Passta Odesláno Květen 13, 2017 Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 Panove, zkontrolujte si napravnice. Na foto je z O1 rok vyroby 2003, najeto 260 000 km. Auto ma pravidelny servis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 13, 2017 Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 A jaký pravidelný servis měla ta nápravnice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 13, 2017 Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 Tak to je masakr :O , to auto muselo stat cely zivot venku a asi moc pece nedostavalo, protoze moje octa je 98 rocnik s 267tis km a napravnice je v poradku... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Květen 13, 2017 Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 kazde auto asi hnije jinde, dotahl sem rs z anglie co ma 350tkm a predni čelo skoro na prach, ale napravnice v cajku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Stačí aby bylo auto po nápravnici zatopené, nebo aby projelo nějaký brod a na tohle je zaděláno. Ucpou se bordelem díry a voda se tam drží, proto i nápravnice se vystříkává antikorozním přípravkem. A upřímně, věta, že auto má pravidelný servis, je buď blbost, nebo ten servis stojí za prd, protože tohle se nestane za rok! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Květen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 (upraveno) Majitel má auto 4 roky, předtím jezdilo v Německu. Před třemi lety se dělal nástřik spodku, dutin i výše zobrazené nápravnice voskem. Naposledy při výměně oleje na podzim byla nápravnice bez vnějších známek toho, že by takhle mohla za půl roku dopadnout. Nicměně jsem teď prohlížel celý spodek a kromě té nápravnice nikde žádná zásadní koroze. Jen poznámka, nejedná se o mé auto. Foto jsem sem dával víceméně jen pro zajímavost, protože jsem to na octě ještě neviděl a to si troufám říct, že už jsem toho viděl hodně. Upraveno Květen 14, 2017 uživatelem Passta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 14, 2017 Sdílet Odesláno Květen 14, 2017 Taky jsem takovou hrůzu na Oktě už měnil :D a pak ještě co jsem viděl podobně shnilý s dírama tak nápravnici respektive "rám" Alfy 159 a VW Transporter, všechny 3 dovoz Německo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Květen 16, 2017 Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Nevím, ale dutina i nápravnice vystříkaná voskem vypadá dost jinak, tady to buď nikdo nedělal, byť říkal, nebo ošulil, na všech otvorech to je suché. Když jsem kupoval téměř nové Octávky v r. 2000 (1,5 roku) a 2004 (0,5 roku), vždy jsem vystříkal veškeré dutiny včetně náprav a obě jsou stále bez koroze na všech místech, které obvykle reznou, obě auta mám stále pod vzdáleným dohledem. Ono tu korozi nemusí způsobit jen bordel či voda uvnitř, velmi často to způsobí i to, že se např.parkuje nad kanálem. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.