rady vyčistil jsem odtokové kanálky překontroloval dveře. vše ok. když auto poleji vodou dovnitř se nic nedostane ale když prší tak mám mokro u řidiče pod nohama. Napadlo mě dveře jsou spadlé dolu tak zřejmě netěsní v horní části. Při zavřených dveří jsou ty řidičovo proti zadním cca 5 mm dole. jak to opravím?? je tady plno rad ale nevím která bude ta pro mě? když vezmu za dveře vůle v nich není cítit a mezery kolem dveří jsou přiměřeně stejné. Děkuji za rady moc mi pomůžete před další potopou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Květen 7, 2017 Sdílet Odesláno Květen 7, 2017 Zkontroluj jeste zatky podlahy. Staci vzit sikovne vetev a je po zatce. Taky jsem resil neustale mokry koberec a byla to tato zatka. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPetrasek Odesláno Květen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 No jasně ake je divný že voda se ukáže po dešti když auto stojí tak že tím bych zátky v podlaze vyloučil. Vůbec nevím kde hledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Zkus se podívat na průchodku bovdenu od otvírání haupny. Měl jsem to samé a byl vyskočený takový gumový kroužek kterým je ten bovden prostrčenej. Je to pod torpedem hned pod řdičovím Asloupkem Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snupy Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 myslis, ze gumovy kruzok by mal takyto podiel na tom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Mám sice g4, ale určitě to bude stejný. Nebyl dobře usazenej v přepážce a když auto stálo a pršelo, mohl jsem se pod volantem koupat. Při jízdě ne, to mi odstředivá síla vyháněla vodo funkčníma odtokama. A dloho jsem to hledal Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPetrasek Odesláno Květen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Kouknu na to snad to najdu. Je tam ještě nějaká krabička která mě napadla jestli neprosakuje. Jsem už z toho vedle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 8, 2017 Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Kolem tý krabičky se neboj, jdi rukou po bovdenu a tu průchodku najdeš Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPetrasek Odesláno Květen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2017 Ok a stačí ji tam nasadit zpět nebo je třeba nějak lepit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 9, 2017 Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 Stačí jen pořádně nasadit, nic se nelepí Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPetrasek Odesláno Květen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Tak jsem vše prošel a vypadá to dobře. ale ted mám jestě jednu věc včera byly takové nárazovéé přeháňky a to se mi u zadních dveří dostala voda přes to vnější těsnění nad dveřmi "pirelky" . Prostě voda se dostaně až za vnitří těsnění dveří a tam se držela na tom prahu. Myslíte že výměna pirelek pomůže?? Můžu je hned dneska koupit. pirelky - myslím to těsnění vnější mezi střechou a dveřmi s tím semišem a okapničkou. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Otamtaď myslím že Ti voda normálně odteče pryč Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPetrasek Odesláno Květen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 ale je mi divný že se dostane přes pirelky a pak přes vnitřní těsnění a drží se na tom prahu u dveří tak že být jí víc steče dovnitř a já nevím zda koupit nové pirelky nebo ne. je to cca za 1500 kc aby o nebylo vyhození penez. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Ta jedině buď jsou někde prasklé, nevo zpuchřelé. S tímhle jsem žádnej problém neměl. Jestli jsou nějak poškozený, osobně bych šel do nových Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Ještě mně napadlo - sedí Ti dobře dveře? Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPetrasek Odesláno Květen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Kdybych věděl jak je zkontrolovat a seřídit udělám si to ale nevím jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Dveře srovnáš na pantech a na sloupkách jak jsou oka, do kterých zacvakne zámek. To je ale naprosto triviální záležitost Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SPetrasek Odesláno Květen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 A je tu někde návod jak na ty panty? Abych je nahoře pritahnul? Ty oka jsem zkusil posunout. Líp táhnou ale chtělo by to víc nahoře přitáhnout. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Jestli víc přitlačit vršky - někde tu určitě návod bude - stačí lehce povolit šrouby co drží pant na dveřích a lehce dopasuješ buď vršek, nebo spodek dveří. Samozřejmě tak aby to lícovalo s druhejma dveřma a blatníkama. Musíš si s tim hrát a bejt v klidu. Hlavně ty šrouby nepovol moc, stačí jen lehce aby se dveře pohly a držely na místě než to utáhneš Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 ale je mi divný že se dostane přes pirelky a pak přes vnitřní těsnění a drží se na tom prahu u dveří tak že být jí víc steče dovnitř a já nevím zda koupit nové pirelky nebo ne. je to cca za 1500 kc aby o nebylo vyhození penez. Problem je vo folia na dverach. Treba ich vymenit. :palec: :palec: A do pasovania dveri sa nepustaj pokial si to nikdy nerobil!!! :beer: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Květen 15, 2017 Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 Zajeď do myčky a uvidíš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Květen 15, 2017 Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 Presne jak peteres napisal. Isiel by som na umyvarku, sedel vo vnutri a videl by si presne kde je problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 15, 2017 Sdílet Odesláno Květen 15, 2017 PROCHY603 To napsal jasně.I Já jsem se setkal na své O1 s tímto problémem zničeného igelitu mezi tapecem a dveřmi.Po výměně jsem měl sucho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.