Přejít na obsah

Predni napravnice

Passta

Doporučené příspěvky

Stačí aby bylo auto po nápravnici zatopené, nebo aby projelo nějaký brod a na tohle je zaděláno. Ucpou se bordelem díry a voda se tam drží, proto i nápravnice se vystříkává antikorozním přípravkem.

A upřímně, věta, že auto má pravidelný servis, je buď blbost, nebo ten servis stojí za prd, protože tohle se nestane za rok!

Odkaz ke komentáři

Majitel má auto 4 roky, předtím jezdilo v Německu. Před třemi lety se dělal nástřik spodku, dutin i výše zobrazené nápravnice voskem. Naposledy při výměně oleje na podzim byla nápravnice bez vnějších známek toho, že by takhle mohla za půl roku dopadnout. Nicměně jsem teď prohlížel celý spodek a kromě té nápravnice nikde žádná zásadní koroze. Jen poznámka, nejedná se o mé auto.

Foto jsem sem dával víceméně jen pro zajímavost, protože jsem to na octě ještě neviděl a to si troufám říct, že už jsem toho viděl hodně.

Upraveno uživatelem Passta
Odkaz ke komentáři

Nevím, ale dutina i nápravnice vystříkaná voskem vypadá dost jinak, tady to buď nikdo nedělal, byť říkal, nebo ošulil, na všech otvorech to je suché. Když jsem kupoval téměř nové Octávky v r. 2000 (1,5 roku) a 2004 (0,5 roku), vždy jsem vystříkal veškeré dutiny včetně náprav a obě jsou stále bez koroze na všech místech, které obvykle reznou, obě auta mám stále pod vzdáleným dohledem.

Ono tu korozi nemusí způsobit jen bordel či voda uvnitř, velmi často to způsobí i to, že se např.parkuje nad kanálem. Honza

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...