Galas Odesláno Květen 9, 2017 Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 Zdravím, když vypnu motor a zapomenu rozsvícené světla, signalizace nefunguje, čím by to mohlo být? Dočetl jsem se že by mohlo být vadné relé, ale nevím kde ho hledat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 9, 2017 Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 Jaká signalizace? Když vypnu motor a mám rozsvícená světla, tak se nic neděje a ani se nic dít nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 9, 2017 Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 (upraveno) Signalizace na rozsvicena svetla funguje jen pri vypnutem zapalovani a otevreni prednich (mozna jen ridicovych) dveri :) . Pokud ti to i tak nefunguje, tak bude problem v zamku u ridicovych nebo spolujezdcovych dveri, zadne rele s tim nema nic spolecneho... Upraveno Květen 9, 2017 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Květen 10, 2017 Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 U mne to byl vadný mikrospínač v zámku dveří řidiče. Návod na opravu je v návodech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Květen 10, 2017 Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 mikrospinac alebo studene spoje v zamku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Květen 23, 2017 Sdílet Odesláno Květen 23, 2017 Může to dělat mikrospínač nebo ty studeňáky v zámku když mi vše ostatní funguje? stropní světlo, rozsvícení varovného světla ve dveřích... Mám jne problém se signalizací světel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Květen 23, 2017 Sdílet Odesláno Květen 23, 2017 Vadny repracik v pristrojovke,studene spoje,prelomeny kabel v prechodke. :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Květen 23, 2017 Sdílet Odesláno Květen 23, 2017 Pres VAG jsem zkousel test akcnich clenu a zvuky sly .. tzn gong i piskani. Kabely v pruchodce jsem kontroloval, vizualne jsou v poradku. Nevíš jaký drát by to mohl být? abych věděl aspoň čeho se chytit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gawlito Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 Za mě to vidím taky na mikrospinac,me odešly ve předních dveřích tak 14 dní po sobě,ty hlavičky byly úplně vydreny.(nešla signalizace otevřených dveří,stropni lampička a co mě točilo nejvíc,tak když jsem odemkl centrálem a dál si něco do auta,tak se auto po 30sec zamknulo,protoze nepoznalo,ze jsem otevřel dveře..)tak jsem tam vyměnil podle návodu ty vršky spínačů a už rok pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Květen 28, 2017 Sdílet Odesláno Květen 28, 2017 Akorát to co popisuješ tak mě vše funguje , pouze nefunguje signalizace světel(akustická) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
okta7 Odesláno Květen 29, 2017 Sdílet Odesláno Květen 29, 2017 Tomu nerozumiem, že to všetko by ti fakčalo a hento nie :huh: nezdá sa mi to. Skúsim sa opýtať na to v servise, keďže tam zajtra budem musieť ísť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Květen 30, 2017 Sdílet Odesláno Květen 30, 2017 díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.